Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

big-girl

Schudnę! I zacznę nowe, lepsze życie!

Polecane posty

Gość Drosophila melanogaster
Witam! śniadanie: musli z kefirem, zielona herbata II śniadanie: 125g białego sera, jabłko, kawa z mlekiem bez cukru Obiad: sałatka z pomidorem, ogórkiem, cebulą, 2 gotowane jajka, plaster szynki chudej Kolacja: jeszcze nie wiem Przede mną 1h pedałowania, weider:) byćalboniebyć - więcej wiary w siebie, wg Ciebie za wszelkie niepowodzenia odpowiedzialna jest właśnie waga - sądziłaś, schudnę to świat legnie u mych stóp... tylko tak się nie stało, przyczyna tkwi gdzie indziej, w samej Tobie, jeżeli nie będziesz w porzadku sama ze sobą, nigdy nie będziesz szczęśliwa... Pozdrawiam:)

Witam! Dieta idzie pełną parą, codziennie pedałowanie na rowerku i weider na półmetku:) Miłej nocki!

Witam! Jedzenie ok! 1000 nieprzekrocozny Ruch: 1h peadłowania, 21 dzień Weidera Pozdrawiam:)

Gość Denn
U mnie waga na razie stoi,ale zrobię wszystko,żeby w czwartek było 85kg.

Witam! U mnie ok! 25 dzień Weidera. Efekty namacalne, ale niewidoczne:( Okryte warstwą tłuszczu. Jednak widzę zmiany. Brzuch twardszy, tłuszcz znika- zasługa roweru:) Ale jeszcze na spektakularne efekty muszę poczekać. Myślę, że do końca roku ujrzę dwie piątki na wadze:) Miłego dnia:)

Witam:) Tendencji spadkowych ciąg dalszy:)

Czy nikt tu już nie zagląda?

Ja właśnie zaglądnęłam. Bo, cholera, znowu próbuję schudnąć. Rok temu udało mi się schudnąć w 2 miesiące jakieś 8 kilo - bo pracując jakieś 12 godzin dziennie nie jadłam prawie nic, oprócz jakichś smieci - 7daysów, batoników, ewentualnie jogurtów, potrafiłam przez cały dzień zjeść jednego rogalika i wypić dwie kawy, wrócić do domu i pójść spać. Osłabiona byłam, ale zadowolona, no i nawet się nie starałam - samo się chudło;) Potem zaczęły się studia, dojadanie fastfoodów pomiędzy uczelnią a pracą, no i chipsiki, czekoladki podczas nauki. No i mi się wróciło do standardu - 65-6 kg przy 169cm. Do tego miseczka D, na dole, w zależności od producenta - rozmiar ok. 40. A po zeszłorocznych wakacjach wcisnęłam się w spodnie koleżanki - rozmiar 36! Wszystkie moje ciuchy na mnie wisiały, staniki pozostały dobre, nie miałam policzków jak arbuzy i zniknęło kilka z wielu podbródków - byłam z siebie taka dumna! Dlatego też z niecierpliwością czekałam na te wakacje...a tu już wrzesień i coś nie bardzo...67 kg, chociaż wczoraj szukałam spodni i w kilku sklepach 40 były za luźne... Ale i tak powinnam schudnąć, bez dwóch zdań. Mój problem polega na tym, że nie jestem w stanie jeść regularnie. Pracuję od 7 do...oporu, tzn najwcześniej w domu jestem przed 18, rano nie jem nic, ew. po 7 kawkę (ostatnio staram się czarną gorzką:/) zwykle koło 11 jem pierwszy posiłek - najczęściej fastfooda (przekonana, że rano można zjeść więcej śmieci bo się ładniej spali), potem cały dzień nic, po powrocie do domu ewentualnie coś małego, vasę z serem czy coś, czasami nic. No i często redsa wieczorem, albo i dwa;) Technicznie nie jest możliwe, żebym jadła 5 posiłków dziennie, bo 4 musiałabym jeść w pracy, a nie mam na to czasu. Nie potrafię sobie przygotować jedzenia dzień wcześniej, bo następnego dnia nie smakuje mi \"wczorajsze\". Rano w domu nie jem nic i nie przygotuję sobie śniadania do pracy, bo te 10 minut lepiej sobie \"doleżeć\"... Co do ruchu - grałam regularnie w siatkówkę i co najśmieszniejsze - właśnie wtedy najtrudniej było mi cokolwiek zrzucić. Chciałabym chodzić na basen, ale po pracy jestem zmęczona, w weekendy będzie szkoła, czyste baseny są drogie albo na drugim końcu miasta. Mam karnet na siłownię, ale już stracił ważność - od czerwca byłam aż 3 razy :/ Chętnie pojeździłabym na rolkach, ale czytałam, że to wcale nie działa tak fajnie i nie spala się zbyt dużo kalorii...no i to zajęcie sezonowe (ew. skatepark:) ). Dużo tych \"ale\", prawda? Dlatego mam wielki problem z organizacją planu chudnięcia, już nawet próbowałam...tylko brak mi samozaparcia...bo co z tego, że będę sobie pływać, skoro następnego dnia w ramach obiadu znowu wyląduję w mcdonaldsie, kfc, burgerkingu...najlepsza opcja to ew. northfish i jakaś rybka z grilla, ale akurat northfish jest mi bardzo nie po drodze...poza tym do takiej rybki pasują ziemniaczki zapiekane i sosik... I dlatego, cholera, nie potrafię schudnąć! A chciałabym obejrzeć się w lustrze i uśmiachnąć się z zadowoleniem. I kolejna motywacja - chciałabym go zachwycić, może to w jakiś sposób pomoże mu podjąć decyzję...o powrocie :) Tylko jak to zrobić przy moim trybie życia...? :(

Witam:) No nikt nie ma zamiarus ie odchudzać, w końcu to poniedziałek!!! Wszyskie osoby wiedzą, że odchudzanie zaczyna sie od poniedziałku!!! Już tu mi się meldować na posterunku:)

Halo? CZy ktoś ma zamiar się odchudzać?

Won!!!!!!!!

Gość gustawazielona
puk puk?...

Gość 85monik
hej! ja 2 tygodnie temu wrociłam z wakacji-anglii ... wyjezdzajac tam wazyłam 68 kg przy 172cm wzrostu a juz wtedy mialam 3 kg za duzo... no ale naiwnie myslałam ze tam schudne ...bo tylko praca praca praca...no i niestety sie zawiodłam bo praca w restauracji gdzie maja tak dobre jedzienie i waszystko bylo za free spowodowala ze przytyłam 10 kg!!! ... wrcoiłam ...kupiłam steperek i tylko z odpowiednia dieta nie moge znależć... chcialabym schudnac to w 2 miesiace cwiczasc codzienie z45 minut i nie jedac po 18 ... jednakze wolałabym przejsc na jakac diete wiec co dziewczyny polecacie?

Jedzenie regularnie małych porcji i porządna dawka ruchu. Inaczej się nie da i ma co się łudzić.

Gość fightvictory
hej:) i ja sie do Was przyłączam! od jutra zaczynam trochę inną dietę niż poprzednie, a pzede wszytskim basen 2x/ tydzień + rower stacjonarny 2x/tydzień. Jeść będę tylko wartościowe jedzenie, żadnych SMIECIÓW:P