Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa

Podobaja sie wam chudzi faceci??

Polecane posty

Gość ja uwielbiam chudych
takich naprawdę chudych i do tego bardzo wysokich, niestety mój się roztył :(

aaa i jeszcze nie lubie tych przesadnie szerokich spodni;)) hmm wyjezdzam od Was na jakis czas, ale jak wroce, mam nadzieje bedziecie tutaj jeszcze;))) a komentarze caly czas mile widziane:D

Gość pudelko nie zajarzyla
ze ty nie masz pedalskiego wygladu, ale jego przeciwnienstwo, dziewczynka czytac nie umie

no widocznie nie zajarzyłam, nie specjalnie uważnie czytam wpisy na tym forum. przepraszam Chester

nic sie nie stalo :) jesli chodzi o mnie to mam 184 cm wzrostu przy 60km wagi :]

mmm...fajosko:) na pewno masz powodzenie, do tego ten wiek...ach:) chłopak marzenie:D

Dobrze by bylo :] Mam znajomego co wymiary mial jak ja i za nic nie mogl znalezc dziewczyny. Pochodzil z pol roku na slownie + jakies odzywki i teraz przebiera w dziewczynach. :/

weź przestań, nie idź w jego ślady. tzn nie mam nic przeciwko siłowni, ale żadnych absolutnie tabletek czy czegoś:/ fuj. facet powinien dbać o siebie a nie o swoje powodzenie. jak istnieją puste laski które lecą wyłącznie na kupę sztucznych mięśni to niestety nie nasza wina, takie życie... dobranoc :) trzym się Chester :D

Dziękuje za troskę :) nie zamierzam iść w jego ślady , podoba mi sie moja chudziutka sylwetka :) pewnie z wiekiem przyjdą i kg , narazie nie potrafię przybrać na masie bo zbyt często gram w piłkę a do tego nie zawsze mam czas zjeść ( taka praca :/ ) , ale skoro są KOBIETY które lubią takich jak ja to nie mamy sie o co martwic ;) Również pozdrawiam i miłego dnia życzę.

po dosyc dlugiej nieobecnosci jestem - i o dziwo... heh, bylam pewna, ze jezeli zwroce uwage na jakiegos faceta, bedzie wysokim brunetem i takie tam ble ble...;) a tu psikus, bo wysoki brunet, nie chudy okazal sie blondynem, jak dla mnie chudym i nie az tak wysokim;)) takze jednak przynajmniej u mnie niewiele zalezy od wygladu, w zasadzie to sama nie wiem, od czego;)) chociaz blondyn byl nieczego sobie:)

Gość gość
Taka prawda że każdy facet lub wiekszosc jest chuda i to bardzo nie ma męskiego z wygladu ani z normalnosci faceci sa chudzi i nie maja szerokich ramion sa tak jak baby albo nawet chudzi polacam kobietom byc samej bo faceci chca tylko jednego d**y i cycek brdziecie cierpiec z facetem

Gość gość
Nie widzialam meskiego prawdziwego faceta każdy chłopczyk niedorozwiniety umyslowo i wygladowo haha juz ja jko kobieta mam szersze ramiona

Gość marawstala
Tak