Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

16 urodziny

Polecane posty

nie darze szacunkiem ludzie ktorzy mnie nie darza szacunkiem a ty zaczelas po mnie jechac wiec ja nie bede tu do ciebie jak do krolowej angielskiej sie zwracac. poza tym nigdzie nie powiedzialam ze chce sie spotkac i cie poznac a ty musialas sie pochwalic gdzie pracujesz i co studiujesz a sama caly czas mi dajesz aluzje ze to ja sie chwale... a downa tez nie mam, jestem calkowicie zdrowa czego pewnie nie mozna powiedziec o tobie skoro tak reagujesz na zwykly topik na forum...

Gość Matejcia
tym że sie chwle chce ci udowodnić że ty nie jesteś aż taka najbogatsza na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zapchaj si ę tymi zasranymi peniędzmi małolato!pa

nigdzie nie powiedzialam ze ma duzo pieniedzy itp jak to ty sugerujesz, a to ze mam telefon komorkowy czy mp3 raczej o niczym nie swiadczy bo raczej trudno jest znalezc osobe ktora jeszcze tego nie ma..

Gość Matejcia
a ty chociaż ładna jesteś? buhahahahaha

cukrowa wata... twoj nick mowi sam za siebie....nie masz za duzo w d...pie? Zażycz sobie od rodziców tygodnia ( bo 2 pewnie nie wytrzymasz ) pracy w schronisku dla zwierząt albo w hospicjum... STANIESZ SIE NORMALNA :P

Gość hygaeka
wata nie dyskutuj z prowokatorami. jak pomilczysz bedzie mniej niepotrzebnych zaczepnych postów. na twoim miejscu poprosilabym o wplate na konto na prawo jazdy na motor albo wykupila karnet na basen i kupila ksiazki do ktorych wracam a nie mam ww wlasnym ksiegozbiorze. pozdrawiam

a co tu ma uroda do teego tematu? widac wlasnie jaka madra i poulladana jetses skoro przywiazujesz do tego wage. aha i kazdy ma nick jaki chce, a ze ty wiesz od razu jaki jest czlowiek widzac jego nick no to juz sama ocen swoja inteligencje..

hyageka (przepraszam jesli przekrecilam nick) dziekuje ci bardzo za jedna z niewielu normalnych odpowiedzi na ten temat. i musze ci powiedziec ze zainteresowaly mnie twoje propozycje, jeszcze raz dziekuje.

Gość Matejcia
mądrość z aparatem na zębach! ja jurto pokaże moim znajomym tą rozmowę . polepszy im się wtedy humor!!!

pomysl z prawem jazdy jest bardzo dobry, bo moge poprosic o pieniazki na samochod i na prawo jazdy i w przyszlym roku to samo i w ten sposob bede mnie stac na to prawko czy autko, to bardzo madry pomysl. dzieki ;)

Gość Matejcia
twój ojciec jest prezydentem że da ci 20 tysięcy na jedene głupie urodziny małolaty bez rozumu???

aparatu na zebach nie mam. posmieja sie twoi znajomi ale chyba z ciebie bo to ty tu sie osmieszylas i 'zablysnelas inteligencja'

czy ty jestes nienormalna? jakie 20 000? boze naprawde jestes niezdrowa na umysle, a poza tym co tu jeszcze robisz bo juz dawno sie zegnalas?

Gość hygaeka
nie ma sprawy. ja teraz robie prawko na A i B i w sumie wszystkie koszty to okolo 2500 wiec kwota dosc duza. trzymaj sie i chociaz urodziny za 15 minut to pomyslnosci juz teraz bo spadam, pa

Gość Matejcia
wiesz dziecko prawo jazdy bedą kosztować cię przyajlmniej pięc bo downy zdają własnie po 50 razy a samochód dla kalek taki specjalistyczny nie jest tani!!

no to ciebie nigdy nie bedzie stac na prawo jazdy i samochod 'kaleko', tymczasem ide spac, zajrze tu jutro bo ty pewnie bedziesz sie tu cala noc rzucala. PS. osoby ktore maja 22 lata i studiuja nie maja raczej tak trywialnego sposobu wypowiedzi, wiec sama sie tu osmieszylas przed tymi twoimi znajomymi... dobranoc

Twoje stwierdzenie, że nastolatki mają teraz \'za dużo w dupie\' jest niezwykle krzywdzące, bynajmniej dla mnie. Na urodziny dostałam od mamy 100 zł, choć szczerze mówiąc spodziewałam się jedynie ładnej kartki i czekoladki. Gdybym mogła wybrać sobie jakiś prezent nie wiedziałabym jak skakać z radości i dziękować mamie.

Gość waawaaawwaaa
Matejcia , Ty naprawde dziennikarstwo studiujesz? No chociaż czemu nie, przecież "Fakt" też ktoś musi redagować :O

Gość Lamb
wato - a statek masz? albo samolot? może poproś rodziców to Ci kupią :) cholerne, bogate, rozpieszczone gnoje.

Gość Matejcia
nie pisze się "dałn" śpiewczko z zarośniętą oizdą tylko "Dwon"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fsdfgrget5gtg
jak już to DOWN ludzie!!! trochę kultury: widac, ze nie macie/mialyście nigdy do czynienia z chorobą Downa !

Gość rerienusekdkfsfjk
no chyba jednak nie 'dwon' idiotko