Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdopodobnie zdradzona

chyba zdradzona, zaraz zwariuję

Polecane posty

Gość zmanierowany krytykant
czy sie doagadacie czy sie rozstaniecie -dasz sobie rade.

dam ci jedna rade wyciagnij z tego jedna lekcje. wiecej zaufania do siebie. zaufanie w zwiazku jest dobre. nie naiwnosc ale zaufanie tak. ale jesli masz zaufanie do siebie to twoje szczescie i spokoj nie sa tak latwe do zburzenia. cokoliwek by nie zaistnialo bedziesz potrafila sobie poradzic.

jesli masz zaufanie do siebie mozesz sobie pozwolic na zaufanie do innych :) mala mi-nie kaz jej szukac przyczyny, bo ona juz szuka we wspolnym porodzie itp. jezeli tego nie przewidziala to znaczy ze dla niej w zwiazku z tym facetem to BYLO nie do przewidzenia. niewazne czy mozna to bylo przewidziec. nie ma sensu dochodzic przyczyny w zaniedbaniu lub zlym ruchu, bo przycyzny sa wieloaspektowe.

mala mi to nie jest takie proste jak na spotkaniu oazy

on sie cały czas zarzeka,że nic nie zrobił, ja już sie pozbierałam, nie wiedziałam,że jestem taka silna, on mówi,że nie wyobraża sobie zycia bez nas i że jest słaby, dziwne, ja go wcale nie znałam, faceci są skomplikowani, on ostatnio zbyt duzo pracuje w towarzystwie facetów(pseudomężó itp.) i to go popchnęło do tych czynów, kurdę juz sama nie wiem, jeśli to zakończę, a on rzeczywiście nic nie zrobił, ale chciał w sumie

a ja uwazam ze nie mozna byc pewnym bo okolicznosci psychologiczne sie zmieniaja a ludzie podlegaja zmiennym procesom.

odnośnie porodu to mówi,że to nie ma znaczenia

teraz na maxa jest juz przyparty do muru i nadal mówi,że nie poszedł, tylko oglądał, ratunku ludzie

autorko. wyluzuj. podejmij sobie spokojnie decyzje. naprawde wszechswiat sie nie skurczy :):):) moze dzieki temu poznasz osobe bardziej godna zainteresowania...siebie, bo z tego co piszesz nie zbyt dobrze siebie znasz :) powodzenia

kurna wstyd trochę będzie przed ludźmi, wiem,że głupoty piszę, ale dotąd u nas było wszystko ok

trochę będzie przed ludźmi, wiem,że głupoty piszę wstyd?chyba nie tobie!

mi mała, ja mu juz powiedziałam,że ma sie przyznać, bo sprawia mi okropny ból, tym,że kłamie,nawet zblefowałam, że wrócę do niego byleby sie tylko przyznał,on nadal twierdzi,że nie zdradził

on juz wie co to bluff :)

do facetów pytanie-czy gdybyście mieli w zyciu tylko jedną partnerkę (zona) to chcielibyście spróbować z inną mimo miłości itd. ?

ide juz spać, dam jutro znac co i jak, dziekuję Wam, pomogliście mi trochę, jeżeli ktoś jeszcze się chce wypowiedzieć , doradzic to proszę i dziękuję, jutro dam znać

zmanierowany...żyjemy w okropnym społeczeństwie. 80% znajomych będzie próbowało go usprawiedliwiać i szukać winy w niej. Znam to z auyopsji. Nawet gdyby ona była święta a on był pedofilem gwałcicielem, to i tak znajdą się ludzie, którzy powiedzą, że gdyby od żony dostał to by nie szukał. Oczywiście, że ona nie ma się czego wstydzić. ale wstyd odczuwa się z powodu porażki, jaką jest rozpad małżeństwa. to ma chyba każdy. A pzrynajmniej większość.

Gość wiemmm
kochana ja tylko jedno poradze, ja skorzystalam s usłóg Jasnowidz..... i wszystko mialam podane jak na tacy....

odnośnie wstydu i radości innych, juz widzę radość jego babki, która mu matkowała, a dla mnie jest jak gdyby przysłowiową wredną teściową

i to jest człowiek z doktoratem wyzszej uczelni :(

jutro zajrzę, buziole

Gość ejbisi
A może np. oglądał ogłoszenia prostytutek ze Słupska bo chciał sobie zrobić dobrze wyobrażając sobie ze zdradza Cie z prostytutką ze Słupska? Ja bym sie w zyciu nie przyznala do niektorych swoich dziwnych fantazji wiec on mogl miec taką... nie rob nic pochopnie.

Gość ejbisi
Bardzo sie różni.... :o bez przesady, nie da sie kontrolowac mysli innego człowieka. Jesli myslisz ze twoj facet nie robi sobie dobrze myslac o innych kobietach to jestes naiwna.

Gość mi mała podziwiam Cię
szacunek dla Ciebie, jesteś naprawdę super, kurczę szkoda, ze na tym świecie coraz mniej takich ludzi. Obyś zawsze była sobą

Gość ejbisi
Buahaha... widac ze masz małe doswiadczenie z facetami. Kazdy sobie robi dobrze, nawet jakby mial za żone nie wiem... Angeline Jolie czy cos w tym rodzaju.

ejbisi-- dokładnie faceci/mężczyźni, czy nam kobietom to się podoba czy nie, często robia sobie dobrze, choc są w związku i w dodatku twierdzą ze kochają, co więcej potrafią uprawiac sex ze swoją wybranką i wyobrazac sobie kogos zupełnie innego -- tylko mało który do tego się przyzna, bo wie co to oznacza :P:D sama wolałabym tez tego nie wiedziec :) jesli chodzi o autorkę to niestety, ale nikt nie wyszukuje burdeli w google ot tak sobie, i wiara w to ze nie miał przynajmniej zamiaru zdradzic, graniczy z naiwnoscią....przykre, ale mysle że oczywiste

kolorowa - faceci/meczyzni fantazjuja o innych tylko jesli maja nieudane zycie seksualne - ale zeby nie bylo, ze piana mrau wie wszystko to dodam ze to podstawy seksuologii;p