Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona dziś

co robicie aby zabic czas w oczekiwaniu na dziecko

Polecane posty

bubba ja mam tez inny wózek ... mam wozków w cholere a ten kupilam bo chcialam cos malutkiego :) czesto jedzimy samochodami a mamy fiaty - maja niespecjalnie wielkie bagazniki ... no a u nas trzeba jeszcze dwa wózki bo i mania w dzien spi i daleko bez wózka nie ujdzie ( tzn ujdzie ale nie w tą strone co ja bym chciała)... no i chicco jak dla mnie idealny bo stelaz malusienki i sie spokojnie z mani wozkiem nawet do cinqusia mi miesci a fotelik wpinam na stelaz i już po klopocie :D:D:D mnie tez się rozne inne wozeczki podobaly ale co z tego jak do naszych aut nie chcialy wleść :(:(:( a wózka na podwórko nie potrzebuje bo mam mega wielki i wygodny dla dziecka ale z domu go nie rusze bo nie ma jak- do auta nie wcisne... a spacer u mnie odpada... nie ma chodników, a i ostatnio nawet pobocza nie ma bo po tych ulewach to sobie odplynelo :(

Mamani, w takim razie chicco to dobry wybór, on własnie jest taki lekki, funkcjonalny, bo mały gabarytowo, a mi własnie chodziło o to że sie nie nadaje na porzadny spacer czy cos takiego. A skoro masz porządną bryke w domciu to spoko :). Nie zazdroszcze \"cieniaska\", co prawda nigdy nie miałam, ale miałam kiedys Tico, miał bagaznik, ale mały. Teraz na szczescie mam duuzo miejsca we wszystkich autach w rodzince, i u mnie i u taty :) No a mój x lander tez sie składa, tyle ze ma duze koła i to na pewno do małego bagaznika by nie weszło, no ale ja nie mam tego problemu. Buziaki 👄

Dzień Dobry kochane mamuski :) 👄 Jak tu dzis cicho hohoho :D A ja byłam w lesie na grzybobraniu i wielkie gucio przywiozłam, grzybki chwilowo maja przerwe. Za to poprałam pościel dla niunia :) Pozdrowionka, odzywac sie. Artigianko jak walka z ZUSem???

Puk puk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puk puk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

artigiana nie rodze :D:D tzn podobno tak ino nic nie czuje :D:D byląm u lekarza i stwierdzil ze mam juz trozwarcie i ze lada chwila... to polazlam na zakupy ... wypsikalam sie w perfumerii wszystkim. kupilam se balsam malinowy :d i pokazalam mezowi co bym chciala dostac :P:D:D:D:D a ze mam zniżke 40% na wszystko to powiedzial ze jest szansa ze dostane to co chce :D:D i mam super humor :D aromaterapia u mnie chyba podziala... a dzis okna pomylam... a przeciez przez ostatnie dni to normlanie baląm sie ze depresje mam. a jak u ciebie?

A ja po wtorkowym USG. Mała się zrobiła mała...smoczyca :) Waży już 2200 gramów. Łożysko mi sie starzeje troszkę szybciej więc istnieje szansa że dziewczynka bedzie wrześniowa a nie październikowa. Pojutrze 34 tydzień zaczynam Ja męzowi tez podsunęłam co chcę dostac i dostanę zgodnie z życzeniem :)

Zażyczyłam sobie łańcuszek z wisiorkiem na którym będa nasze literki imionkowe czyli M, B,B A Ty?

hehe a ja perfumki o zapachu bzu albo piwonii :D:D strasznie mi sie spodobaly :d i jeszcze reszte rzeczy z tej samej serii :D to mam obiecane a teraz dyskutujemy nad DVD :D:D:D:D

Nad DVD? :):) Ja jak znam mojego M to łańcuszek bedzie dodatkiem do jakiejś niespodzianki jeszcze....