Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinba

temperatura w pochwie

Polecane posty

Gość tak są o czułości
10mlU/ml wiem, że w aptekach jest test ACON o takiej czułości, bo sama używałam, ale i na allegro też są tak czułe:)

aha no to nie mialam pojecia :) poczekam jeszcze kilka dni i powtórze test i pewnie wybiore sie na betahcg. Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy odezwe sie :) za kilka dni pewnie pojawia sie jakies nowe pytania :)

hejka wszystkim dudu111 no w zyciu bym nie przypuszczala ze Twoje tempki beda swiadczyly o ciazy ja mialam tak bardzo zblizone do Twoich i nic z tego ale gratuluje i ciesze sie ze sie udalo, ja juz tak dlugo sie staram no i lipa ale takie jest zycie dzis jest moj 19dc tempka dzis 36,8 wczoraj 37 ale juz sama nie wiem czy wogole te moje tempki cos wogole znacza ..

Gość alexia a jakie masz do tej
pory te tempki? i czy Twoim zdaniem owulacja już była?

Gość a Tobie dudu radziłabym
już teraz skoczyć na betę, bo tak naprawdę to w tej chwili ona ma znaczenie, nie później zwłaszcza, że jesteś po poronieniu lepiej dmuchać na zimne

Gość no i oczywiście powtórzyć
ja po dwóch dniach:)

czesc dziewczyny :) no a nie moge zaczekac kilka dni z ta beta?? no bo wlasciwie chcialam iść na bete w poniedzialek sobie a do tego czasu jeszcze raz powtórzyc test paskowy (akurat bede miala urlop). Myślicie ze to za pozno????

Gość tylko na co chcesz czekać
trzeba działać juz i teraz i kontrolować sytuację czyli prawidłowy przyrost bety na Twoim miejscu poszłabym juz dziś i powtórzyła w piątek by być spokojną, że ciąża rozwija się prawidłowo:)

hejka moja tempka 28 i 30listopada byla 37, pozniej 29list i 1grudnia36,8 , 2 grudnia 36,7 dzis jest moj 20dc chce zaznaczyc ze moje cykle sa nie regularne ostatnio w 34dc przyszla @ a przed ostatnio w 38dc zauwazylam u siebie ten sluz odpowiadajacy owulce ale sama juz nie wiem czy to ten sluza byl on 29listopada

Gość alexia ale tempka powinna
się utrzymywać wysoka jeśli owulacja obyła się może coś ją wstrzymało? tak wynika z tempek

ale u mnie te tempki sa ciagle w caly swiat nawet w czasie @ sa wysokie mierze te tempki od stycznia za kazdym razem sa inne ale byly one bezowulacyjne teraz mi sie poprawilo przez ten czas bralam luteine clostilbegyt folik pilam tez ziola ks klimuszki wyprobowalam wszystko teraz czekam na dar od Boga

Gość czyli myślisz że jednak
była owulacja?

Gość w ogóle mam do Ciebie prośbę
jeśli możesz, to napisz mi tutaj jakie miałaś tempki w tym cyklu, bo ja u siebie też widzę dziwną rzecz, że nawet podczas @ tempki są wysokie:O i nie wiem czy to przez to, że trochę się przeziębiłam?

hej moje tempki od poczatku badan strasznie sie zmienily. Ale napisze ci tempki z ostatniego cyklu 1 listopad 36,8 2-3-4-5-6- list-37,0 7list-37,1 8list-37,0 9 list-37,1 10list- 37,0 11list- 36,9 12list- 37,0 13list-36,9 tu dostałam @ 14list @ temp-nie mierzylam 15list @- 37 16list @-36,9 17list-@- 37,0 18list@-36,9 19list@- 36,8 20list-36,8 21list-36,9 22 i 23 list-36,7 24list- 36,8 25 i 26 list- 36,9 27list- 36,8 28list- 37,0 29list- 36,8 30list- 37,0 1 grudzien- 36,8 2 i 3 grudz-36,7 4 grudz- 36,8 5grudz- 37,0 6 i 7 grudz- 36,8 mam nadzieje ze moje wyniki w czyms Ci pomoga dzis jest moj 25dc napisz cos o swoim doswiadczeniu i tempkach

Wygodniej jest pisac dniami cyklu a nie datami.Jeszcze nie było owulacji.

Hej dziewuszki wczoraj i dzis moja tempka byla 36,5 takiej niskiej nie mialam czy mogla byc to owulka zaznacze ze wczoraj widzialam ten sluz jak glutek:))pozdraiwm czekam na odpowiedz

Mogła ale nie musiała. To znaczy, że spadek przy owulacji to nie reguła (jak i spadek owulacji oznaczać nie musi). regułą jest jedynie wzrost w okolicy szczyt :-)z tym, że domowym spodsobem nie określisz dnia owulacji. Ani śluz tego nie wskazuje ani temperatura. Jesteś natomiast ewidentnie w okresie okołoowulacyjnym (śluz). Poczekaj na wzrost, bo objawy jaki opisujesz wskazują na przymiarkę do owu.

Gość alexia08066
Hejka dostałam @ w 28dc, nie wiem czy moge ja tak nazwac bo to sa tylko plamienia brazowe ze sluzem nigdy tak nie mialam tak ze nie rozumiem tego tempka w pochwie bardzo niska tez takiej nie mialam 36,5 i 36,6 nie wiem o co chodzi moze ktoras z Was tak miala pozdrawiam

Gość alexia poczekaj aż
@ rozkręci się, bo plamień przed @ nie wlicza sie do nowego cyklu, a do starego zaś jeśli chodzi o temperaturę, to wszystko ok, powinna być niższa

no hej:) @ sie zbytnio nie rozkrecila jeden dzien bylo troszke wiecej plamien raczej wyrazniejsze pozostale to brazowo-czerwony sluz dzis juz resztki tego sluzy bylo nie wiem co to znaczy nigdy tak nie mialam temperatura w pochwie 36,3 dzis rano o 5:30 zmierzylam ale zawsze mierze o 6:50 i byly tez niskie od 36,5 do 36,6 tez tak niskich nie bylo nie wiem czy to @ czy co to w ogole jest pomozcie dziewczyny

Wygląda na plamienie okołoowulacyjne. Wg oprzednich temperatur - nie było owulacji, więc za szybko na okres.

wiec te plamienia nie zaliczaja sie do @???moze cos ze mna jest zaczelo to sie w 28dc nie wiem co mam myslec juz sie pogubilam

To znaczy, że zawsze kiedyś może być ten pierwszy raz i sę zdarzą.Plamienia zawsze zaliczasz do starego cyklu. Nowy cykl zaczyna się żywą krwią a miesiączka trwa przynajmniej 3 dni i ma skrzepy 9jeśli trwa krócej lub jest bez skrzepów, to podejrzewa się krwawienie okołoowulacyjne - znacznie rzadsze niż plamienie okołoowulacyjne - ale tez się zdarza w cyklach nie poprzedzonych przebyciem owulacji).

no hej czyli te plamienia mam liczyc jako normalny dzien??tzn zeto normalne?a moze cos z ciaza zwiazane??

Tak, liczysz jako ciągłość cyklu. A przyczyn może być mrowie, na forum nikt nie wie więcej niz Ty. Nawet ginekolog może nie stwierdzić wyraźnej przyczyny, choć ma większe możliwości (np na podstawie USG może okreslić w jakiej fazie się znajdujesz i jakie jest największe prawdopodobieństwo przyczyny plamienia).

no to jesli to dalszy cykl to dzis jest moj 35dc mysle ze to @ tylko w mniejszej ilosci no ale nie wiem moze to przez stres jaki mam ostatnio

a i jeszcze cosik z moich tempek wynika ze owulki nie bylo?? 10 grudnia-36,5 to 28dc a zarazem chyba 1 dc 11 grud.-36,6 12 grud-36,5 13 -14-15-16grud-36,6 17 grud.-36,7

no hejka moja tempka od 3 dni 36,8 i dzis auwazylam ten sluz plodny wiec co jest grane??odpiszcie jak najszybciej czekam przy kompie

Gość no będziesz mieć jajo lada
dzień;) mówiłam, że tamto plamienie to było śródcykliczne