Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkakakak

jaki najleprzy kubek niekapek do nauki picia?

Polecane posty

Gość ewelinkakakak

Gość to zależy
czy dziecko pije z butelki,mój mały nie pił z butelki wogule,dopiero po roku zaczął pić z kubeczka z twardym dziubkiem z firmy canpul bebe

Gość ewelinkakakak
ale jak pije z butelki o co chodzi?

Gość babce
chodzi o to:czy wogule twój dzieciak butelki używa, jak pije z butelki to pierwszy kubeczek najlepiej z miękkim dziubeczkiem, canpul jest dobry

moja Zuzia nie uzywa butelki w ogole...a niekapek ma z Aventu z miekkim ustnikiem, potem wymienie na twardy...narazie raczej sie nim bawi niz pije, czasem pociagnie, ale ogolnie jest faaajny i dobry jest ten miekki ustnik...poki co ona woli zwykły kubeczek do picia, maly plastikowy

Gość mkk
wg mnie bardzo dobry jest kubeczek Nuk z miękkim ustnikiem do nauki picia....

Gość mamauśkadwójki
W Smyku na Kruczej kupiłam butelkę treningową zmiękkim ustnikiem i wyprofilowanymi rączkami firmy Nip(nowa marka w Polsce). Mała od razu załapał o co chodzi, teraz ją chce przestawić na kubek niekapek tej samej firmy-sprawdza się u starszego dziecka-NIE KAPIE NAWET JAK MŁODY NIM RZUCA, ALBO JAK SOBIE LEŻY NA DYWANIE(kubek oczywiście).

ja równiez polecam Nuk-a z miękkim ustnikiem :) tylko moja nie chciała pic z silikonowego, dokupiłam lateksowy ustnik i odrazu załapała :) nigdy wczesniej z butelka i smoczkami nie miała doczynienia ;)

odradzam avent. wczoraj z nerwow wywalilam to dziadostwo do kosza...polecam nuk.

Gość mamauśkadwójki
podzielam zdanie izy-avent niekapek-kapek-wszędzie były plamy! Teraz z kubkiem nip mam spokój-żadnych plam, można go zmywać w zmywarce, nie ma uszczelek i innych dziadostw(zakręcana nakretka ma tylko membranę-dziwne to ale nie kapie)