Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonim85

zbyt szczupla

Polecane posty

Witam kobitki, mam taki problem przy wzroscie154cm waze 46kg i czuje sie jak dziecko. Waskie biodra,zero dupy i biustem tez nie grzesze b75. non stop slysze ze jestem za chuda. czy znacie moze jakies sposoby zeby nabrac troszke cialka... probowalam juz b12 i odzywki dla sportowcow i nic... Co robic???

Dodam jeszcze ze mieszkam w holandi i jak ubiore sie tak nieco kobieco to gwizda za mna stado \"\'pedzacych marokanow\" a na sportowo czuje sie jak dziesieciolatka... HELP

Gość nie narzekaj na biust
ja mam 170, ważę około 49 kg, biust 65 B i płaska z żadnej nie jestem więc Ty będąc niska masz odpowiedni biust i wagę.

ej dziewczyno co ty piszesz masz wlasnie dobra wage jak na swoj wzrost:) jesli chodzi o biust to powinnas sie ciezyc ze mas jakis bo niektorzy to nawet ledwo A maja ;p a w sprawie bioder to moze po prostu masz taka budowe ze masz waskie biodra i juz ;p a jelsi chodzi o tylek to poprob sobie jakeis cwiczenia na miesnie posladkow;p

Gość hhhhhhhh
lepiej byc chudym bez dupy niz chudym z za duza dupa :P

Ty jesteś chuda? Wybacz, ale chyba żartujesz :). Chuda to jest dziewczyna, która ma 170cm i waży 49kg. Ty jesteś, mozna by powiedzieć, w normie

dzieki kobitki podbudowalam sie troszke a tych grubo dupcow co mi wmawiaja ze jestem za chuda zaczne po prostu olewac....

E tam w normie.. Ja też od zawsze patyczak, ważę 50 w porywach do 53 przy wzroście jakies 169 i marzy mi sie dupsko J.Lo :classic_cool: serio! Uważam że kobieta musi mieć ciałko, bo inaczej jest poprostu mało kobieca :P Dlategoteż staram się przytyć i pożeram systematycznie od kilku tyg. lodówke :classic_cool:

Gość lkudtu5d
ja mam 174 i waże 47kg- i ja jestem chuda, ale ty?????????????????

Gość no własnievghfv
ja mam 46 kg ale jakis biust jest jak dla mnie to jestem za szczupła mam 16 lat a tu wkołao powtarzają że chcą miec taką figurę jak ja ale kurde mnie te chudośc nie zabardzo pasuje wolałabym być trochę grubsza i silniejsza a nietaki chuderlaczek