Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic mam

znam miejsce ukrywania sie przestepcy co robic.

Polecane posty

o widzisz dobrze pomyslalas :)

Gość jjjjjjjjj
ta dyskusja jest zbędna.Jak do ściany:o daj sobie spokój

boże ignorowane są tzn. oficer pisze notke ze patrol został wysłany i nikogo tam nie znaleźli:) a jak sobie chlapnie komandosa albo jakis kwiat jabłoni to raczej nie bedzie w stanie uciekać... a nawet jakby nikogo nie było to nie zaszkodzi zadzwonić jeszcze raz:)

Gość a czy Tymasz pewnoscze
on faktycznie rozrabial czy nie bylo przypadkiem tak, ze go ktos wrobil? Bo agresja to naprwde nie jest dowod na to, ze ktos powinine isc siedziec.Ludzie bez perspektyw i pracy tez bywaja agresywni, zwlaszcza mezczyni.

acha czyli pod wskazane miejsce ty mowisz? czy o tym, ze skad dzwoniono? wysle tego meila jednak na kwp :)

mój przed mówca ma rację... dziewczyno rozumiem że się boisz (chociaż nie wiem czego) ale od tego jest policja i 997 żeby im takie rzeczy zgłaszać... ja wiem że policja u nas w kraju ma zła opinie i osobiście jak widzę policjantów na ulicy to aż się same pięści zaciskają ale bez jaj trochę zaufania się im należy... to zawodowcy a przy tym profesjonaliści:)

nie nie to jest w 100% pewne. prawie zabil czlowieka, bo mu wparowal na chate, bialej goraczki dostal ledwo zdazyli zeby go odciagnac

nie no ja to zglosze tylko chce wiedziec po prostu jaki jest najlepszy sposob, jak to rozegrac zeby sie nie okazalo, ze przez pomoc bede miala nieprzyjemnosci

Gość hehehe napisz to tvn
list a wnim co i jak i dla czego tak robisz

wiadomo, ze nie chce zeby mi leb rozjebal jak wyjdzie powiedzmy, bo nie bede sie przed nim ukrywac do konca zycia

"kurde myslalam wlasnie o wydrukowaniu, ale nie smiejcie sie ze mnie ogladalam, ze mozna po czyms dojsc jaka drukarka go wydrukowala w jakims filmie, ze kazda drukarka ma jakies specyficzne znaki, czy kod, nie wiem i to bylo chyba w polsce dlatego troche sie wystraszylam tego" przegniasz dziewczyno - to NIE CIEBIE poszukuja -- haaalooo !! a najlepiej to zostaw tobo srasz w gacie i nie masz jaj zeby to zrobic zreszta po co bedziemy placic podatki na kolenego darmozjada

bierzesz do ręki telefon może być to nawet twoja komórka i wpisujesz na klawiaturze nr 997 czekasz aż połączysz sie z najbliższym komisariatem i przedstawiasz sytuacje prosisz o anonimowosc (chociaz nie musisz bo i tak sie nikt nie dowie) rozłączasz sie i zapominasz o całej sprawie:D

oj nie czepiaj sie mnie ab rh+. czy to moja wina, ze zaufanie do polskiej policji jest marne? a tym bardziej do wydzialu sprawiedliwosci? zlodziej okorkow idzie siedziec na pare lat, a zbrodniarz wychodzi po dwoch. ten czlowiek zasluguje na wiezienie dlatego chce poinformowac policje. to wszystko. czy bedziecie mnie wyzywac, ze nie mam jaj czy cos. jestem kobieta nie musze miec jaj. chcialam sie tylko dowiedziec jak najlepiej to rozegrac. to wszystko.

258 dzięki :) duzo mi pomogles i dodales otuchy, bo strach jednak byl. jest jeszcze, ale mniejszy, uspokoiles mnie :)

Gość kaleczka
Daj spokój, przeciez to bedzie tylko informacja, gdzie on sie ukrywa, nie bedą cię poszukiwać, żeby sprawdzic nie wiadomo co - czy np. informacja jest prawdziwa. Jak będziez na wycieczce, to wysli list z innego miasta. Jak nie jesteś notowana, to za kurwe nedze nie wykryją, że to twoje odciski palców albo pismo. Chyba że myslisz, ze będą przeszukiwali całe miasto albo całe województwo

:)

ale śmieszy mnie trochę pomysł z tym listem czaicie się z tym jak platforma:D

no list jest najbezpieczniejszy. chociaz pomysl z meilem mi sie tez podoba i chyba ten meil wysle. na stronie kwp jest nawet takie okienko do wypelnienia zeby przeslac informacje

a mogę się zapytać gdzie mieszkasz? to znaczy nie musisz podawac miejscowosci tylko chodzi mi o to czy nie mieszkasz w jakims miasteczku (zeby powiadomic komendę powiatową policji a nie wojewódzką)

Gość kaleczka
a propos tych, co to apelują, zeby sie zastanowiła, bo moze on niewinny - wczoraj ogladałam na jutubie, jak gówniarz, który brał udział w pobiciu chłopaka, właczając w to ciachnięcia nozem, jeszcze wygrazał na sali sądowej, ze zakatrupi swoją ofiarę, jak wyjdzie z pierdla, a potem pokazali mamusie jednego z drugim, które uwazały, ze synus dostał za dużą karę (15 czy tam 17 lat), bo przecieznie zabił; albo że jeszcze młody, nie do końca uksztaltowany czy inne bzdety biedaczek najlepiej wypuscić, niech sie chłopczyk wyszumi, atakujac jeszcze paru nozem, az dojrzeje; a ofiare wsadzic do ciupy, w końcu sam sie prosił, ze nie chciał portfela oddac jakimś scierom Ludzie, wam sie chyba wszystko w glowach popieprzyło

kaleczka dokladnie. tym bardziej ten czlowiek co omal nie zabil drugiego... no i teraz jest bezkarny, bo tyle przezyl w pierdlu i w ogole. ja mieszkam w miasteczku a on teraz przebywa w duzym miescie i w tym duzym miescie jest kwp.

a te dzieciaki to i tak wysoka kara, bo on dostal tylko 4 lata, ale siedzial 5, bo czekal na rozprawe czy jakos tak

jeżeli cię interesuje moje zdanie to ja bym zadzwonił przedstawisz sytuację dużurny sie dopyta co i jak zeby w razie czego policjanci wiedzieli czego się spodziewać... a jeżeli będziesz dzwoniła z misteczka to w 90 % dodzwonisz sie na KWP i wtedy możesz im to zgłosić bo ewentualnie możesz poprosić o przekierowanie rozmowy do KPW

no bo wysylajac meila to bym juz wiecej na niego nie weszla i by sie nie mogli dopytac. a jakbym dzwonila to bym zadzwonila raczej nie pod 997 tylko pod numer tej komendy gdzie on przebywa, myslisz, ze leipej?

słuchaj z tego co mówisz to on jest jakimś kilerem ,,prawie zabił'' no pewnie w nerwach trochę koloryzujesz ale może nie i w tym wypadku lepiej żeby tych dwóch psów wiedziało że mogą nie wrócić z akcji:) no bo wiesz napiszesz im w liści swoje zdanie (maja tego setki bo każdy zglaszajac cos na policje to wypisuje same najgorsze rzeczy) a według mnie powinnas ich uprzedzić o ewenetualnych komplikacjach:) bo tak to wyślą dwóch prewencjuszy którzy myślą że jadą zabrać lumpa do hotelu żeby przetrzeźwiał i mogą być jaja. a numer nie ma znaczenia ale chyba lepiej zeby bylo to 997.

997? ale ja mieszkam w innym wojewodztwie i mnie polaczy z moja komenda :( to teraz nie wiem

Gość Gosiaczekeeekkkkk
http://www.policja.pl/portal/pol/43/Poszukiwani.html na dole tej strony, jest "powiadom nas" - piszesz maila z nowej skrzynki w kafejce internetowej i wysyłasz :) I nikt Cię nie rozpozna ani odcisków palców nie ściągnie - no chyba że z klawiatury :)

zadzwon na 997, twoego nagranego głosu mu nie puszczą.albo policyjny telefon zaufania, tylko zastanów się dobrze, bo twoje zgłoszenie będzie potraktowane bardzo poważnie, musisz sie liczyć z przesłuchaniami itp.