Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

Niebieska gratulacje....Trzymajcie sie cieplutko.. i niech mała rosnie zdrowo:))

niebieska - gratuluję z opóźnieniem niestety, ale mnie wszystko nawala :( mam nadzieję, że te wszystkie Twoje straszne obawy zniknęły i że wszystko ok, tego życzę. szkoda, że temat zamiera...

Gość niebieska_smutna
hej, przyszlam sie tylko przywitac. odkad mam Julcię (a ona mnie :)), to kompletnie nie mam czasu na nic. ech.... ale nie jest tak źle. buziaki

to może ja niesmiało zarzucę jakiś temat, oglądacie olimpiadę? interesujecie się tym w ogóle?

Hej:) Pewnie nikogo nie ma i kozrystacie z ładnej pogody.., ale jestem tu nowa i chciałam się ze Wszystkimi przywitać. Pozdrawiam Was ;)

witajcie starsze samotne (jeśli tu zaglądacie... a może już nie jesteście samotne?) i nowsze jak Liw 🖐️, ja tam w ogóle nie jestem w temacie olimpiady, z pogody też nie korzystam, bo co robić samej :( tylko siedzę w domu... i muzyka, ksiązki, tv i komputer, jak akurat łaskawie nie nawali... czyli bezsensowne nudy... i nic ciekawego do napisania. ale z tego co widzę, pewnie niewiele z Was tu zagląda, a pisanie samej do siebie niewiele ma sensu... :(

Ja tu zaglądam, ale chyba temat podumiera, bo coś nikt nic nie pisze... Może każdy znalazł przyjaciół, znajomych czy swoją drugą połówke i juz tu nie zagląda... Pozdrawiam w każdym razie :P

Dziewczyny ja dalej jestem samotna,teraz jestem na etapie szukania kogos na wakacje,bo nie mam z kim jechać...taki to problem,nie chce dopłacać do jedynki ,a tu nic,,,,,nikt sie n ie odzyw.Nie wiem o co chodi,ale jak poszukalam troche na portalach dotyczacych poszukiwań singielki do pokoju,to niektóre dziewczyny myślą o czyms innym niz zwiedzanie i plazowanie....starzje się :) Pozdrawiam,

Medalion - to wybierasz się gdzieś nad morze? ja ostatni raz wyjeżdżałam jeszcze w liceum :O niestety ale nie ma z kim, jak się naprawdę nie ma przyjaciół... a Ty faktycznie musisz uważać na te samotne panie ;) ja bym nie miała odwagi tak wyjechać z kimś obcym, to owszem, dobra myśl, bo można przecież poznać ludzi, no ale ja jestem tak mało kontaktowa, że strasznie długo się oswajam z nowymi miejscami i nowymi ludźmi, że taki wyjazd byłby tylko dla mnie stresem. źle się czuję w towarzystwie nieznajomych ludzi, no a znajomych nie mam... błędne koło się zrobiło... pozdrawiam was wszystkie, fajnie by było, gdyby topic ożył, no ale nic na siłę... widać macie ciekawsze zajęcia? ja to już wariuję w czterech scianach, normalnie mnie nosi, nie wiem, co ze sobą robić :(

ja nie mam ciekawszych zajęć (jak widać) :)

*grafitowa* widzę, że jako jedyna udzielasz się na forum;) a skąd jesteś? nie wiem może już pisałaś bo czytałam niektóre wypowiedzi na tym forum, ale nie wszystkie:P ja z Krk :) i okropna pogoda... leje deszcz, chociaż w sumie wolę taką pogodę przynajmniej nie czuję się głupio, że siedze w domu ehh pozdrawiam:*

Liw - nie pisz, że ja jedyna się udzielam, bo wyjdzie, że piszę sama do siebie :D choć niestety często tak bywało... bo chyba wszystkie topiki, na których zaczynam pisać, zamierają. no ale skoro ludzie w realu zapominają o mnie i skreślają na amen, to co mam się dziwić, że w necie to tym większa norma... dobra, ponarzekałam sobie, teraz schodzę na ziemię ;) jestem z woj. mazowieckiego, ale spoza Warszawy niestety, u mnie właśnie dzsiiaj zrobiło się ładnie po wczorajszych i nocnych wichurach, burzach, ulewach, myslałam, ze zawału dostanę i że zaraz dach czy okno wyrwie, dawno nie było takiej pogody. huragan normalnie i burza z piorunami - dwa w jednym, a już jedno potrafi przerazić ;)

u mnie też burze były wczoraj niestety, net jak zwykle padł, na szczescie juz dzis jest :D ''ludzie w realu zapominają o mnie i skreślają na amen''- a nie przesadzasz trochę? ;) na pewno nie jest aż tak źle, czyatając Twoje wypowiedzi na forum mam wrażenie, że jesteś całkiem fajną osóbką:P ( no może troche za dużo narzekasz;)

(ja też narzekam) ale nie wierze że ktoś ma wieksze powody do narzekania niż ja:P a ile masz lat jeśli to nie tajemnica? :) ja 20, no prawie 21( za2tyg. urodziny) :)

nie przesadzam ani nie narzekam - tylko piszę, jak jest... niestety. ale widać należysz do tych, co muszą zobaczyć, żeby uwierzyć ;)

hmm, ale mi się smutno zrobiło jak Was poczytałam. Trudno uwierzyć, ale mam dwie córcie, wspaniałego męża a mimo to jestem samotna- brakuje koleżanki by wyjść gdy z mężem jest źle;), by tak od poplotkować. Mieszkam w zupełnie obym mieście od 4 lat niby, ale ten czas nie pozwolił mi by znaleźć koleżanki. Nie pracuje i w tym chyba tkwi problem.

a sobie narzekaj, jak masz ochotę, bo gdzie narzekać, jak nie tu? ja np. nie mam komu się zwierzać, zresztą w realu zawsze robiłam dobrą minę do złej gry (żeby nie było, że zniechęcam ludzi narzekaniem - bo to nie ja) tu przynajmniej łatwiej być szczerym. no to młodziutka jesteś i życie przed Tobą, więc co Ty piszesz, że nikt nie ma gorzej niż Ty :P czytając Twoje posty, nawet na tym temacie widziałam osoby, co z pewnością mają gorzej (ej, gdzie zaginęłyście??? ) no ale po co porównywać? jak komu jest źle, tego nie da się zmierzyć ani zważyć :P a nie fair, jak ktoś sam narzeka, a innym to wyrzuca heh :P a mam 27 lat - nie tajemnica :)

witaj asmana :) to takie kobietki jak Ty też tutaj piszą/pisały :( mąż i dzieci nie zastąpią koleżanek ani przyjaciółek - racja. ale dobre przynajmniej to... bo niektóre z nas to ani tego ani tego :(

grafitowa, masz absolutną racje "dobre i to" chociaż nie wyobrażam sobie życia bez nich, ale jak piszesz koleżanka to koleżanka:) chcesz byc moją koleżanką;)?:):):)

grafitowa, masz absolutną racje "dobre i to" chociaż nie wyobrażam sobie życia bez nich, ale jak piszesz koleżanka to koleżanka:) chcesz byc moją koleżanką;)?:):):)

heh :P grafitowa to narzekamy razem, witaj asmana:)

grafitowa 27 to też młodziutka i też całe życie przed Tobą :) a ja po prostu jakos nie mam szczęścia, chociaz staram sie tez oficjalnie nie narzekac z reszta i tak nie mam z kim pogadać...:(

i co powiecie ciekawego? bo u mnie jak zwykle nic ciekawego.... :(

asmana- zazdroszczę chociaż masz rodzinę... ja nie mam nikogo a tak bym chciała kogoś znaleźć.... niestety chyba mi to nie jest dane :(

hmm, u mnie tez ciągle to samo, proza zycia i monotonia, dziewczyny oglądają bajki, mąz w pracy a ja przed kompem zabijam czas;)

Pierdzielisz farmazony jak Ci nie jest pisane- każda potwora ma swojego amatora;)- żartuje, ale głowa do góry , ja swojego męzulka poznałam właśnie przez internet, może wejdź na jakiś chat- byle nie od razu sex chat:P i powoli, powli sie uda

ja tez zawsze przed kompem, chyba że net sie zbuntuje i pzrseatje działać :)