Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdopodobnie zdradzona

chyba zdradzona, zaraz zwariuję

Polecane posty

Gość Powiem tak...
Raczej zdradził. Nie dlatego, że miał zapisaną w pamięci stronę, ale ponieważ próbuje Tobą manipulować w bardzo brzydki sposób. Zaprzecza a równocześnie Ciebie wpędza w poczucie winy. Nic się nie stało, ale kusi mnie bo gderasz, ja bym nie mógł, ale z drugiej strony mam dużo stresów... itd itd plus płakanie (jest nawet taki gatunek płaczliwego notorycznego kłamcy). Jak jest czysty to czemu wmawia Ci że robisz coś źle?

Dokłądnie juz samo to ze proboje wine na ciebie zrzucic... odwraca kota ogonem.. typowe... jest winny... no a placz... chce byc wiarygodny... ehh.... no i to ze powiedzial ze go kusi... to ze o tym pomyslal w ogole... niewinny to on na pewno nie jest...

dziewczyny jak myślicie, zdradził czy nie?

dziewczyna z 7 piwami we krwi twierdzi, ze cie zdradza i to ostrooooo^^ i sie bawi w najlepsze.

Gość Normalny Facet..mmj
jako facet pisze : daje tylko 30% na to ze zdradzil

bardzo możliwe.... ale my za Ciebie nie odpowiemy... Ty go znasz najlepiej... Powiem Ci tak... Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości w jego szczerość, podejrzenia... kurcze... Ja mialam troche inna sytuacje... ale podejrzewalam go, mialam przeczucie wiecie kobieca intuicja... czulam ze mnie oklamuje ze cos jest na rzeczy... i rzeczywiscie bylo... chociaz wierzylam nie raz w jego bajeczki.. na początku... ale wyszlo szydlo z worka i okazalo sie ze mnie moja intuicja nie zawiodla... niestety...:( wiec zdaj sie na swoje przeczucia....

Gość Powiem tak...
A może wynajmiesz kogoś kto by to sprawdzi? Brzmi dramatycznie ale lepsze to niż niepewność i zdanie ludzi na tym forum.

Gość wg mnie nie zdradzil ale
myslal o tym. popracujcie nad waszym zwiazkiem, pewnie was dziecko bardzo zaabsorbowalo i oddaliliscie sie od siebie. a to ze jak ma chcice to szuka dziwki a nie romansu to plus. wiem ze trudno to nazwac zaleta ale jednak. i nie sluchaj tutaj tych panienek, pewnie z topiku kochanki, ktore ci wmawiaja ze zdradzil zdradza i bedzie bo to gowno prawda. uwierz mu, dla swego zdrowia psychicznego sprawdzaj najlepiej dysketnie, i rozmawiajcie. no i sprobuj byc sexy kobieta dla niego mimo ze ciezko jest byc mloda mama. nie popadaj w paranoje. zamknij w sobie ten temat. i zaufaj mu troszke.

i uwierz w siebie i swoja sile! powodzenia! glowa do gory, bedzie dobrze!

on twierdzi,że go kusiło bo nigdy nie uprawiał seksu z inną i chciał spróbować, a teraz to juz nie chce nic próbować

i pewnie tak jest. ja mam chyba podobnie wrazliwy i szczery egzemplarz. gdyby zdradzil to by sie wygadal. przynajmniej moj a widze u twego podobne zachowania.

daj sobie spokoj z domyslami. pogadaj z nim lepiej jak pomoze ci odbudowac zaufanie do niego jesli masz z nim byc. i powiedz ze jak bedziesz miec jeszcze kiedys choc cien podejrzen to odejdziesz. niech sie trzyma w ryzach!

moj to chyba nie ma testosteronu tak stwierdzilam po waszych wypowiedziach^^

zabawne stwierdzenie:) co masz na mysli?

Gość zmanierowany krytykant
on twierdzi,że go kusiło bo nigdy nie uprawiał seksu z inną i chciał spróbować, a teraz to juz nie chce nic próbować i popsulas mu humor. a moglo byc tak pieknie :) dziewczyno. nie przejmuj sie, poradz sie siostry co robic. zastanow sie na co cie stac w tym zwiazku jeszcze i czy stac cie na cos. ale nie rob teatru, nie reaguj na teatr i nie wariuj z tego powodu. to nie koniec swiata

jakie ma mozliwosci. sama mysl o tym ze moj facet mysli o wizycie w burdelu napawa mnie obrzydzeniem. oczywiscie ja Ci zycze z calego serca zeby sie okazalo inaczej. posluchaj swojej intuicji. ona Ci anjlepiej podpowie.

napisalam ze wg mnie lepiej, a ty mozesz miec inne zdanie:) nie obchodzi mnie ono z reszta nie twierdze ze to dobrze bo do dupy sytuacja ale predzej wybaczylabym nic nie znaczacy numerek niz zakochanie. tylko tyle i az tyle. moze dlatego ze kiedys sama uprawialam z kims sex bez milosci. zdrada emocjonalna jest dla mnie nie do wybaczenia. masz inne zdanie - ok:)

chyba padlo do mnie pytanie o moje zabawne stwierdzenie? a wiec (nie zaczyna sie zdania od "a wiec";p) trzeba miec nieudane zycie erotyczne aby szukac innych partnerek (niektorzy faceci gdy maja nieudane zycie erotyczne pozostaja przy fantazjach... ale niektorym fantazje nie wystarcza)

mrau - tak pytalam cie o co chodzilo wiesz jak kobieta jest po porodzie to nie ma sexu przez min. 6 tygodni. a jak ciaza byla zagrozona to zdarza sie ze i cala ciaze. wiec czasem ciezko mowic o jakimkolwiek zyciu erotycznym juz nie mowiac o udanym. a jak nawet jest wszystko ok to pierwsze miesiace sa ciezkie i roznie bywa z ludzmi.

zdradza emocjonalna a fizyczna, jesli jest emocjonalna , byt zwiazku nie ma juz przyszlosci. a jesli fizyczna odrzucila by mnie cielesnosc partnera, zazdrosc o jego cialo, o to ze zapragnal ciala innej osoby, o fizyczna bliskosc z inna kobieta. straszne. dlatego nie wybaczyla bym fizyczej zdrady nigdy.emocjonalnej tez. kazda forma zdrady jest niewybaczalna. zaprzecza samej istocie bycia z kims w zwiazku partnerskim.

wg mnie nie zdradzil ale - oj dokladnie wiem co to ciaza zagrozona ale uwierz, ze jak kocha to mu nie w glowie dziwki. od czego ma sie jezyki? ...

katharsis - z wieloma Twoimi stwierdzeniami sie zgodze. ale wiesz czytalam kiedys madre - wg mnie - zdanie psycholga - tam gdzie partner/partnerka nie potrafi juz po ochlonieciu wybaczyc jednorazowej zdrady, "potkniecia" tam nie bylo milosci do partnera a tylko urazona milosc wlasna. uwazam ze cos w tym jest. wybaczenie - wg mnie jednorazowa szansa - jest trudne jak cholera i nawet nie chce o tym myslec- ale mozliwe.

a dla mnie to chyba gorsze jest to,że zrobil to z brudną, zarażona jakimiś choróbskami kórwą

mrau - masz racje. tylko ze maz mojej psiapsioly po pijaku to zrobil z jakas lala. ona byla wtedy w 7 miesiacu:( teraz juz jest ok i znow beda mieli dziecko i znow ma problemy z ciaza ale teraz gosciu sie podobno pilnuje.

Gość zmanierowany krytykant
wlasnie kurwy akurat sie badaja no ale fakt-apetyczne to to nie jest