Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blicynno

czy stosunek przerywany..?

Polecane posty

Gość blicynno

plus prezerwatywa jest skuteczną forma antykoncepcji? :O Kochalam sie z chlopakiem ale miał prezerwatywe i gdy czuł ze dochodzi to wyciągał członka z pochwy, (bo bardzo boimy sie wpadki), potem zmienił gumke i znowu czuł ze dochodzi to wyjął członka , prezerwatywy były sprawdzane , nieuszkodzone sex był 4.07 , a dzisiaj pobolewa mnie brzuch w dole , a okres mam dostac 18.07 :o NATOMIAST 2 DNI PO TYM STOSUNKU ZACZEŁY BOLEC MNIE PIERSI , BO ZAWSZE MNIE TAK BOLA PRZED OKRESEM lecz niewiem , czy one bolą na okres czy to oznaka ciazy ???JESTEM ZAŁAMANA:o

Gość blicynno
poprostu słyszalam o uszkodzeniach gumki i wtedy mozna zajsc w ciaze

Gość tak tak tak tak
no jeśli dodatkowo nie zabezpieczaliście się tabletkami, to ryzyko jest spore... :O

Gość blicynno
czyli dodatkowo potrzebne są tabletki ? :O

Gość tak tak tak tak
koniecznie! a najlepiej szklanka wody :O

Gość blicynno
czyli mogło sie cos wydostac?

Gość blicynno
nova na kafe--> nierozumiem twojej reakcji.? :O ja sie pytam czy mozna zajsc w ciaze stosując wytrysk na zewnatrz+gumki

Gość mamjuzdosc
to znowu ta sama panienka.lepiej w ogole nie odpisywac. to juz jej 4 topik na ten temat...

Gość blicynno
ale powiedzcie mi czy moizna zajsc w ciaze tak?

Gość blicynno
jest duzo wpadek mimo gumek , niegdy o tym niesłyszalyscie?

Gość NIE MOZNA

Gość blicynno
i bolą mnie piersi , ale okres mam dostac 18 lipca

Gość blicynno
czy takie bolące cycki mogą byc oznaką ciazy? zaczeły mnie bolec 2 dni po stosunku

Gość blicynno
i brzuch mnie pobolewa w dole , a do okresu daleko bo ponad tydzien

Gość NIE MOZNA
CIEKAWE CZY Z GINEKOLOGIEM ZACZNIESZ SIE KŁÓCIĆ AJK CI POWIE ZE NIE JESTES W CIAZY. BEDZIESZ SIE PRZY NIM WYMADRZAC I MOWIC : ALE MNIE BOLA CYCKI, WIEC MUSZE BYC W CIAZY !! BRZUCH MNIE BOLI !!! NA PEWNO ZASZLAM !!! IDIOTKA. BRZUCH CIE BOLI BO SIE STRESUJESZ. NAPRAWDE TEGO NIE JESTES W STANIE POJAC??? JESTES AZ TAK GLUPIA??? CZY MOZE BAWISZ SIE NASZYM KOSZTEM?? ZNIKNIJ Z TEGO FORUM.

Gość blicynno
nie bawie sie , poprostu sie pytam , brzuch mnie pobolewa , a do okresu tydzien czasu , mozliwe jest ze boli bo sie zagniezdza zaplodnione jajeczko?

Gość blicynno
a możliwe jest, że po połknięciu spermy plemniki mogły się przedostać z żołądka do macicy?? Aha, jeszcze jedno, z psem nawet w taki sposób nie można zajść w ciążę, prawda?

Gość bilcynno
14:34 podszyw . ja sie tu doradzam powaznie bo sie boje ze moze zaszlam w ciaze wiec nie oczekuje tu głupich komentarzy ani podszywów pytam sie bo sie boje POPROSTU

Gość NIE MOZNA
hahahahaha dobre i mocne : DLACZEGO TAK SADZISZ? PO RAZ CZWARTY PRZEKONUJE TA DZIEWCZYNE, ZE NIE MOZE BYC W CIAZY,TLUMACZE CIERPLIWIE ALE W KONCU SZLAG MNIE TRAFIL. DLATEGO JESTEM IDIOTKA? ZASTANOW SIE...

Gość do osoby powyżej
ponieważ ta osoba to pryszczaty gimnazjalista, który sobie z ciebie i tobie podobnych robi bekę :o

Gość bilcynno
NIE MOZNA--> nieprzejmuj sie takimi komentarzami , powiem ci szczerze ze sie boje , mam 16 lat a kuzynka mi nagadala ze była w ciazy , a gumka była cała i zaszła i nawet miala okres w ciazy ja sie dlatego boje bo wszystko jest mozliwe:O

Gość bilcynno
"do osoby powyzej"-> nie robie bekę !!! pytam i sie doradzam bo sie czuje tak jakbym zaszła, bo piersi i brzuch boli:O

a i gardło trochę, ale to pewnie od uderzeń główki penisa. Koleżanka mówiła, że tak może być.

Gość jjjioj
skoro masz takie objawy to na pewno jestes w ciazy. Ja mialam dokladnie tak samo. idz do apteki i zrob test, albo powiedz o tym mamie:)

Gość bilcynno
14.42 podszyw pytam sie powaznie bo sie boje

Gość NIE MOZNA
DOBRA PEWNIE MASZ RACJE. WAKACJE TRWAJA, LUDZIOM SIE NUDZI, A JA DALAM SIE NABRAC I MYSLALAM,ZE KOGUS POMOGE. KONIEC Z TYM:) A DO AUTORKI WIEM, NIE TLUMACZ 100 RAZ,WIEM ZE TWOJ CHLOPAK JEST INNEGO WYZNANIA A MAMA CIE ZABIJE...NUDNE TO JUZ JAK CHCESZ ROBIC PROWOKACJE TO CHOCIAZ ZMIENIAJ TEMAT BO RZYGAC SIE CHCE OD TEGO SAMEGO W KOŁKO

Gość tak można
Jasne, że można, na 100% jesteś w ciąży i urodzisz śliczne szczeniaczki :)

a co to jest apteka? ja mam w domu apteczkę, ale tam nie ma testów ciążowych, jest tylko jakieś sudoku. To też może być?

Gość xyyxzz
To już twój kolejny temat, nie masz dosyć? Ile razy doświadczone babki ci pisały, że masz zrobić test ciążowy? Idź, zrób i nie zawracaj więcej dupy. Nikogo tu nie obchodzi czy jesteś w ciąży czy nie. Twój problem, dlaczego nie poszłaś do ginekologa po pigułkę? Jeżeli prawidłowo jest stosowana gumka i wytrysk był na zewnątrz i do tego nie miałaś owulacji to nie jesteś w ciąży, kretynko, wreszcie się uspokój! Zaparz sobie herbatkę z melisy i spadaj.