Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raaatuuunkuuuuuuuuuuuu

dziwna zmiana w okolicy intymnej

Polecane posty

wczoraj współżyłam z moim chłopakiem, dzisiaj koło warg sromowych zauważyłam małe wybrzuszenie, jakby krostkę. Jest trochę zaczerwieniona i boli. Używamy prezerwatyw. Co to może być? zaraziłam się czymś? Czy krostki w okolicach intymnych czasem się zdarzają czy oznaczają chorobę? Bardzo proszę o pomoc, pierwszy raz coś takiego widzę :-o

Gość prawdziwy facet on
ciąża pozamaciczna :D

Gość Blondi............
Pryszcz ci na malej wyskoczyl :-)

pryszcz? piszesz serio? jeśli tak to super, nie chciałabym złapać jakiegoś syfa :-o pierwszy raz zwykły pryszcz by mnie ucieszył :-p

Gość Blondi............
Nie no ja mysle ze naprawdeto moze byc jakis pryszczyk.... skoro w gumce sie kochacie to nie bylo mozliwosci na zlapanie jakies syfka....

Gość Berberys
Czy wy wszyscy myslicie, ze gumka daje 100% zabezpieczenia przed chorobami ??? Rzebyscie sie kiedys nie zdziwili ;)

ta krosta wciąż rośnie! nie wiem co mam z tym zrobic, chlopak jak zobaczyl to powiedzial ze mam mikropenisa i wlaczyl sobie telewizor :(

Raaatuuunkuuuuuuuuuuuu, takie pojedyńcze i duże owrzodzenie na zewnętrznych narządach płciowych MOŻE być wczesnym objawem poważnej choroby wenerycznej (tzw. przenoszonej drogą płciową) - kiły. Powinnaś pójść z tym do lekarza. Choćby na wszelkie wypadek. Jeżeli to kiła, to za kilka dni powinnaś odczuć powiększenie sie węzłów chłonych.

Gość To pryszcz.
Prawdopodobnie.

Gość to chyba tylko otarcie
poczekaj do poniedzialku, jak nie zniknie - idz do lekarza

dziękuję za wszystkie podpowiedzi :-) Na szczęście ta zmiana nie wygląda jak te ze zdięcia, to nie jest owrzodzenie tylko taka grudka pod skórą. Dzisiaj jest już dużo mniejsze i nie boli, ale przestraszyłam się wczoraj. Chyba nie mam już się czego bać?Wybiorę się oczywiście do ginekologa i mu o tym powiem, ale wiadomo ile czeka się na wizytę :-o