Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Codzienność

jestem glupia czy naiwna?

Polecane posty

Gość to świeżutki wyrób
bo chyba 3 lata są ważne ???

Jak do 2011 roku są ważne to nie za fajnie :(

Gość całkowicie czarny kot
ani głupia ani naiwna moim zdaniem - miej oczy szerzej otwarte na wszystko co się dzieje wokół i nie ma co robić pochopnych ruchów, ani podejmować takich decyzji bądź rozważna i ostrożna - może istotnie to nic takiego.. czego zyczę

kochalismy sie przez caly okres kiedy bylam w ciazy, kochamy sie po urodzeniu dziecka, to chyba nie ma powodow by szukac gdzie indziej od wczoraj czuje sie tak jakby moj swiat rozpadl sie na tysiac kawalkow

"a ja wam powiemmmm że ostatnio mój narzeczony u mnie w torebce znalazł prezerwatywy jeszcze "sprzed" i chyba mi uwierzył, ale głupia sytuacja na maxa także różne rzeczy się zdarzają " narzeczonego masz od wczoraj ? :O nie wierze ze nie robisz porzadkow w torebce raz na pare miesiecy .... ;)

faceci są do doopy... co więcej-do niedawna byłam przekonana, że moj nie... myliłam się :O

Gość całkowicie czarny kot
ważność prezerwatywy wynosi 3 lata

Gość Daaarla
Identyczna sytuacja jak z moim byłym już meżem. Tez znalazlam prezerwatywy ktorych my NIGDY nie uzywalismy, tez sprawdzalam od razu datę wazności to był rok 2000 wtedy a one mialy date wazności na 2005. Tez mówił, ze to stare kiedy jeszcze nie byliśmy razem a byliśmy wtedy juz razem prawie 2 lata. Więc bardzo dluga datę by miały wazności. Poza tym te kondony były u niego w portfelu, tyle lat je nosił w portfelu. Już nie jest moim mężem bo z zcasem wyszło wiele sprawek mniej dwuznacznych/ Nie znaczy to ze Twój kłamie bo każda sytuacja jest inna i ze mój kłamał nei znaczy ze Twój tez Sciemnia. Mam nadzieje ze nie pozdrawiam

Gość a ja wam powiemmmm
nie, z narzeczonym jestem ponad 2 lata. Ta torebka była mało używana... a gumka zapątała się do takiej tyciej kieszonki... ale jeśli nie chcesz, to nie wierz... ps. data ważności była na 2009, bo też na to zwróciłam uwagę

to jeszcze jedno pytanie ;) Czego Twoj narzeczony szukal w Twojej rzadko uzywanej torebce?

Gość takie tam duperele...
Gumkę znalazłam u mojego eksa w aucie. Tłumaczył, że kolegi(pożyczył mu auto). A potem się okazało, że ma nieślubnego dzieciaka(mój mężuś, oczywiście!). Nawet gumek nie umiał używac, niedorajda, i paszoł won!!! :D

traf chcial, ze wczoraj zamienilismy sie na samochody, bo inaczej nigdy nie przyszlo by mi do glowy grzebac w jego rzeczach, samochodzie, komorce, laptopie, kieszeniach, etc..

Gość zuzia2222
poobserwuj go teraz bardziej

kochalismy sie do konca ciazy, bo czulam sie bardzo dobrz, nie bylo komplikacji, nie przytylam duzo, dwa ostatnie tygodnie przed porodem dalismy sobie odpoczynek...

Gość elka1212
moj mąz raz przyszedl nawalony i nie mial obrączki ,zaczelam mu grzebac po kieszeniach a tam obraczka .rano zapytalam czemu nie mial obraczki na palcu a on na to ze mu spadla a ze byl pijany to niechcial jej zgubic i wsadzil do kieszeni.i ja glupia w to uwierzylam ,ale juz od czterech lat nie jestesmy ze sobą ucieklam od niego. nieróbbył z niego ,klamca i mnie jeszcze pare razy uderzyl ,eh .

Gość a ja wam powiemmmm
sama kazałam mu tam zajrzeć, nie pamiętam po co :]

Gość dzisiaj na pomaranczowo
A ja znalazlam u mojego chlopaka w komputerze, ze whcodzil na strony z seks ogloszeniami i randkami, a on mi potem powiedzial, ze to jego kolega, ktory uzywal jego komputer. I co byscie pomyslaly? ja mu nie uwierzylam, ale jestesmy razem bo szkoda zmarnowac te 7 miesiecy, ktore jestesmy razem. Ale nie ufam mu juz. czemu szukalby seksu gdzie indziej?

do dzisiaj na... czasem lepiej zmarynowac te 7 mieciecy niz reszte zycia, w moim przypadku to ponad dwa lata. dziecko a mimo to grubo sie zastanawiam nad tym czy trwac w tym dalej

Gość dzisiaj na pomaranczowo
Wiem, ze oni zawsze sie tlumacza, ze to nie oni, albo ze to bylo kiedys i tak dalej. Ale my chcemy wierzyc w te ich wytlumaczenia i tak czekamy i wierzymy dalej, a w koncu zycie sie marnuje...

Gość __mimo_
jest data produkcji i wazności. sprawdz.

Gość współczuje ci bardzo
wiem jak musisz sie czuć podle miałam podobną sytuacje tyle, ze nie gumki a komputer z nudów oglądałam różne strony i trafiłam na portal randkowy a tam eureka kto ??? mój jedyny ukochany, najmilszy, który tak mocno mnie kochał podobno okazało sie , ze normalnie drugie życie prowadził wtedy kiedy ja siedziałam w domu i teskniłam a on miał być w pracy , balował w najlepsze a mnie przyszło tylko pooglądać zdjecia z upojnych wypadów \w doborowym towarzystwie nikomu nie życze żeby poczuł sie tak jak ja sie czułam do dziś zadaje sobie pytanie , jakim gnojem trzeba być zeby robić coś takiego ?? nie zaufam już facetowi , nigdy

Gość __mimo_
co i to da?? jak maja produkcje z tego roku to kłamie...

_mimo_ sprawdze, tylko na razie nie chce mi sie schodzic do samochodu, pan wraca jutro wiec mam czas, dzisiaj od rana snuje sie po domu w pidzamie, abnegacja totalna, musze sobie to jakos poukladac, patrze sie na nasza core i wiem, ze tak czy inaczej dam rade bo mam dla kogo

Gość jednak faceci to świnie