Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

100krotka83

szukam koleżanki... przyjaciółki - Lublin i okolice

Polecane posty

hej! Tak się w moim 24-letnim życiu dziwnie złożyło że wszystkie znajomości z liceum i studiów się gdzieś rozlazły po Polsce i Świecie. Zaczyna mnie dobijać taka samotność, potrzeba pogadania, wygadania się, wspólne wypady na zakupki, piwko, winko itp... i wszystko to co się robi razem by nie zwariować w życiu. Bo tylko praca, dom, praca, dom. Mam nadzieję, że znajdą się jakieś kobietki, które mają podobnie jak ja. Dwudziestolatki !! pomóżcie odzyskać radość życia towarzyskiego...

Gość Herbalizer
masz 24 lata i juz nie studiujesz i nie masz najomych podejrzane :(

Gość skarbiątko
cześć,ja też szukam:) skąd nick Bursztynka?

Gość skarbiątko
to nie jest wcale podejrzane,czasem tak bywa po prostu

A czemu dziwne że mam 24 lata i już nie studiuję? w sumie za pół roku będę mieć 25 :) a co do przyjaciół to tak czasem bywa w życiu że się rozchodzą w swoje strony, być może dla niektórych to dziwne, ale oni mają szczęście... do skarbiątko: ile masz lat? a Bursztynka jakoś z liceum się wzięło, ktoś kiedyś powiedział że bursztynowa jestem do desire83: tak to ja :)

Gość skarbiątko
mam już aż 30:/ ale młodo się czuję;PPPPP. Mnie nic nie dziwi i doskonale Cię rozumiem,moje znajomości już dawno się rozpierzchły i najzwyklejsza samotność często dokucza:(

Gość niebieska_smutna
tez szukam koleżanki...... z poznania najchetniej, bo inaczej czuje, że zdziwaczeję. mam 28 lat

Gość tojaOnA
ja tez szukam;;) jest ktos chetny?

Gość Ania_1988
Dopiszę się :) chętnie się z kimś poznam albo zaprzyjaźnię w Lublinie. Spędzam w Lublinie prawie cały rok, od połowy września do lipca, studiuje tam. Mam wielu znajomych, zabieganych współlokatorów i wspaniałego faceta ale brakuje mi jakieś osoby, przyjaciółki, kogoś z kim można gdzieś wyjść, miło spędzić czas, pogadać. Zależy mi na tym żeby miała zbliżony wiek do mojego. Odzywać się :-) anusia146@wp.pl

Gość troche stary watek ale ja
tez szukam jakiejs kolezanki z Lublina, nie mam zbyt wielu znajomych na studiach i czuje sie troche samotna

Ja równiez szukam koleżanki. Mam 24 lata, jestem po studiach, ale jakos znajomości się rozeszły... Chetnie poznam kogos na pogaduchy, zakupy, itd :) Jeśli jest ktos z Lublina i okolic (ja jestem z okolic, mieszkam niedaleko) to piszcie! :)

Gość aha Karri...
masz jakiś mail?

Gość nutriiia
ja tez jestem ;)

to mowmy cos o sobie to najpierw ja :) jestem Kamila mam 20 lat i studiuje zaocznie informatykę ;) a tak ogólnie to pracuje w recepcji ;) przyjaciółek nie mam niestety... mam jedną dobrą koleżankę ale nie mamy zbyt wiele czasu żeby się spotykać bo częściej jestem w Lublinie :) chętnie poszłabym na jakieś piwkoz koleżanką :P

Gość facet z Lipowej
chętnie bym poznał takie miłe dziewczęta ;)

Gość nutriiia
ja mam 22lata, studiuje medycyne weterynaryjna :P i w sumie tez nie mam za wielu kolezanek...moze poza tymi z wydziału. Nie szukam na sile kolezanki, ale moglabym czasem przejsc sie na piwo czy zakupy z jakas kumpela z ktora bede mogla pogadac nie tylko o nauce, ale o jakis pierdolach, normalnie poplotkowac jak to baby...:P

Gość nutriiia
i dodam, ze nie szukam faceta, tyylko kolezanki :P;)

Gość facet z Lipowej
możemy pospacerować po cmentarzu, to takie spokojne miejsce

Gość facet z Lipowej
a facet nie może być kumplem?