Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne uczucie

moze ktos mnie przekona!!!!!!!!!!!!???????????

Polecane posty

Gość pwoiem Ci tak że to
zalezy tez od tego, czy to były szczeniackie związki, jeśli to były krotkie związki, bez anagażowania sie to spoko, z resztą nie w tym rzecz jesli masz pewnosc, że facet Cie nie oklamuje (bo wlasnie cos przyszlo mi do glowy), tooczywiscie twoje zachowanie jest rpzesadne, a moze tak sie zachowujesz, bo wiesz, albo masz przeczucie ze koles klamal? ja sobie uswiadomilam, ze mialam raz jednego, mowil, ze kocha mnie, bylam dziewica, itd..mowil, ze jest rpawiczkiem, itd..a za chwile okazalo sie, ze spal ze swoja byla laska, i ona mowi,z e jest w ciazy z Nim w ciazy nie byla, ale on mnie oklamal, i mowil, ze ja kocha tez, a mi mowil, ze nigdy teo nie powiedzial, kiedy sie rozstawalismy chcial mnie dobic i powiedzial, ze mial jeszcze inne laski przede mna, a przez cly wiazek wciskal mi kit, ze nikogo nie kcohal jak mnie i z nikim wiecej nie spal

Gość dziwne uczucie
jak sie poznalismy mial 26lat, ja prawie 19. prawie 4,5 roku jestesmy razem. przede mna miał 2, jedna w wieku 17lat przez niecaly rok, a druga jak mial 22 albo 23 przez kilka miesiecy. i co mi napiesze w odpowiedzi ?

Gość że chyba wystarczająco
udowodnił ci swoja mi.łośc:] dziewczyno masz szczęscie jesli jest tak jak piszesz, więc nie szukaj dziury w całym:] zmień nastawienie zycze powodzenia 4.5 roku koles wytrzymuje takie nagabywanie? prawdziwa męczarnia, i prawdziwy dowód na to, że Cie kocha:] nie zepsuj tego

Gość dziwne uczucie
nie wiem ile bylo takich, ktore konczyly sie tylko na pocalunku, takie sytuacje to tez mialam, wiem, ze z dwiema uprawiał sex przede mna

Gość dziwne uczucie
wiem, ze mnie kocha, wiem ze mam szczescie. nie mecze go tym przez 4,5 roku, tylko ostatnio cos mi strzelilo-jakies 2 mce-i tez nie codziennego wypominania, tylko tak od swieta. ale teraz nawet jak o tym pomysle, to juz mu nie mowie! chce zrozumiec,ze to bylo i nie ma znaczenia.