Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulinda

Co sądzicie o oglądaniu fotek rozebranych panienek

Polecane posty

Gość Kobietko nie martw sie
A moze i racja, ale ile mozna zalatwic przez neta. Jest potrzebny a to,ze te pierdoly tu wchodza i ogladaja to co nie powinni to juz inna sprawa. I uwierz,ze bardzo duzo kobiet ma z tym problem.

Gość frist
Pytanie do was? A co jeśli wszystkie możliwości rozwiązania problemu zostały wyczerpane? Po prostu odejść i zamknąć za sobą drzwi? CZy waszym zdaniem to wystarczający powód, by zostawić kogoś z kim miało się problemy ale także duzo WAs łaczyło>?

Ja juz powiedzialam co o tym mysle, kwestia tego na ile sie godzisz, moze rzeczywiscie to tylko przyzwyczajenie(mama na mysli jego ogladania). Ale z drugiej strony to Ty najlepiej wiesz czy mozesz zyc z kims komu tak zalezy na ogladaniu innych bab. Kobiety roznie do tego podchodza. Byc moze jak zagrozisz, ale tak naprawde albo nawet wyprowadzisz sie na jakis czas to to zrozumie, no ale kto wie-tylko Ty jedna

Gość frist
No właśnie... Nie godzę się. On się ograniczył, ale zranił mnie tak, że naprawdę nie potrafię zapomnieć. I obiawiam się, że to co się z nami dzieje teraz to powolne umieranie takego związku i uczuć. Czasem jak mu mówiłam, żę mnie to boli albo że się zmieniło i żebyśmy nad tym popracowali miałam takie uczucie jakbym żebrała o jego zainteresowanie, względy. Ostatnim razem stwierdziłam, że jestem upokorzona juz na maksa i nie robię juz nic. Wszystie te moje starania o to uczucie, o fajny sex wydają mi si ę teraz z mojej strony śmieszne po prostu. Jestem zwyczajnie żenująca.

Nie wmawiaj sbie takich glupot! Jestes super kobieta taka jak wiekszosc z znas, ktora potrzebuje zainteresowania i szacunku. Nie zwalaj nigdy winy na siebie za jego bledy. Musisz byc twarda i zdecydowac cos w koncu!

Gość frist
No tak, rozstaniemy się, poznam kolejnego faceta a potem... okaże się że on też jest uzależniony. Kurde to już chyba jakaś choroba cywilizacyjna. No jak to jest że faceci wolą cyber laski od tych rzeczywistych? Dlaczego zamiast zajmować się swoją babką i o nią dbać zabawia się sam? Czy mężczyźni naprawdę wolą substytutki i nie dawać nic z siebie? No bo wiadomo z tą realaną musi być jakaś gra wstępna, ona ma wymagania i jeszcze nie ma biustu rozmiaru DD

a ten temat to mozna walkowac i walkowac, a mi sie juz najzwyczajniej odechcialo,ale jak u mnie powroci ten problem to juz nie bedzie nikomu do smiechu

Gość frist
i co zrobisz?

Widzę, że ten temat wzbudza wiele emocji. Nie myślałam, że tak wiele kobiet ma ten problem.

Kochana naprawdę jestem z Tobą.Mój porzedni facet robił to samo, bardzo odbiło się to na mojej psychice i czułam się nie atrakcyjna, odrzucona...

Ja od kiedy to odkryłam także czuję się nieatrakcyjna, tymbardziej, że niedawno urodziłam drugie dziecko.

I niech sobie mówi co chce,że jestem piękna, cudowna, itd, itp, ja mu niewierzę.

Ja mojemu ex pźniej już nie mogam zaufać, cokolwiek powiedziała (że kocha, że ie ogląda już etc) ja i tak wiediałam swjoe. Gdy weszłam na jego pocztę znalazłam zdjęcia rozbieraych koleżanek( jego nie swoih)

rozmawiałam dzisiaj z moim o tym. Powiedział, że to jest na tej samej zasadzie co oglądanie się za fajną dupą na ulicy. Fajna laska i tyle. Mówi, że go to nie podnieca ani mnie z nimi nie porównuje. Sama nie wiem czy powinnam mu w to wierzyć. Może jakiś facet się na ten temat wypowie?!

Gość defibrylator
cyt: "Fantazje mam, ale występuje w nich tylko jeden kochanek - mój mąż, nie potrzebuję do fantazjowania innych facetów, ich fotek, czy czegokolwiek innego." I dlatego czesc kobiet o takich własnie pogladach nigdy nie zrozumie przewazajacej ilosci facetów, i tej normalniejszej, mniej ortodoksyjnej częsci kobiet, które nie wstydzą się, że mają oczy i też patrzą na to co im się czasem spodoba. Mowiac krótko, nie wymagaj, żebyś całe życie była najatrakcyjniejsza dla niego. Nawet najsłodszy tort może zemdlić, zrozum to w koncu. Poza tym, gapienie się na sexi-dupencje, a prawdziwa miłość emocjonalna, to dwie rózne rzeczy. Czemu niektórym kobietom - zwykle tym ortodoksyjnym - tak trudno przychodzi zrozumienie tego prostego faktu? Czy miłosc wyraża się tylko przez sex? Chyba nie tylko. Mówiąc krótko i przejaskrawiając - gapic się, a nawet napalac można na połowę kobiet, a i tak kochać tak naprawdę tylko jedną.. no max dwie (na raz, znaczy :P) pozdrawiam

Gość Basia-Basieńka
Wiem co myślicie Kobietki. Nie bójcie się! Sfera marzeń Panów składa się z fantazji i obrazów wyymaginowanych istot, podrasowanych przez komputer w Play boyu. Oni marzą, trochę się tym nawet onanizują, ale nie chodzą do łóżka z takimi Paniami! Prawda ??? RADA: Od czasu do czasu Wy też możecie zaskoczyć swojego MĘŻA! A może trzeba zmienić kolor włosów, zmienić fryzurkę, wybrać się do kosmetyczki, pomalować paznokcie, kupić ładne koroneczki, nowe perfumki, albo spróbować zwalczać celulit na udach. Są różne fajne kremy żeby ciałko odżyło !!! Są kremy na rozstępy, są kremy ujędrniające piersi! W końcu są też operacje odsysania tłuszczu. Jest tyle możliwości, żeby zaskoczyć męża !!! Jak będziecie już ładnie wyglądać, to kupcie jakiś ładny film erotyczny, troche alkocholu, pokochajcie się z czułością, bez wulgaryzmów... UWIERZCIE, ŻE MĄŻ BEDZIE ZADOWOLONY, że po latach ma tak kochającą, oddaną i ciągle zaskakującą żonę! Marzenia o panienkach zostawcie ich światu wizualizacji!

Gość kot303
Sprawiasz wrażenie strasznie zakompleksionej przez te ciąże.

Nie dziw się. W ciąży mój facet nie chciał się ze mną kochać bo byłam gruba. Wiesz jak ja się wtedy czułam?! A teraz ogląda fotki pięnych panienek w seksownej bieliźnie albo półnagie. A moje ciało nie jest już doskonałe (a było, uwierz mi).

Gość gocha_zzz
Ja bym urwała głowę za oglądanie gołych babeczek ;) to musi być straszne znalezc coś takiego w kompie swojego faceta, jedne mogą z tym życ inne nie. Dziwi mnie tylko jedna kwestia, weybaczcie dziewczyny, nie zawsze jest tak że jednym zalezy i oglądają a innym nie, nie ma reguły. Uwazam jedynie że żenujące jest to, ŻE NIEKTÓRYM Z NICH NIE CHCE SIĘ NAWET KASOWAĆ HISTORII !

Gość mondlicht75
wy powinnyscie wszystkie isc do psychoterapeuty i popracowac nad kompleksami i wlasna sila wew.samoswiadomoscia,pewnoscia siebie a nie czepiac sie blahostek by upuscic niezadowolenie wew,i swoja zaleznosc emocjonalna i zawsze sa dwie osoby w zwiazku ktore sa za taki stan odpowiedzialne wiec musicie sie zastanowic nad soba,dlaczego wasz partner to robi a nie wyplakiwac sie na forum

Gość akzert
rozmawiałam dzisiaj z moim o tym. Powiedział, że to jest na tej samej zasadzie co oglądanie się za fajną dupą na ulicy. Fajna laska i tyle. Mówi, że go to nie podnieca ani mnie z nimi nie porównuje. Sama nie wiem czy powinnam mu w to wierzyć. Może jakiś facet się na ten temat wypowie?! nie zdarza mi sie ogladac za fajna dupa na ulicy . JEstem zwrokowcem i interesuja mnie tylko gole baby , a nie ubrane.

Gość KR_
A ja lubię z moim mężem obejrzeć jakiś film ertoyczny, w sumie więcej tam dla niego, ale zgrabne pupcie panów też się pojawiają :) Pisałaż też - o ile dobrze widziałam, że kochacie się i rano i wieczorem i czasem w dzień - uwierz- jakbyś nie była atrakcyjna dla swoejgo męża to kochalibyścię raz miesiąc - i wyłącznie z Twojej inicjatywy.

Mój mąż powiedział mi to samo, że to jest tak jak oglądanie się za babkami na ulicy, fajna dupa i tyle. Nawet użył tych samych słów. Czyżby to był on. hmmmm