Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINKA Z GOGOLINKA

CZY MOJE NOGI NADAJĄ SIĘDO CHODZENIA W SPÓDNICY?PROSZE O OPINIE OBIEKTYWNE!!

Polecane posty

bardzo krzywo stanęłam na tej focie za co przepraszam ale nie chciało mi sie robić jużinnych fotek :)

Gość nastyyyyyyyyyyyyyy
mam takie mniej wiecej jak Ty i chodze w spodnicach do kolan jedynie

Gość ahahahahahahahahah
Masz bardzo ładne nogi!:) Spódniczka jak najbardziej wskazana :)

a dlaczego nie? pewnie, i nie tylko do kolan, pokaż uda, nie masz się czego wstydzić

dzięki dziewczyny! wiecie ja sie wstydze troche bo wydaje mi sie ze mam nogi koszmarne :( mam straszliwe kompleksy na ich punkcie i nigdy w zyciu nie bylam nigdzie w spódnicy a mam już 28 lat :(

Gość nigdy w spódnicy nie byłas
o matko!!!!!!!! dziewczyno stara dupa jesteś już ! żal mi ciebie !!! stare brzydkie i grube baby pokazują a ty masz kompleksy!

no własnie mam majtki straszne na tej focie hehhehe takie niewyjsciowe..haha fakt ze strasznie tylek mi takie majtki zniekształcają :):)

Gość Nogi masz krzywe i chude
Łydki ci się nie łączą wcale ! Za chude zdecydowanie!!!!!!!!

Gość jak mnie wkurzaja takie
gosciowy,ktore z igly robia widly! co jest nie tak? grube,krotkie,krzywe,koslawe??? no to o co ci chodzi, ekshibicjonistko??? co za falszywa skromnosc! nie znosze dwulicowosci!

nie to nie tak ze sie nie łaczą mi łydki .łączą się tylko ja tak stanełam luzno bez łaczenia nóg .ot co :) dlatego pisalam wyże ze przepraszam ze krzywo stoje no wiem ze mam krzywe i chude ale dziekuje za opinie obiektywną przynajmniej .

Gość no taaaa
Dziewczyno litosci!!! A nos co chcesz,a nie pytaj sie ludzi! A tak w ogole nogi masz ok :)

nie jestem ekshibicjonistką bo nie pokazuje ludzion mawet tych nóg na ulicy bo jestem świadoma ze nie są za ładne.tu moge je pokazać .co mi szkodzi ..przynajmniej ktoś mi powie obiektywnie czy nie będzie wstydem wyjsc na ulice w spódnicy . otóz nie mam grubych ale mam za chude chyba .i to mój problem ! moze i nie mój ale moich znajomych które mowią ze mam za chude nogi jak na spodnice.

Gość latex4
Jak najbardziej powinnas nosic spodnice krotkie... mnostwo dziewczyn ma okropne nogi a chodza bez zazenowania w mini a ty masz bardzo zgrabne:)

Gość latex4
a kto ze znajomych ci to mowi? glownie kobiety czy mezczyzni?

tylko i wyłacznie kobiety i to tak chamsko ze plakac sie chce.

Gość ty nigdy w spodnicy nie bylas
stara dupa to jest twoja matka :P

Gość no taaaa
i pewnie cicho siedzialas a one jechaly po Tobie?! Olej je i jakby co to powiedz im,ze bedziesz w majtkach paradowac jak Ci sie spodoba,a im nic do tego

no przykro mi było i tyle. one wszystkie w mini paradują ..dzieki za opinie dziewczyny !

Gość latex4
To wszystko tlumaczy! Popatrz na swoje nogi, sa szczuple, bez cellulitu, bez rozstepow, obcas , spodnica i ruszaj w swiat. Wiesz czemu tak ci kolezanki mowia? Bo ci zazdroszcza!!!!Ja sama mam 177 wzrostu, waze 58 kg, jestem szczuplutka i zawsze jak zaloze mini to kolezanki docinaja mi jaka jestem chuda i ze powinnam spodnie nosic. Tylko dziwne jest to, ze kazdy facet mi mowil jaka zgrabna jestem i wrecz ogladaja sie na ulicy za mna a moj facet to tylko lubi jak chodze w mini! Kobiety to sa zazdrosnice !

dzięki za pocieszenie latex

Gość halo halo ale mają racje
czepiacie sie koleżanek .które mają racje. dziewczyna ma za chude nogi i nie jest to seksowne. koleżanki nie zazdroszczą ale sugerują ,że zle to może wyglądać ja sama zwracam uwage za chudym koleżankom by zaczęły jesc bo nieapetycznie wyglądają .

Gość latex4
tak to czemu faceci czesto za moimi plecami mowia: ale laska, ale ma nogi? a kobiety ciagle mi dopieprzaja hehe?:P

Gość pocieszaj sie szkapo

Gość latex4
Nie pocieszam sie ale non stop chodze w mini i jeszcze obcas min 5 cm i widze spojrzenia facetow i zazdrosne pelne zawisci spojrzenia kobiet, ktore probuja mi wszystko wmowic :P Moj facet mowi ze wygladam bosko w spodniczkach i naklaniam wszystkie zgrabne panie do noszenia sukienek! Pozdrawiam autorke topicu:)

Gość pocieszaj sie szkapo
szkapo to wklej swe nogi tutaj to ocenimy. pewno masz jeszcze chudsze niz autorka. a tfu z anoreksją.

Gość nastyyyyyyyyyyyyyy
w sumie to lepiej jesli zwroca jej uwage niz by miala byc wysmiana na ulicy,ale fakt jest taki,ze one nie robia tego dla jej dobra,tylko dlatego,ze jej zazdroszcza :P

Gość aleksander wielki dwa
NOGI TEJ PANI SĄ ŁADNE ALE DUPY TO TA PANI NIE POSIADA,

Gość huruguru
jejku jacy niektorzy zlosliwi, nogi masz spoko, szcuple,dlugie, zadko widac kokbiete z ladnymi nogami.zawsze mowilam ze to faceci powinni nosic kiecki bo maja zgabniejsze nogi :)))) ale kasztalt bardziej widac z przodu, z tylu to w sumie niewiadomo, bo kolana tez duzo daja do wygladu .