Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m susuo 16

Prezerwatywa !!!- prosze o powazne odpowiedzi- młoda załamana

Polecane posty

Gość m susuo 16

kochalam sie z chlopakiem w 18 dniu cyklu, miał prezerwatywe i na dodatek konczył zawsze na zewnątrz , jak czuł ze dochodzi to wyciągał członka z pochwy i wytrysk mial na zewnatrz ALE W GUMCE , gumki były nieuszkodzone , sprawdzane , natomiast 2 dni po tym stosunku zaczeły bolec mnie piersi (ale zawsze bolą mnie przed okresem) okres mam dostac 18 lipca moje pytanie brzmi następująco: -czy te piersi bolące to oznaka ciąży? -czy moglismy wpasc mimo prezerwatywy +stosunek przerywany ??? :O

nie wpadłas ja używam ją od porodu a to juz 9 lat i nic sie nie dzieje:0 mam jedno dziecko

Gość m susuo 16
ale tez konczy na zewnątrz? wiesz boje sie , kuzynka mnie nastraszyła ze wpadła gdy guma była cała :O

konczy wewnątrz i jak gumka nie peknie to nie ma szans na ciaze nam pękla 2 razy przez ten czas:)

Gość m susuo 16
tyle wpadek , jest , laski nawet biora postinor ale i tak w ciazy sa , boje sie:O

Gość m susuo 16
agawa-> pękła i co zrobiliscie? zaszłąs , sory ze tak wypytuje ale bardzo sie boje , po tabletki ide dopiero 30 lipca , a jakbym zaszła to masakra , chlopak innego wyznania..:O

Gość ugbner ihbu
piersi cie bola bo okres sie zbliza, nie martw sie :)

Gość m susuo 16
ALE CZY jezeli bym wtedy zaszłą to czy te pieri co mnie teraz bola to byłyby oznaką ciazy?

Gość m susuo 16
piersi ..

Gość seks nie jest dla dzieci
jak sie tak boisz to nie uprawiaj seksu - proste. Widac na kilometr,że nie doroslas do tego. masz 16 lat? widocznie jestes jeszcze dzieckiem. Najlepsza metoda zabezpieczenia jest wstrzemięźliwośćc - w twoim przypadku bedzie idealna!

Gość m susuo 16
agawa , a po jakim czasie przy ciązy bolały by mnie cycki????? chlopak tez mi mówi ze nie zaszłam

do m susuo 16... \"chłopak innego wyznania\" i to ma być masakra??!! Co ty ze wsi jesteś?? Mój mąż jest innego wyznania ale ekumenia to już nie tylko teoria!!

Gość m susuo 16
sama dobrze wiesz ze sie tak nie da , kocham chlopaka , on mnie tez , pociąga mnie seksualnie , wiec niewyobrażam sobie niewspółzyc z nim , dodam ze sex zaczelismy po 10 m-cach bycia razem , dlatego uzywamy gumek+wytrysk zawsze na zewnatrz .. a ja pyatm czy mozna wpasc przy takiej metodzie .?

Gość m susuo 16
Agi22 co ma wieś do tego wszystkiego , jego rodzice sie sprzeciwiaja naszemu związkowi , moi tez NIE KAZDY MA TAKI "Light" jak ty :O

A wszyscy ci mowia ze nie mozna !!! a Ty nie przyjmujesz tego do wiadomosci. To juz Twoj drugi topik na ten sam temat. Tyle kobiet Ci powiedzialo ze nia ma szans a Ty swoje caly czas. Co ty myslisz ze plemniki sie przedostaly przez gume? ze dostaja nóżek i wychodza gora? to byl twoj pierwszy raz czy za kazdym razem masz takie jazdy??

Gość m susuo 16
to był mój drugi raz .. boje sie bo jest tyle wpadek:O

Gość m susuo 16
bardzo sie boje , bo czytałam na opakowaniu gumek ze prezerwatywa nie daje 100%

Tak jest tyle wpadek, bo ludzie sie nie zabezpieczaja, pekaja im gumki, zapominaja tabletki antykoncepcyjnej itd. Ale jesli wasza gumka nie pekła a on skonczyl na zewnatrz to zabezpeiczenia jest az za duzo. Jesli chociaz by wam gumka pekla moglabym zrozumiec Twoj strach. Ale tak? dziewczyno co z tego ze on cie pociaga? nie doroslas do tego. Ale twoja sprawa. Tylko jak masz tak szalec po kazdym seksie i zakladac milion topikow co miesiac czy jestes w ciazy to chyba cos tu nie gra...seks ma byc przyjemnoscia a nie powodem do stresow.

tak nie daje 100% pewnosci bo rzadko (ale sie zdarza) że PĘKA i o to chodzi. A wasza nie pekla. Wiec masz 100% kiedy to zrozumiesz?

Gość m susuo 16
wiem ze sex ma byc przyjemnoscią i jest , mam nadzieje ze te bolące piersi na okres bolą , a mam jeszcze jedno pytanie , pobolewa mnie brzuch od 3 dni , czy to oznaka ze jest ciaza? a okres dopiero za tydzien

Gość m susuo 16
boli mnie tak nw dole , raz po jednej stronie a raz po drugiej .. boje sie , bo moze to oznacza ciaze i mam mdłosci rano

dziewczyno rozmowa z Toba jest daremna... Nie mam juz ochoty Ci odpisywac. Bo co z tego, ze napisalam 3 razy ze na 100% nie jestes w ciazy jak Ty mi zadajesz na koniec pytanie czy bol brzucha to moze byc ciaza??????????????? Brak sil.Idz do mamy niech Ci powie na czym polega zaplodnienie,albo przjrzyj ksiazke do biologii. Ja w kazdym razie nie mam sily do Ciebie.

Gość m susuo 16
dobra , ale powiedz mi tylko to , czy bolący brzuch tydzien po sexie , oznacza ciaze?

Oznacza brak mozgu.żegnam.

Gość m susuo 16
pytam powaznie wiesz.. :O

Gość mamjuzdosc
Do ksiazek gówniaro a nie seks w głowie! zrob cos pozytecznego zamiast sie bzykac w tym wieku. Bez przerwy, ktoras zaklada taki topic,i łka ze styosujac stosunek przerywany,tabletki,prezerwatywe i globulki do tego na pewno jest w ciazy....Jestes w ciazy na bank !!!juz nawet nie rob testu bo wiadomo od razu. plemniki przechodza przez gumki,wierca dziurki w prezerwatywie i przechodza!!!! MAM JUZ DOSC!!!!

Gość m susuo 16
to dlaczego jest tyle wpadek????

Gość m susuo 16
mozna zajsc bo nic nie daje 100% pewnosci