Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facecik 20

Wczoraj byłem na randce z dziewczyną, wypiliśmy po 2 piwa i...

Polecane posty

Gość taki jeden facecik 20

potem poszliśmy do niej zaczeliśmy sie calować, ona zaczela mnie glaskać po rękach i ... nie wytrzymałem. Spuściłem się w majtki:-o. Ona oczywiście to zauważyła, ja strzeliłem buraka, poszedlem się umyć do łazienki. Po powrocie była beznadziejna atmosfera, ona nie wiedziala co powiedzieć i ja siedzialem zarzenowany bez słów. Zaraz poszedłem do domu. Czuje się beznadziejnie. Nie wiem co teraz jej powiedzieć i czy jeszcze bedzie się kiedykolwiek chciała ze mną spotkać. A najgorsze jest to, że znamy sie od 10 lat i mamy wspólnych przyjaciół. Jak by komuś powiedziała to chyba bym na stałe wyjechał do anglii.

Gość zapomnialam hasla
To zacznij sie juz pakowac do tej Anglii:P

Gość manieqq
to masz opóźniony wytrysk, ja się spuszczam jeszcze przed pierwszym pocałunkiem :classic_cool:

Gość ja bym byla nawet zadowolona
;) Trzeba bylo obrocic to w zart, a nie siedziec z grobowa mina jak na pogrzebie :P

Gość no taaaa....
sprawdz loty do UK

Gość moze rece to jego
strefy erogenne... Mnie bardzoej podnieca smyranie po szyi niz obmacywanie miejsc intymnych :P

Gość czy masz 20 lat
jeśli tak, to to jest normalne 🖐️ skoro znacie się 10 lat czyli całe dzieciństwo i jeśli dziewczyna jest normalna i w miarę mądra to nie będzie z tego robić sprawy właściwie powinna potraktować ten incydent jako rodzaj szczerego komplementu :-) Idź na następne spotkanie, jakby tamto się nie wydarzyło, nie ma co tego roztrząsać i analizować. I nie wierzę, żeby ona do tego wracała. Powodzenia z tą dziewczyną! 🖐️ Dla wyjaśnienia jestem kobietą.

tylko na nastepne spotkanie załóż wczensiej gume :P nie bedziesz mial takich problemow...

Gość czy masz 20 lat
komiczne, to z praktyki tak radzisz? czy to sprawdzona metoda? tylko, nie kłam, bo spytam mojego czy w majtkach nie spaduje ;-)

Gość oooooo45
Randka z dziewczyną i picie piwa? OMG żenada. Nie stać Cię na dobre alkohole lub koktajle. Piwo piją żule.