Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

Komiczne - autorka wyraźnie pisze, że rozmawiała z nim wiele razy na ten temat.

Gość kasikonik
komiczne Twoje normy dotyczące wagi pochodzą chyba z poradnika dla modelek :O

"Ale nigdy by mi nie przyszło do głowy postawić mu ultimatum : albo cos zrobisz z ta oponą, albo szlaban na sex." puknij sie w główke dziewczynko... facetowi musi stanąć... on nie rozklada nóg i nie czeka az skonczysz... a na widok tłustego cielska po prostu nie staje... tak trudno to pojąć.. i nie mowie tu o wieszakach, bo ja sam nie lubie zbyt chudych bab..

to inne normy są dla modelek inne dla matron i żon??

" komiczne Twoje normy dotyczące wagi pochodzą chyba z poradnika dla modelek" 175 cm wzrostu i 64 kg to wg Ciebie wymiary modelki? :D:D

ja sam nie lubie zbyt chudych bab.. kobiet komiczne.... zbyt chudych kobiet...... :P ;)

Gość Kamilahjdsl18
Jak sie wypowiada komiczne to czuje taki miły pradzik w podbrzuszu nie wiem czemu ale lubie czytac jego wypowiedzi

Gość normy normy
wg żadnej normy autorka nie ma 20 kilo nadwagi:P

Gość Kamilahjdsl18
czasem mam jakies famtazje i sobie lubie rozmyslac o nim ale tylko czasem

"puknij sie w główke dziewczynko... facetowi musi stanąć... on nie rozklada nóg i nie czeka az skonczysz... a na widok tłustego cielska po prostu nie staje... tak trudno to pojąć.." Bardzo ładnie ująłeś sedno problemu z grubasami :)

Gość kasikonik
ike, jestem zmotywowana by cos z tym zrobić, najwyższa pora. Sęk w tym, że w związku ważna tez jest wymiana energii miedzy partnerami- gdy jej nie ma- ludzie zaczynaja tyć na potęgę. moj obecny - gdy go poznałam był gruby. Nigdy mu nie powiedziałam , żeby sie odchudzał, sam schudł , nawet sie nie starając. Może odchudziło go szczęscie? ;)

Gość mrowkaZ
"poza tym Klaudi - podkreslasz ze on przez rok, nic jej nie mowil.. a to nie dziwne, ze ona nie pytala, nie dobierala sie do niego?" jak to nie pytala? najpierw sex byl cotaz rzadziej, wiec sie spytala o przyczyne, wymowil sie zmeczeniem pozniej nie bylo wcale seksu, pytala sie, prawdopodobnie domagala, pewnie tez sama inicjowala, facet odeslal ja do ka,ta bez wyjasnienia tak minal rok, nie wytrzymala, sfrustrowana wymogla na nim wyznanie, ze jest za gruba i go juz nie pociaga potem facet strzelil jej focha, ze to jej wina, ze musial byc ostry w slowach, bo przeciez nie miala prawa sie poczuc urazona po takim wyznaniu

ike ---> właśnie dokładnie o tym pisałam - nie chodzi o to, że ona mu sie nie podoba. Przytyła, ok - facet nie może na pstryknięcie wykrzesać w sobie pożądania, jesli ono zgasło. Chodzi o to, że zafundował im rok straty, a jej rok niepotrzebnych udręk, domysów itp. Mało tego - trzeba wziąć pod uwagę kolejny rok na to, żeby autorka w jakiś tam sposób coś zmieniła w sobie (no niestety, to trwa). I po co??? Dla mnie dzieciak, a nie facet. komiczne fajnie napisał, że podczas kiedy babka musi wyglądac dla faceta, facet powinien miec w sobie to coś, ten żar, charakter (i istotnie tak jest). Mąz autorki tego nie ma - to przestraszony dzieciak, nie znający własnej żony lub zwykły kłamca, który swoje problemy zrzuca na karb autorki (jedno z dwóch)

kasikonik piepszysz przepraszam cię jak potłuczona- ja osobiście czy jestem szczęśliwa czy nie- jestem szczupła mój maż nie jest- i to nie przez żadną energię a przez nocne podjadanie:P

Gość o kurczątko komiczne
ja mam 175 i waże 63 , może byc ?

"puknij sie w główke dziewczynko... facetowi musi stanąć... on nie rozklada nóg i nie czeka az skonczysz... a na widok tłustego cielska po prostu nie staje... tak trudno to pojąć.." Brawo. Jedyna rola kobiety to rozłożyć nogi i czekać aż jaśnie pan zakończy swą powinność.

Gość kasikonik
osoby o tej samej wadze, o tym samym wzroście , o różnych stopniach wysportowania i o róznych budowach ciała- mogą mieć róznice na wadze nawet 10 kg.

Ja myślę, że to nie do końca o tą wagę chodzi. Kobieta ma 40 lat, nie wiemy jakiej jest budowy (drobno czy grubokoścista). Wydaje mi się, że gdyby zgubiła 10 kg, to byłoby już ok. Tyle, to można zgubić szybciutko rezygnując z większości węglowodanów i skoro nie lubi ćwiczyć i nie będzie, to chociaż maszerując troszkę codziennie. Waga tez może być przyczyną, ale pewnie mąż nie ma zbyt wysokiego libido, może dochodzi tu też zmęczenie i przebywanie z żoną cały czas bez chwili przerwy. W końcu stała się dla niego sprzętem domowym i widokiem w pracy. Może to jakieś znużenie. Każdy lubi coś nowego. Dziecku chowa się zabawkę, gdy się nią znudzi i za jakiś czas, gdy się ją oddaje - dziecko znów jest nią zainteresowane. Może tutaj zachodzi coś podobnego? Może potrzebna jest jakaś króciutka przerwa, np. spędzenie urlopów osobno? Owszem - waga tez, ale chyba jeszcze coś poza tym.:O

komiczne, ależ ona przecież pytała. Czy próbowała w nim to wzbudzić w inny spsób, przejmowac inicjatywe w łóżku to nie wiem, ale potrafię sebie wyobrazić, że przeszywająca obojęność partnera może paraliżować w pewnych sytuacjach i pociągnięciach

Gość Kamilahjdsl18
no dobra jesli juz jestemy w temacie podniet nad ciałem płci pięknej to jako mniej doswiadczona przez zycie młodsza kolezanka mam pytanko czy jest mozliwa taka oto sytuacja: idzie dziewczyna na dyskoteke tam poznaje chłopaka nie ma miedzy nimi seksu nie ma rozbierania sa u niej w domu chłopak sie napala na nia chłopak tylko dotyka ja przez ubranie i ona ma z tego przyjemnosc i wzdycha okazuje ze jest jej dobrze łechtaczce i po tym zasypia.Czy jest mozliwe ze chłopak moze sie takim czyms podniecic zeby przy tej spiacej dziewczynie sie sam zaspokoic?Pytanie z zycia nie takei całkiem oderwane od rzeczywistosci

Gość kasikonik
haha, ike, jestes chuda bo masz to w genach, albo ostry temperament :P

dokładnie- moja cioca zawsze była przy sobie- pamiętam od zawsze nawet jak była ok 30stki- teraz ma ok 45 5 lat temu się zawzięła- poprostu przestała żreć , podjadac, smakowac , nie jest na żadnej diecie cud chodzi tylko na aerobik i poprostu nie żre- i naprawdę to nie ta kobieta z rozmiaru 44 m 38 i wagę od 5 lat utrzymuje

Gość Prawdziwy chooop
Szczerze? Według mnie nie jestes gruba... :/ Jestes napewno sexy... Moja zona ma 1.60 i 65 kg... I napewno wtedy wyglada na grubsza niz Ty... A jakos jest dla mnie sexy.. Jak miala 51 kg tez byla sexy... I powiem Ci jedno.. Zaczniej dogryzac mezowi! Na bank mozesz znalezc w nim mnostwo mankamentow :P

kasikonik w jakich genach do 14 roku życia byłam no taka sobie powiedzmy kobieca bo grubsza czy puszysta nie byłam nigdy nikt z mojej rodziny nie jest z chudych

Gość Kamilahjdsl18
odpowiedzcie na moje pytanie mnie to ciekawi

Gość kasikonik
wszystko jest w życiu możliwe .... ;)

janse, że jest możliwe, z tym że na pewno inaczej odbierze taką sytuację doświadczony facet, inaczej szczeniak :) ale stawiam, że w tej sytuacji raczej chodzi o tego drugiego, więc luzik ;)

Gość o jenki
Ja mam 176 i waze 55-56kg i mysle sobie czasami kurde ale mi cos tam wychodzi. Ale wiem,ze nie jestem gruba. Ale jakies 70 nie daj Boze 80 przy moim wzroscie o kurde. Czulabym sie zle .

Gość Twój stary to impotent
facet po 3 tygodniach ma pełne jaja i wyrucha wszytko !!!!!jak leci Komiczne jesteś PALANT kawał idioty i chu ja na kaczych nogach . ot to siedzisz tu od 5 rano ,kiedy ty głupi chuj u śpisz pracujesz dupisz ???