Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic mam

znam miejsce ukrywania sie przestepcy co robic.

Polecane posty

mam problem, bo wiem gdzie ukrywa sie przestepca, ktory jest dosc niebezpieczny dla otoczenia. pije co tydzien, jest agresywny wtedy i mysli, ze caly swiat sie go boi, bo jest kryminalista. czasem chla czesciej. we wrzesniu urodzila mu corke narzeczona, ona ma 21 lat, on 28. nie moga sie ohajtac, bo jest karany i policja by do niego dotarla. mieszkaja w domu z tej dziewczyny rodzicami i siostra i bratem. on siedzial juz 5 lat, poszedl siedziec w wieku 19 lat. po wyjsciu zaliczyl wpade z dziewczyna, z ktora byl 2 miesiace. jest niebezpieczny dlatego boje sie, ze gdybym zadzwonila na policje a oni by go nie wsadzili to moglby mi zrobic krzywde. na dodatek oni nagrywaja chyba rozmowy, wiec gdyby ktos mu puscil to by on rozpoznal moj glos. niby nie moga puszczac, ale wiadomo? boje sie. nie wiem co mam robic. jestem rozdarta. boje sie o swoje bezpieczenstwo, ale boje sie tez, ze on moze teraz zrobic komus krzywde. siedzial za pobicie, a tak naprawde prawie zabil tego goscia. pozniej to juz poszlo, napadal na ludzi, czul sie bezkarny. teraz jest gorzej, bo ukrywa sie dwa lata juz. chca zaczac budowe domu ;/ nie chce aby zlodziej i degenerat, niebezpieczny dla otoczenia chodzil na wolnosci i ulozyl sobie zycie skoro jego miejsce jest w wiezieniu. ma isc siedziec na ok. 10 lat. co mam robic? doradzcie

Gość a gdybys ...
wyslala list ? wtedy cie nie zidentyfikuja faktycznie, jak bedzie mial wejscia na policji to mu moga puscic, kto wie

myslalam o liscie, ale ja jestem ze wsi, a on z miasta :( i moga mu powiedziec, ze tu czy tu zostal wyslany. a wtedy to juz na pewno lipa. :( moge wyslac z innego miejsca, ale nie wiem czy wezma wtedy pod uwage to? a jak odciski palcow mi wezma z kartki?

Gość jak nazywa sie ta
kurde a ja wiem gdzie ukrywaja sie zbiegowie ktorzy uciekli z Fox River.Mam plan zapolowac na Michaela,ewentualnie Lincolna :)

:)

Gość o taaaak
ja bym zapukała do tego gościa i powiedziała jaki mam problem i poprosiła żeby się przeprowadził gdzieś, gdzie nie będę wiedziała gdzie jest.

Gość kup se koło
i pierd**nij się w czoło

Gość jakby wsrod sprawnych nie bylo
zadzwon pod policyjny telefon zaufania. tam powiedza ci co masz robic.

Gość cukierasekk
a słyszałaś o anonimowym świadku? chociaż znając nasze lex wszystko jest możliwe:/ ja bym wysłała list- z innego miasta, opisz w nim dokładnie miejsce i już :)

a jak zadzwonię z komorki to beda widziec moj numer? albo cos w tym stylu? nie chce zeby mnie namierzyli czy cos.

Gość kkkkkkkkkkkkkk
zgłoś to. zadzwoń do programu 9997:) albo napisz list w rękawiczkach :)

Gość chóójnia
moj dobry kumpel ma lat 23 i przesiedzial 5 :D:classic_cool: sprzedaja tylko jeebane kurrwy 🖐️

Gość jakby wsrod sprawnych nie bylo
moze z budki tel

Gość kkkkkkkkkkkkkk
9997 hehe

Gość Kurde ta laska aa
pisalas ze wiesz gdzie ukrywaja sie zbiegowuie z Fox River,gdzie??? Skoro ty masz Michaelka i Lincolna to ja biore T-baga ewantualnie Surce :)

no ok a wy byscie napisali albo zadzwonili na policje i zglosili przestepce?

Gość a gdybys ...
normalnie trzea list WYDRUKOWAC i wyslac z miasta, no jasne ze nie ze wsi i wszytsko robic w rekawiczkach, najlepiej czarnych ... zartuje ale pomysl troche

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
tak,bez zastanowienia

no spoko znam pare osob co siedzialo, ale uwazam, ze nie sa niebezpieczni dla otoczenia. a skoro wiem, ze on wkrotce moze kogos zabic to lepiej zeby go zcwelowali a nie. ten czlowiek jest nienormalny, a ludzi juz postraszyl co bedzie jak na niego doniosa.

Gość Kurde ta laska aa
a wy kogo zamawiacie z Fox River??? [skazany na smierc]

Gość cukierasekk
no tak to mi tylko został "świrus" - tylko musze go zeskrobać ehhh zawsze co najlepsze człowiekowi wybiorą

kurde myslalam wlasnie o wydrukowaniu, ale nie smiejcie sie ze mnie ogladalam, ze mozna po czyms dojsc jaka drukarka go wydrukowala w jakims filmie, ze kazda drukarka ma jakies specyficzne znaki, czy kod, nie wiem i to bylo chyba w polsce dlatego troche sie wystraszylam tego

Gość Kurde ta laska aa
hahhah,ten swirus z psychiatryka??? Odstapic Ci T-baga? :D:D Ma fajny jezyczek i robi z niego uzytek :)

Gość cukierasekk
Sucre chce:) miał taki słodki akcent , ale z braku laku może być i T-Bag ale świrusa też zabieram - a co :) ja już widze jak policja dostaje anonim i robią akcje na cała Polske szukając ciebie :) dziewczyno wyluzuj to nie hameryka , za dużo seriali kryminalnych, zadzwoń do telf zaufania tam ci cos podpowiedzą

ok, dzięki :)

Gość wrrrrrrrrrr
hehehe ja tez widzialam to z drukarka w CSI kryminalne zagadki miami:D ale kurwa dziewczyno przeciez on nie jest jakims terrorysta zeby robili niewiadomo jakie dochodzenia!! :O

Gość Surce jest boski
Boze ale on piekny :) i taki dobry delikatny,ale T-bag jest sexi :D Jak chodzi mniam Ej to Polska a koles nie jest poszukiwany listem gonczym wiec nie zrobia z tego afery,moze tylko po to zeby Ci powiedziec dziekuje.Idz normalnie na policje i powiedz ze chcesz zachowac anonimowosc :)

istnieje cos takiego jak program ochrony świadków...:) a tak na poważnie to anonim musi załatwić sprawę sama piszesz że rozmowy są nagrywane i oficer dyżurny musi napisać z tego raport więc na pewno wyśle sukę w to miejsce...

oj osobiście to w życiu bym się nie zdecydowała. wiem, że nie jest terrorystą, ale strach pozostaje. hmm jest poszukiwany, ale na zasadzie jak im wpadnie w rece ;/ szukali go caly czas na poczatku, a pozniej dali sobie spokoj. teraz raz na ruski rok zajrza w miejsce zameldowania i oczywiscie go nie zastana

258 yyy nie zrozumialam tego za bardzo. musi napisac raport czyli pojedzie tam gdzie ktos zadzwonil na policje? ale ja chce anonimowo wiec w zyciu nie podam swoich danych ani nie poczekam na policje po telefonie tylko szybko zwieje