Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam pomozcie bo sie boje

Dziecko mi sie mniej rusza.

Polecane posty

tzn rusza sie, naliczylam w godzinie ok. 6 ruchow ale rusza sie duzo mniej gwaltownie niz zwykle. zwykle bylo tak, ze caly brzuch mi podskakiwal, jak tylko sie polozylam to mala sie ruszala prawie caly czas a teraz tak raczej leniwie i spokojnie sie porusza. boje sie. jestem na poczatku 35 t.c.

Chyba z tamtym ubezpieczenie sie pomyliłas:) spokojnie, ma poprostu coraz mniej miesca w brzuszku i to stad wynika ze mniej sie rusza! Wszystko jest dobrze nie martw sie!

Gość czerwona papryka chilli
spokojnie, tez tak mialam. jednego dnia, dzidzia nie ruszala sie w ogole. okolo 17.00 zaczelam sie juz porzadnie martwic, bo zazwyczaj szalala o mniej wiecej okreslonych porach, a tu nic... znajoma, pocieszyla mnie, ze czasem tak bywa, zeby sie nie martwic na zapas. jej gin polecil jej gdy byla w ciazy polozyc sie, masowac brzuch - np zataczac dlonia kola i mowic do dziecka. zrobilam jak zalecila, w sumie dzidzius sie poruszyl, ale tez nie za wiele. pare dni pozniej mialam usg, okazalo sie, ze z dzieckiem wszystko dobrze, mialo chyba jakis leniwy dzien...

rzeczywiscie pomylilam temat, to chyba z nerwow, siedze jak na szpilkach, bo nigdy nie bylo takich spokojnych ruchow, wprawdzie mam wizyte u ginekologa w poniedzialek, ale caly czas sie zastanawiam czy nie jechac do szpitala.

Ja tez tak mialam,narobilam szumu pojechalam do szpitala podlaczyli mnie do ktg i wszystko bylo ok.Dla swojego i dzidziusia spokoju jedz do szpitala.

Gość ale w czym my ci pomożemy
????????? co to za pytanie czy ktoś zajrzy ci do brzucha cyz jak? :o

Gość fggfadgfdagafd
jedz do szpitala, a nie pytasz na forum!!!!!!!!!

pytam na forum, bo moze ktoras z dziewczyn tak miala. tak jak napisalam dziecko sie rusza ale mniej i spokojniej niz zwykle, czytalam w jakiejs ksiazce na temat ciazy, ze powinno byc minimum 6 ruchow na godzine, tyle naliczylam. niepokoi mnie tylko to, ze jest takie spokojne, bo zwykle mocno kopalo i czesto w ciagu dnia.

Gość anulkaaaaaaaa
a ja leżałam 2 miesiace w szpitalu i lekarz mi zawsze muwił zeby liczyc ruchy jak jest mniej niż 4 w ciagu 6 godz to isc do położnej zgłosiś a jak jest wiecej to niema co pinikowac bo jest wszystko ok przed porodem mały baaaardzo mało się ruszał wogule całą ciąże był małym leniuszkiem;)

jedź do szpitala zrobią ci ktg i będzie po problemie, nigdy nie wiesz co oznacza to spowolnienie