Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

kobiety chude/szczuple majace cellulit!!!!

Polecane posty

jak z nim walczycie? cwiczycie, smarujecie balsamami, masujecie?! ja mam wlasnie ten problem a jestem szczuplutka. moje kolezanki mysla, ze ja nie mam pojecia o cellulicie, bo jestem chuda, a jednak....

Tez mam. Cwicze, stosuje rozne balsamy a on nie znika moze dlatego ze mam siedzaca prace. Na szczescie nie jest bardzo widoczny

Też mam ten problem :/ ale cóż.. Regularne ćwiczenia są bardzo dobre ja do tego stosuje tabletki Olimp Cla z zieloną herbata i L-karnityną i pomaga ale trzeba dużo ćwiczyć.. :( i robię peelingi do tego

ja jestem tak poimiedzy chuda a szczupla, ale bardziej na strone chuda;) nie mam cellulitu odkad cwicze ( co dwa dni po 40 min - jesli chodzi o nogi to najlepsze rozne wyrzuty itp. ) i stosuje peeling - tez co dwa dni. Staram sie pic duzo wody:)

Gość green_kitten
ja jeste miedzy chuda a szczupla i nie mam w ogole,teraz chodze 2 razy w tyg na silownie i nie mam,ale bez silowni tez nie mialam

ja też gruba nie jestem a cellulit mam :O wydaje mi się, że od siedzącego trybu życia (szkoła, a po szkole nauka) i od gazowanych napojów, soli...

a jak walczę? zimne wręcz lodowate prysznice, gąbka do masażu, peelingi, balsamy na cellulit, zrezygnowałam z napojów gazowanych, ograniczyłam słodycze...

Gość jestem chuda
jestem chuda i łykam inneov cellulit od miesiąca, jest poprawa, do tego stosuję balsamy anty c. z vichy, owijam się folią i widzę, że znika :)