Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Codzienność

jestem glupia czy naiwna?

Polecane posty

Gość dla informacji
Lokomotywa sama odjedzie ;-)

Gość zmanierowany krytykant
sami żartowaliśmy, że damy mu/jej na imię "Sparciała guma" albo "Zleżała guma" a moze "syn/corka dusigroszy" :D

dziekuje za wpisy, ide dotlenic córcie i swoje komorki przy okazji tez, i po raz kolejny spojrzec na ta cala sytuacje, tym razem z dystansem. moje obecne dobre samopoczucie zawdzieczam wam, jak to napisal zmanierowany :), kafeteryjnym dziwakom :) 🌼 a po powrocie ze spacerku zapraszam na golabki :D

lokomotywa sunie sobie po szynach... posuwając inny wagon ale bez lokomotywy nie ma mowy o pociagu :D

Gość dla informacji
Chcieliśmy sprawdzić jakość produktów Durexa ;-) czy prawda z tą datą ważności :-D

gołąbki moge jesc tylko w wekendy... dzisiaj strzele sobie jakąś fajną sałatke z tuną i fetą

Moj facet kupowal w tym tygodniu gumki i jedne maja date do 2010 a drugie do 2012. Wydaje mi sie, ze niemogly zostackupione 2 latatemu. Nie ma daty produkcji nagumkach.

czesc codziennosc. trzymaj sie tego nicka z laski swojej lub daj znac na jaki go zmienisz troche za bardzo przypomina mi nicka kafeteryjnej nacjonalistki i homofobki ale co tam !

"ale bez lokomotywy nie ma mowy o pociagu" pociąg tworzy sie z wagonu i nowej lokomotywy, tej w której palenisku znajdujesz znacznie wiekszy żar :P

dzisiaj strzele sobie jakąś fajną sałatke z tuną i fetą wlasnie taka skonczylam jesc 5 minut temu :)

Gość dla informacji
Codzienność, niech cię wesprze fakt, że to było pudełko nieotwarte. Może tak kupił pod wpływem chwili? A jak się teraz zabezpieczacie? Może ... może to nic nie znaczy ... ??

przypomniało mi sie.... kiedys tankowałem sie gdzies koło Koszalina.... terminal do kart im nie dzialal... facet nie mial drobnych zeby wydac i dal mi 2 red bulle, jakąś guarane dla kierowców i paczke prezerwatyw zamiast reszty...

Gość sunia20
Codzienność ja uważam że Twój mąż Cie nie zdradza. Nie ma powodów się martwić, ja myślę że mógł kupić na wypadek jakbys np powiedziała ze odstawiłas tabletki na czas laktacji np....

pociąg tworzy sie z wagonu i nowej lokomotywy, tej w której palenisku znajdujesz znacznie wiekszy żar komiczne. myslalam,ze mowimy o maglevie a ty tu o lokomotywie parowej :p ej no - to mogłas zrobic wiecej dla mnie robil ja moj facet ale jestem pewna, ze chetnie by cie poczestowal :p

Gość dla informacji
dla ciekawości to te starozytne gumki to były ComfortXL, których teraz nigdzie nie możemy dostać 😭 i były tak trzymane na specjalna okazję i się trochę zeszło :-D :-D Czy u was w sprzedaży są dostępne comfort XL ?

Czy u was w sprzedaży są dostępne comfort XL ? sprawdze w kiosku, ktory prowadze ... zaraz zaraz.... niestety nie ma :(

Gość dla informacji
Dlaczego nie ma ? 😭 na stronie producenta --->> wygląda, że nie zaprzestali produkcji :-O

nie sprowadzam nic poza durexem bo ci daja darmowe kajdanki na zachete

Gość dla informacji
No właśnie, Comfort XL to SĄ Durexy :-P

wydalo sie. zle prowadze kiosk

Gość dla informacji
Ale za to masz w nim internet ;-)

comfort XL - na pewno sa jeszcze w sprzedazy , jesli chodzi o Durexy. :classic_cool: ps. robie golabki w sobote :D ;)

:D no wlasnie tak sobie mysle -moze przez to interes coraz gorzej idzie?

Gość dla informacji
Angel_81 , ale gdzie ????????????? Bo w mojej okolicy nigdzie nie ma od roku conajmniej 😭

" Codzienność a wiecie panowie czym sie rozni kobieta od psa? na swoich warczy a do obcych sie łasi, a pies odwrotnie" kontynuacja dowcipow o psach i kobietach ;) Kto jest lepszym przyjacielem czlowieka ? Pies czy kobieta ? W celu uzyskania odpowiedzi nalezy przeprowadzic maly eksperyment :classic_cool: Zamknij psa i kobiete (nie trzeba razem ;)) w bagazniku samochodu na godzine ... Po tym czasie otworz i zobaczysz ,kto sie bedzie cieszyl na twoj widok :P ;)

Gość dla informacji
Może zacznij prowadzić kiosk przez internet? Kupie od ciebie te Durexy.

dla informacji - wawa , w weekend byly dostepne na stacji Lotosu ,nie wiem jak na innych , a poza tym mozna je zamowic przez net na stronie Durexa :)

Gość dla informacji
wawa za daleko :-O zastanawiałam się nad kupnem z netu, ale tak jakoś mi hadko ...