Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciaaaaaaaaaaaa

MOJA KOLEZANKA MA PROBLEM Z JAJNIKAMI......

Polecane posty

Gość kiciaaaaaaaaaaaa

PROSZE O POMOC BO JA JUZ NIE WIEM CO POCZAC........MOJA KOLEZANKA WLASNIE MI PISALA ZE STRASZNIE BOLA JA JAJNIKI I MYSLI ZE TO ZAPALENIE...POZATYM MA SPUCHNIETY WZGOREK LONOWY I OBIE ZASTANAWIAMY SIE CO TO MOZE BYC....WYKLUCZYLYSMY JUZ ROSNIECIE MESKICH GENITALIOW BO ONA TWIERDZI ZE TO NAPEWNO NIE TO(CHOCIAZ JA SIE NAD TYM ZASTANAWIAM)....NO ALE PRZECHODZAC DO SEDNA TO PROSZE O ODPOWIEDZI CZY KTORAS Z WAS MIAL MOZE TAKI PROBLEM.....Z GORY DZIEKUJEMY ZA ODP

Gość tak tylko do lekarza
Jaja sobie robicie ?????????????????przecież to może być to najgorsze !

Gość milenaa198
moze kolezanka powinna sie zglosic do lekarza-psychologa a ty razem z nia..

Gość kiciaaaaaaaaa
nie robimy sobie jaj...ja naprawde jajniki bola.. a co moze byc najgorsze?nie rozumiem

Gość ....finka
Podaj gg ...doradze...

Gość kiciaaaaaaaaa
dlaczego gg?tu nie mozesz napisac?przeciez wszyscy wiedza co to sa jajniki... to nic strasznego chyba

Gość ....finka
GG i to najlepiej aby kolezanka na nim byla . ..G G pozwala na wywiad z chora ......

Gość tak tylko do lekarza
Słuchaj tu nie gabinet ginekologiczny ani onkologiczny !jak jesteś taka uczynna to zaprowadż koleżankę do właśnie takich lekarzy !!!

Gość ....finka
Poki co ;niech kupi chociaz nalewke z nagietka-do kupienia w aptece - 2 l yzeczki na pol szkl wody -popijac w ciagu dnia.Nagietek to naturalny antybiotyk . .Dziala tez przeciwzapanie,gojaco ,poprawia prace jajnikow. Nasiadowka dodatkowo pomoze.Jak by co ;to jeszcze inne kuracje...Napisz czy pomoglo kolezance. Po c o zaraz straszyc lekarzem.Tyle kobie t sie l eczy i nadal i nadal chore sa..... .