dziewczyna666 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Witam. Mam prpblem. zawsze około 13-14 dnia cyklu rozpoczynało mi sie jajeczkowanie które mocno czułam bo ledwno siedziałam i chodziłam tak mnie bolało... teraz jest już 20 dzień a ja jajeczkowania nie miałam ani nic mnie nie bolało ani nie miałm przezroczystej wydzieliny... Martwie sie troche bo kilka razy kochałam sie z moim chłopakiem bez gumki ale zawsze na końcu wychodzil... odpiszcie co o tym myślicie? czy ciąża jest ewentualnie mozliwa.. bo ja sama nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kelly c. Napisano Lipiec 9, 2008 spokojnie, czasem jajeczkowanie sie spoznia, sama jestem tego przykladem, na ogol mam jak w zegarku i co do dnia moge sobie obliczyc ten dzien, a teraz tak samo jak i ty- nie mam typowych znakow czyli wydzieliny przezroczystej ani wrazliwego jajnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Lipiec 9, 2008 No tak, ale ja za tydzien powinnam mieć okres już... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowaaaa Napisano Lipiec 9, 2008 czasami zdarzaja sie cykle bezowulacyjne. własciwie to każdej kobiecie. kiedys stosowałam npr, i bardzo dobrze poznalam moje cialo i cykle...3 razy mialam bezowulacyjne. tak bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niewiemnicbgbgbg Napisano Lipiec 9, 2008 a jak sa cykle bezowulacyjne to czy wystepuje krwawienie potem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pechowaaa 0 Napisano Lipiec 9, 2008 oczywiscie, ze tak. normalnie. czasem poprostu jajeczko sie nie wydostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach