Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic mam

znam miejsce ukrywania sie przestepcy co robic.

Polecane posty

to nie ma znaczenia dodzwonisz się pewnie do wojewódzkiej (twojego województwa) a oni to powinni przekazać dalej... wręcz muszą:)

eh spoko :) moze uda mi sie glos zmienic, albo jak nie bede na silach to wysle tego meila :)

hahaha kobieto jakie przesłuchania? jak telefon jest anonimowy to policja doskonale wie ze nie chcesz miec problemów... a po za ty nawet jeżeli do adwokata tej osoby dotrze wydruk z tej rozmowy w razie przedstawienia sie dane osobowe są ocenzurowane:)

Gość matko boska co ty kobito
Wystarczy w miescie zadzwonic ze zwykłej budki -automatu na 997 wyłuszczyc sprawe nie przedstawiając sie i po sprawie ! A oni juz bedą wiedzieli co z tym zrobic ...

Gość mendrika
no widzisz, gosiaczek ci to samo napisała, tylko maila założyć, raz wysłać wiadomość i więcej go nie używać aż sam wygaśnie. I pisać nie z domu a z kafejki w mieście. Wsio w tym temacie. Co do dzwonienia, to na komendę masz wiele innych telefonów i jak się do jakiegoś oficera dodzwonisz, np.pytasz o dzielnicowego dla dzielnicy takiej a takiej (gdzie ten typ przebywa), dzwonisz, mówisz co trzeba a na monit o przedstawienie się mówisz dziękuję i dowidzenia. 997 jak dzwonisz to rozmowy są nagrywane a takie nie.

a po jakim czasie jest przedawnienie? po 15? podobno zwiekszyli do 20? ale podobno jest tak, ze jak nawet zwiekszyli do 20 to itak on, ze to bylo przed ta zmiana to przedawnienie ma po 15?

mendrika czyli moge pojsc za twoja rada i wyslac meila, a tez dla pewnosci zadzwonic do ofeicera jakiegos tak, z tej dzielnicy co on siedzi tam i wtedy mnie nie nagraja?

wiesz nie jestem taki pewien z tym nagrywaniem na 997 jest na 150% ale mi sie wydaje ze rozmowy na stacjonarne też są nagrywane...

258 ale jestes cierpliwy! podziwiam Cie normalnie, bo ja bym juz dawno opuscila ten topik hehe taka ciemna masa ze mnie kurde. to jak sa nagrywane to strach jednak troche no ale to wysle meila i tyle. nie ma co sie babrac :)

wiesz to tez chodzi o to, ze jest malenkie ryzyko, a ja bym sie potem bala np i spac po nocach nie mogla.no lipa kurcze ale taka nie dosc, ze sie nie znam na policji i tych sprawach to jeszcze taki bojek ze mnie :D

Gość mendrika
nie, nie nagrają, nie bój się, zresztą jak odmówisz przedstawienia się i się wyłączysz to nic ci nie zrobią. Nie będa ciebie szukać tylko jego i za nim pojadą. Sprawdzą Twoje zgłoszenie i jak go złapią to dobrze. Najpewniej jak maila wyślesz i już, tam możesz ująć swoje obawy zarówno do swojej osoby jak i ich, no nie wiem co ci więcej pisać. Nic ci się nie stanie, chcesz ustrzec ludzi przed nim zrób to, o ile on naprawdę jest złym i groźnym człowiekiem. Ile razy słyszymy w mediach ,że stało się coś złego, zabili, pobili, zakatowali dziecko i nikt nic nie zrobił. Może akurat Ty zrobisz, kto wie.

no wiesz znając pracę polskiej policji też bym się bał oni tylko dymu na meczach i pałować kibiców po głowie umieją a jak trzeba coś zrobić poważnego to najlepiej żeby to straż miejska zrobiła. Ale ja się tobie dziwie że jednak wolisz tego maila puścić:D

Gość nie wiem co robić mam
czemu sie dziwisz? mendrika dzieki :* wychodze z zalozenia, ze moze jak on pojdzie siedziec to ktos zostanie uratowany przez to, bo ludzie czuja sie bezkarni i mysla, ze sa panami swiata jak kogos nastraszyli

No to jak nie nagrają to lepiej na 997 zadzwonić bo wtedy muszą wysłać patrol a jak nie nagrają to mogą sobie odpuścić:D Ale mi się jednak wydaje że stacjonarny też jest nagrywany...

no własnei a to chodzi tez o to zeby nie zignorowali. a w meilu to sie tez nie bede denerwowac tylko na spokojnie napisze sobie co chce, wytlumacze im ladnie. a poza tym taki meil musi byc zarejestrowany tez

no bo wiesz nigdy się nie spotkałem żeby ktoś powiadamiał policję listownie albo mailowo a po za ty wiesz jak zadzwonisz to patrol bedzię za 5 minut... a jak puścisz maila to pewnie dojdzie do państwowej komendy do warszawy, trzeba bedzie ustwlic gdzie to jest, a jaka tam jest komenda to wszytko trwa:D A po za tym pewniej się czuje jak z kimś rozmawiam przynajmniej wiem ze sprawa jest załatwiona a tak to nie wiadomo:D

kurde przekonujesz mnie do telefonu :P jakbym meila wysylala to na adres tej komendy co ma zdzialac cos w tej sprawie.

No bo dla mnie pewniejszy jest telefon a jak napiszesz maila to mozesz o czyms zapomnieć a tak to policjant sie dopyta co gdzie jak? to tez jest dla nich ważne:D

no nie wiem zobaczymy czy starczy mi cywilnej odwagi :D dzieki jeszcze raz za pomoc milej nocy zycze bo spadam zmeczylam sie tym mysleniem :D

hehe no wiesz czasami trzeba pomyśleć... no słodkich snów:D

Gość a kalina
list wyslij.... z innego miasta proste:P