Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa

Podobaja sie wam chudzi faceci??

Polecane posty

hah, to chyba mamy podobny gust;)) facet to facet - jasne, ze powinien o siebie dbac, ale nie stroic sie jak lala;))

pudełko ... nie ale wnerwia mnie to że oni mają powodzeniw mimo że są grubi

naata90----dobrze, że są jeszcze normalne dziewczyny, które nie lecą na takich, którzy podjadą autem i na zawołanie ma wskoczyć im laska, bo przecież ma muły. aż się zbulwersowałam. ;) temat takich pseudo facetów, kary śmierci i eutanazji mnie porusza. c.r.e.a.m------oni mają powodzenie? no przestań. nie mają, zawsze jest jakieś \"ale\". albo dziewczyna naprawdę się zakocha i nie ma bata. albo on ma kasę i lecą na niego puste laski w różowych spódniczkach.

najgorszy to ten typ, ktory mysli, ze jest super, a jest beznadziejny... I wlasnie inna sprawa, jak dziewczyna sie zakocha:)

a moze wszystko przez to, ze chudzi kojarza mi sie z chlopcami, grubi z 'cieplymi kluchami', a ja wolalabym miec faceta:)

no ja tez oczywiście wolę faceta od jakiegoś kolesia, którego miałabym wiecznie odchudzać. ciepłe kluchy są bleee, na wszystko pozwalają, wszystko zrobią. facet powinien być facetem. i wszystko jasne;)

znajdzie się w najmniej oczekiwanym momencie, to zależy od przypadku, oby tylko w innych sprawach tak nie było:p emmm, no tak.... :)

ja mam 'szczescie' do tych wszystkich cwaniakow, przez ktorych mam mdlosci;)))

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
e:O

mam kolege, ktorego czasami mam ochote poczestowac kanapka;)) taka chudzina...

cos sie tutaj mijamy...;)) szkoda tylko, ze tak malo osob sie wypowiedzialo... ale rozwijam watek, i dodaje do niego fryzury, styl ubierania... itp:) po prostu, co Wam sie najbardziej podoba:) moze ktos sie znajdzie chcetny do odpowiedzenia;))

mnie tylko kręcą faceci( dobra, powiedzmy, że kręci mnie jeden facet:P), którzy: -mają własny styl -nie jeżdżą co weekend do Protectora:/ -nie farbują włosów -nie są pedantyczni jeżeli chodzi o wygląd. oczywiście powienien o siebie dbać ale nie bardziej ode mnie:D -nie szpanują samochodem -nie przechwalają się laskami -nie są plotkarzami -nie stawiają nocy z dziewczyną na pierwszym miejscu -nie wyobrażają sobie życia bez żelu na włosach - nie chodzą w okularach przeciwsłonecznych w zimę albo deszczowe dni -nie lansują sie przez kilka godzin jeżdżąc w kółko po mieście -muszą mieć to COŚ -wygląd-wysportowany, zadbany, włosy byle nie suche i z glutowate od żelu no...tyle. jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę, a chętnie pogadam z tymi, którzy mają inne zdanie.

haha, najlepsze to z okularami;))) ale zgadza sie;)) w zime widzialam dziewczyne w szpilkach i w okularach przeciwslonecznych - a snieg tak padal, ze wlasnego nosa nie widzialam :P a co do facetow - zle na mnie dzialaja dresy. szczegolnie te biale:D

no widzisz, chyba zaraz napiszę do ciebie na gg dobrze się z tym czujesz ? ze swoim pedalskim wyglądem?