Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia01021991

nie wyrabiam

Polecane posty

Gość natalia01021991

Witam wszystkich. Kochałam sie z chlopakiem 24.06.08r z zabezpieczeniem ( prezerwatywa ) nie skonczyl we mnie, prezerwatywa nie pekla. Okres sponznia mi sie 4 dni:(:(( miesiaczke mialam 3.06.08 a mam ja mniej wiecej co 30-32 dni ... czy jest mozliwosc abym byla w ciazy?? Prosze o szybka odpowiedz bo odchodze od zmyslow :( Nie mam zadnych objaw pomimo tej miesiaczki. ale zauwazylam ze na moich piersiach pojawily sie niebieskie zylki ... czytalam na internecie ze to moze byc spowodowane wysilkiem fizycznym. Pracuje w szklarni przy pomidorach codziennie do zeszlego piatku dzwigalam skrzynki wazace po 15 kg. Czy jest mozliwosc ciazy? dlaczego okres mi sie spoznia :(((

Gość jwps
Nie to nie musi świadczyć o ciąży.Może to być wynik stresu zmiany pogody i innych wpływów.Sama myśl na temat ciąży powoduje u ciebie stres więc choć by nawet to ma wpływ, nie zawsze ale ma.A po za tym wiek też możesz przekroczyć jakaś granice i też to jest zależne.Nie mówie tu i nie twierdze że jesteś starą babcią zbliżać się może twoja dojrzałość i takie tam po prostu samoistnie zmiena ci się okres albo dni okresu.Kolej rzeczy a każda z nas inna jest.