Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem TYLKO kochanką

Jestem TYLKO kochanką, dostaje TYLKO ochłapy

Polecane posty

zaraz pewnie mnie zjedziecie wiec od razu zaznaczam, ze nie wiedziałam ze ma zone i dzieci, pytałam sie , odparł ze nie ma. Dowiedziałam sie po paru miesiacach ze zona wniosła sprawe o rozwód wiec nie z mojej winy. Mam juz dosc, jestem tylko kochanką i nikim wiecej. Nawet chyba nie kochanka bo do kochanki czasami cos sie chyba czuje a ja jestem jedynie workiem na sperme i do tego darmowym. Nie dostaje nic w zamian, jakies marne resztki, czasami rozmowe ale wiecej opieprzania ze nie jestem taka jak on chce. Za spokojna...tylko inna , nie spokojna tyle by nie wytrzymała.A ja juz mam dosc, chce normalnego zycia, chce zyc tak jak ja chce, ubierac sie jak ja chce ( co nie znaczy ze nie kobieco ale ja wole spokojnie , klasycznie a nie jak tirówka), chce znów byc naiwna i wierzyc ze istnieje miłosc a on we mnie to skutecznie zabił... tak tylko chciałam to z siebie wyrzucic:(

Gość eeeeeee jesteś kobietą czy
prowokacja ?

w tym, ze nie potrafie odejsc:( jestem wykonczona psychicznie.....

Gość ofe rma
spoko, nie przejmuj się. każdy dostaje to na co zasługuje.

Gość Laura 2008
Bardzo cierpisz trudno mi Ciebie zrozumiec bo ja na taki układ bym nie poszła. Ale wiesz zostaw tego Pana i znajdz sobie kogoś zupełnie bez zobowiazań. Po co Ci to On zawsze będzie Ciebie przyrównywac do swojej esk. Pogubiłas sie w tym wszystkim cięzko bedzie skończyć to ale dla Ciebie będzie tak lepiej. Ach jak juz będziesz znów wolna nie gon za miłością ona sama nas dopada w najbardziej nieoczekiwanym momencie. Uśmiechnij sie :))))

myslałam ze jest sam....po jakis tam przejsciach ale sam ,zreszta tak mi mówił....ja tez byłam sama i miałam tego dosc no i wpadłam jak sliwka w kompot:(

Gość Laura 2008
Kobietko znajdz w sobie siły i uciekaj . Myślę że masz spore szanse kogos wartościowego poznać a po tych doświadczeniach będziesz rozważniejsza Odwagi

po tych doswiadczeniach to ja straciłam zaufanie :(

Gość sushi sushi
meski rob powinno sie zgladzic!!!

Gość Laura 2008
Straciłaś zaufanie ok ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem Olej kolesia nie jest wart żadnej taki figo fago szanowną żoneczkę buja , Ciebie buja i kto wie ile sie jeszcze na niego nabierze.

nie wiedziałam ze ma rodzine!!!! dociera ???nie wpadkowałabym sie w taki układ gdybym o tym wiedziała...

byłam juz zakochana, chciałam odejsc no ale potrafił mnie zatrzymac obiecując ze po rozwodzie i ble ble ble....

Piszesz jak klasyczna kochanka ktora jest uzależniona od męzczyzny i mimo że jest nieszczęśliwa brnie w to bardziej..... Zakończ to jak najszybcie ,po tym co piszesz to nie masz szans na trwały związek z tym męzczyzną ....chyba ze nadal bedzie ci odpowiadala ta rola co dotychczas........ ale to smutne ze kobiety same godzą sie z tym by cierpieć przez męzczyzny a on powiem tylko tyle ze nie jest nic wart. pozdrawiam i przemyśl sobie wszysko i podejmij wlaściwą decyzje

łatwo radzic i oceniac gdy nie jest sie w takim układzie

Gość ofe rma
a teraz wiesz że się nie rozwiedzie i co? wymyślasz tylko kolejne usprawiedliwienia żeby się nad sobą litować jaka to biedna jesteś. to jest twoja sprawa jak żyjesz ale nie przesadzaj z tym rozczulaniem się nad sobą. twoje życie, twoje decyzje.

Łatwo radzić i oceniac gdy nie jest się w takim układzie - to po co na kafie topic zakładasz?

Gość Koniec żali czas
cos zrobic ze swoim życiem Odetnij się od tego

on juz jest po rozwodzie, pisałam ze zona wniosła sprawe no i są juz po

Gość ofe rma
no to o co chodzi? znaczy mówił prawie prawdę. rozwiódł się, teraz możecie mieć prawdziwą sielankę.

Gość wredne babsztyle
zejdzcie z dziewczyny, kazdy popełnia jakies błędy a wy takie swięte ??? !!!! nie sadze pewnie nie potraficie dogodzic mezusiowi i trzesiecie majtkami zeby was nie zostawił dla młodzej, ładniejszej , bardziej sexy

Gość skoro to wszytsko wiesz
to po co piszesz? odejdz - wykasuej wszytskie pozostale smsy, numer zmien, a karte stara wyrzuc ... izaczniej zycie od nowa ... a jak nie - prosze bardzo , obudzisz sie za 10 lat jako stara, pomarszczona od zgryzoty kkobieta co ja mowie- wrak kobiety .... teraz masz szanse, za pare lat juz nie bedzie

Gość ofe rma
ale dlaczego ma odchodzić? przecież właśnie się rozwiódł, tak? o co chodzi?

Gość wredne babsztyle

Gość uppppppupupupupupupupupupupupu

Gość nie mogę już milczec no nie
oczywiście, ze miłość istnieje!!!!! Jeden świr nie może Ci odebrać wiary w najpiekniejszą rzecz na świecie!!! Jest do tego za malutki- i tyle. Zostaw go, bądź dumna z siebie i nie przestawaj wierzyć!!!!

Gość nie mogę już milczec no nie
mój były mąż też swojej nowej pani kłamał i obiecywał :) a teraz są już ze sobą po ślubie. Wiem, ze ją kocha i dotrzymał (dla niej) swoich obietnic. A jaki jest ON?? Ja tego nie wiem, nie wiem, co zrobi. Ty o sobie mysl dziewczyno!!! Jak będzie chciał, to Cię znajdzie! Okłamał- ale po co to robił- żebys zaczekała? Bal się prawdy? Komplikator z niego- jak to zwykle bywa. Daj sobie czas, jemu nauczkę. Jesli kocha, to tak szybko nie zrezygnuje!!!!!