Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okraglusta i fajniutka 21

Wartosciowy chlopak nie patrzy na wyglad tylko ocenia po charakterze

Polecane posty

Patrzy na to jaka dziewczyna jest, co soba reprezentuje itd A jak jest debilem to ocenia po wygladzie. Wyglad sie zmieni a w glowce nadal pusto :-o I tak za jakis czas wszyscy jestesmy do siebie podobni wiec po co byc pustym i oceniac po wygladzie ?

jestem zywym dowodem na to, że charakter nosi się centralnie na ręce i na czole, jest widzoczny dla wszystkich i to oczywiste, ze oceniaja mnie po tym nie po wyglądzie. Uwazacie, z epowinnam z tym isc do telewizji jako wybryk natury ?

Gość hmm a ja mysle
tak sobie powtarzaja to moze w to uwierzysz

tam wyzej to podszyw :-o chodzi mi o to ze faceci dyskryminuja KOBIECE DZIEWCZYNY ze wzgledu na ich kobieca budowe a wola anorektyczki :-o i nie wazne ze maja pusto w glowie a ich zainteresowaniami jest to jak prawdlowo nalozyc na siebie fluid :-o wazne ze sa chude :-o ech idioci

Dziewczyna, która ma poczucie własnej wartości, nie musi zakładać tego typu tematów. Żal mi Cię, biedne, zakompleksione stworzenie...

a widzisz to mój mąż jest szczesciarzem bo wybrał i szczupła i mądrą i nie musi zadowalać sie półśrodkami a ty zawsze będziesz tylko półśrodkiem

Autorka to oczywiscie jakiś tłusty bazyl bez najmniejszego powodzenia u facetów i takimi tematami próbuje się dowartościować 🖐️

Gość wszystko co tu piszecie
to farmazony, łącznie z głupia autorką. Wartościowa dziewczyna nie zakładałaby takich tematów. Taki temat może założyć talko zazdrosna frustratka której w życiu coś nie wychodzi..

kazdy najpierw patrzy na wyglad (pierwsze wrazenie), dopiero potem poznaje sie charakter. Kiedys czytalam, ze statystycznie mezczyzni wola kobiety z BMI 23.0. Czyli szkieletory to raczej nie sa. No ale nie oszukujmy sie, otyla kobieta wyglada poprostu nieestetycznie. I zaden charakter tego nie przysloni.

Mam zajebiście przystojnego sąsiada (patrzenie na niego to czysta delektacja dla oczu :P), a powiem Wam, że żonę ma więcej niż średnią. Jest ona niska, przy kostce, z twarzy bardzo przeciętna. A jednak on coś w niej dostrzegł, a praktycznie mógłby mieć każdą. Taki lajf:)