Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

Dobrywieczór :) Buu - przykro mi, ale to dobrze, że jednak o czasu do czasu masz te niby znajome, ja już na nikim się nie zawodzę, bo nikogo nie ma :( wygląda na to, że wszystkie moje znajomości skończone definitywnie... apoptigma - mnie też czasem uderzało, że ktoś kogoś odsumowywał, a później sam robił tak samo. miałam koleżankę, która na każdym kroku podkreślała, że kiedyś miała pełno znajomych, a jak poważnie zachorowała, nagle zrobiło się pusto i zawsze jak człowiek do czegoś sie przydaje, to ma znajomych, a jak sam ma problemy, to ludzie znikają. że samą ja to spotkało, byłam pewna, że jest inna od dotych czasowych moich koleżanek, bo zna ten ból, a później sama mnie tak potraktowała... teraz nie odzywa się trzeci miesiąc i to po tym, jak mnie olała, jak się umówiłyśmy (a nawet nie odwołała ani nie przeprosiła), czyli koniec znajomości - na to wygląda. i tak się kończyły jedna za drugą bez wyjątku, a jak ja przełamywałam się i dzwoniłam pierwsza, to byłam olewana i zbywana, dlatego już nikomu nie będę się narzucać. carolima - mnie dzień minął jak co dzień, czyli nudy, nudy, i tak ciągle miało się na burzę, że nawet na spacer nie wyszłam, żeby później nie biec z piorunami... więc jak zwykle w czterech ścianach. teraz zasiadłam przed kompa, słucham muzyczki i obżeram się czekoladą :D jak ja uwielbiam słodycze :D jedyna przyjemność mojego życia... filmów też oglądam sporo, ale to z nudów tylko. jakoś nic mnie nie zachwyca, żeby polecić Tobie. a gdzie wczorajsza reszta dziewczyn???

oj bajek juz mam dosyc... wlasnie corcie Madagaskar katuja, a wczesniej byl krol lew...

Gość taka tam+++
oj fakt zapomnialam ze jestes na etapie bajek :)ja ogladam wszystkie bajki wole je niz jakies zabijanki przynajmniej mozna sie posmiac

Witaj grafitowa :) niektore sa naprawde fajne i tez ogladam czasami, ale jak chca 4 dzien z rzedu ta sama to makabra...

ogladalam dzisiaj Donnie Darko... nastawilam sie na chlam i w sumie troche dziwny film, na tyle dziwny, ze w sumie chyba mi sie podobal :) mam ostatnio ochotę na jakieś romansidło typu list w butelce, albo Dom nad jeziorem...

heh, to widzę, że na filmy raczej rzadko byśmy chodziły ;) ja lubię horrory, a niezbyt romansidła ;)

Gość taka tam+++
Donnie Darko o czym jest ten film tytul nic mi nie mowi ja lubie ogladac romansidla w nich wszystko jest takie idealne no i oczywiscie uwielbiam te szczesliwe zakonczenia

taka tam - dla mnie to właśnie zero życia, ze wszystko takie idealne i jest mi zbyt przykro, że w życiu tak nie ma, to już wolę bajki zwykłe od bajek-romansideł ;)

Gość buu..
ja bardzo horrory lubie, za romansami też nie przepadam .. :) ostatnio oglądałam frontiers... godny polecenia:D

kiedys uwielbialam horrory, ale odkad maz zabral mnie na krag do kina to nie ogladam :) :) :) wiem glupie to, ale jakas trauma normalnie :) Donie to bylo cos w stylu efektu motyla polaczonego z oszukac przeznaczenie, nie romansidlo... Nie bede opowiadac, bo opis mocno zniecheca, wiem po sobie, bo sie przymierzalam chyba z pol roku :) ale jak juz zaczelam ogladac to mnie wciagnelo :) ogolnie nie przepadam za romansidlami, ale czasem cos mnie najdzie :)

Gość taka tam+++
wiem ze te filmy sa zbyt idealne ale zawsze mam nadzieje ze moze kiedys moje zycie tez bedzie tak wygladac A pozatym kazda z nas ma swoje marzenia ktore bardzo czesto sa zawarte w tego typu filmach i one pokazuja ze kiedys te marzenia moga sie spelnic nadzieja matka glupich ale pomarzyc zawsze mozna czym bylo by zycie gdyby nie marzenia

Gość taka tam+++
carolima masz racje opis tego filmu jest zniechecajacy sześciostopowy królika ale moze kiedys sie skusze

Gość taka tam+++
:)

no tak, ja też mam marzenia, ale już się nie łudzę, że się spełnią, więc mi akurat jest przykro patrzeć na takie sielanki :O eh, za komediami też nie przepadam, chyba jednam najbarzdiej thrileery i horrory, choć czasem boję się jak cholera, więc rozumiem Cię carolima ;) aż sama z siebie mogę się tylko śmiać, bo jak idę gdzieś po ciemku, to bardziej niż złodziei czy gwałcicieli, boję się, że jakiś potwór wyskoczy :D na strych sama się boję chodzić, teraz jak jestem sama w domu ciągle wydaje mi się, że coś słyszę, oj, za dużo się naoglądałam w życiu horrorów ;) aha, lubię jeszcze kryminały i psychologiczne.

jak bylam w podstwowce duzo horrorow czytalam, glownie Mastertona i Herberta, jakos wtedy sie nie balam :) a teraz... tez bardziej sie boje "potworow" a jaki thriller mogłabyś polecic? ogladalam the brave one (w sumie nie wiem, czy to akcja czy thriller, ale dobre), drapieznik z Gerem tez ujdzie, przymierzam sie do Nieuchwytnego, ale obawiam sie ze to w stylu Pily i nie chce przy dzieciach ogladac...

Gość taka tam+++
*grafitowa* zawsze trzeba miec nadzieje tylko czasami trzeba dluzej poczekac na spelnienie tych marzen

carolima przykro mi, ale ja mam tak straszną niepamięć do tytułów, że nie jestem w stanie teraz nic wymyśleć :O a tyle obejrzałam i pzreczytałam... szkoda, że nawet nie mogę się tym podzielić, skleroza w moim wieku - niedobrze ;)

taka tam dobrze mowi :D :D :D nie wolno tracic nadzieji, bez tego wszystko traci sens

taka tam - niektóre się nigdy nie spełnią, bo to już nierealne (właśnie - fantastykę też lubię ;) ale w życiu jej nie ma... w inne marzenia nie wierzę, bo te ważniejsze już przepadły nieodwracalnie, a czasu nie da się cofnąć... dobrze, że Ty jesteś taka optymistką, tak trzymaj!

Gość buu..
carolima thiller to ja ci mogę polecić :) Sierociniec. z początku może wydawać się nudny ale później wciąga i fajnie się oglada..

Gość taka tam+++
czy jestem optymistka to nie wiem poprostu ta nadzieja trzyma mnie przy zyciu

witaj chester :) grafitowa nie wiem jak mozna poprawic Ci nastroj, bo widac, ze masz strasznego dola... dlugo to trwa? bo moze to depresja?

Gość taka tam+++
witaj Chester

witam witam :) myslalem ze Tylko sobotni wieczor spedzam przed kompem :]

Gość buu..
nie to nie horror, tak myśle.. bo nic strasznego w tym filmie nie ma:)) to daj się namówić mężowi na ten film.. warto :D