Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka201

NIE WIEM JAK MU POWIEDZIEC ZE GO CHYBA KOCHAM

Polecane posty

Gość wariatka201

dla jednych to bedzie idiotyczne i nierealne ale zakochalam sie w facecie ktorego nie widzialam na zywo a tylko na zdjeciach.rozmiawiamy ze soba przezinternet od ponad roku jest wlochem.zawsze to ja jakos hamowalam ta nasza znajomosc ale dluzej tego ukrywac nie potrafie.mysle o nim znam go bardzo dobrze wiem ze mozecie to negowac ale tak znam go.ma dziewczyne ktorej nie kocha ale boi sie ja rzucic bo nie wie czy to co czuje to milosc.napisal mi ze czasem sie zastanawia czy ta wlasciwa kobieta dla nigo to przypadniem nie ja.w tamtej chwili poczulam jak cos mi w srodku przeskakuje nawet wzruszylam sie ale oczywiscie odpsalam ze to nie mozliwe ze to tylko internet zupelnie inny swiat.sama w to nie wierze co pisze dlatego cierpie a boje sie mu cokolwiek powiedziec by nie odsunal sie ode mnie.co mam zrobic tak bardzo sie boje ze juz nigdy nie spotkam czlowieka takiego jak on

Gość wariatka201
naprawde nie wiem co robic boje sie ze jak mu wyznam co czuje on sie przestraszy bo mielismy byc tylko przyjaciolmi ale skoro ja czulam nie raz ze on mi podteksty wali i daje cos do zrozumienia?nie wiem czy to bylo prawda czy moze mnie sprawdzal to takie skomplikowane

Gość wariatka201
dziewczyny prosze wypowiedzcie sie potzrebuje rady a nie mam sie do kogo zwrocic

Gość ponawiacz
zaskocz go i zrób mu loda do góry nogami

Gość wariatka201
no na ponawiacza zawsze mozna liczyc ale pytam powaznie bo zalezy mi na tym facecie

Gość kwdj hfg
powaznie to jestes nienormalna, niech zgadne: masz max 18 lat? :P

Gość wariatka201
nie mam powyzej 20 lat i nie o tym wlochu mowa nawet nie zagladam bo wiem ze go tam nier ma