Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upadła anielica

Od jutra zaczynam głodówkę. Kto się przyłączy?

Polecane posty

Gość Upadła anielica

Mam 162 cm wzrostu i ważę 63 kilo. Rok temu schudłam 10 kilo na diecie owocowo-warzywnej, a teraz chciałam zrzucić kolejne 10 kilo. Moja wymarzona wag to 50 kilo, może mniej;) Od tygodnia jestem na diecie, zaczynałam z wagi 65 kilo, zeszła mi 2 kg przez ten tydzień, ale mało jem ograniczam się tak do 300 kalorii dziennie. Chciałabym do końca wakacji schudnąć to 10 kilo i potem tą wagę utrzymać. OD JUTRA ZACZYNAM GŁODÓWKĘ :) Kto się przyłączy? Możemy się nawzajem wspierać:D

Gość ehhhhh
hej,widze zejestesmy w podobnej sytacjii,tylko ze ja nie potrafie wytrwac bez jedzenia,jak jestem glodna robie sie straszna jedza... :/

Gość Upadła anielica
no, mam tak samo:) kiedyś próbowałam głodówkę, ale po pierwszym dniu zrezygnowałam;/ to moja pierwsza głodówka taka na poważnie. A mogę spytać ile masz lat?;) wzrost i kilo?

Gość ehhhhh
165wzrostu,63kg,18lat

Gość ehhhhh
moja druga ;D kiedys wytrzymalam 5 dni sok!:)

Gość Upadła anielica
no to nieźle:) a jak się czułaś na niej? ja mam 15 lat :)

Gość ehhhhh
najgorszy jest pierwszy dzien,poniej juz wogule nie myslisz o jedzeniu,tylko ze jak wraclam do domu i jak widzalam jakie pysznosci moja mama zrobila to az mnie skrecalo,wiec pozniej staraam sie mijac kuchnie dalekim lukiem i wracac jak najpozniej do domu

Gość Upadła anielica
hehe ale jakoś wytrwałaś:D ja nie mam takiego problemu bo moji rodzice są cały dzień w pracy i jak jestem w domu to nie czeka na mnie big kaloryczny obiad :D To jak, zaczynamy od jutra?

Gość ehhhhh
ok:) mam nadzieje ze nm sie uda

Gość Upadła anielica
też mam nadzieję:D mam zamiar wytrzymać na niej 10 dni. Nie dłuzej bo sie organizm przyzwyczai i sie przemiana materii zwolni;/ 10 to i tak dużo :D

Gość trututuu
Ja Z Wami :) 161 cm, ok 58-9 kg , 17 lat. ;)

Gość Upadła anielica
hej trututuu :* fajnie że się przyłączasz^^ razem raźniej :D

Gość ehhhhh
o tak 10dni,;) to co jest ns juz 3? moze ktos jeszcze sie przylaczy,im wiecej nas tym lepiej,hehe przynajmniej sama sie nie bede glodzic :D

Gość Upadła anielica
noo dziewczyny tylko my tu jesteśmy?:(

Gość Upadła anielica
hej Stella ciesze sie że jest nas więcej :D siedem dni to też dużo :) buuu waga rano znowu pokazała 62,9 i tak już od dwóch dni;/ a prawie nic nie jem!;/ no cóż ide do sklepu o zapas wody mineralnej, trzeba coś pić przez te 10 dni :D powodzenia i silnej woli dziewczyny :D

upadla kiedys jadlam wiecej a teraz zaczelas prawie w ogole nie jest i nie chdueniesz bo twoj organizm dostaje sygnaly ze sie glodzisz wiec robi zapasy i tym samym nie spalasz tluszczu a miesnie! Jesli moge ci poradzic to przejdz na racjonalna diete plus sport bo po tej glodowce i 300kcal bedziesz miala efekt jo jo!

Gość ja sie tak wtrace ale
sory...ale zalatuje mi tu ostro pro-ana :O racjonalna dieta i cwiczenia :) polecam a nie glodowki....

do ja sie tak wtrące - racjonalna dieta i ćwiczenia może pomagają, ale wolno sie na nich chudnie a ja nie mam dużo czasu;/

Jej ale mi się chce jeść :D Ohoooo :D I To Chyba Bardziej głód psychiczny :O

jejjjuuuuuu a u mnie burza ;D Lubię kiedy pada;D tylko że sama w domku jestem :( jeszcze przez tydzień bo starsi pojechali... buu jak ja tą noc przeżyje? troche nie na temat wiem :D głodna jestem a wy? :D

Ja od Jutro Od Nowa.. Ale Jakoś nie Przejęłam Się Że Nie Dałam Rady.. w sumie duzo nie zjadłam ;p Więc Od Jutra Od nowa ;) i zaczne a6w i brzuszki ;p