Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooowowa

Prosze o pomoc! Czy mogę raz nie zrobić 7-dniowej przerwy? pilne

Polecane posty

Gość nooowowa

Mam 18 lat, wczoraj wziełam moja pierwsza tabletke (wczoraj zaczeła mi sie tez miesiaczka). Lekarz (bez zadnyc badan) przepisał mi Rigevidon. Chciałam spytac kogos doswiadocznego, bo ja jeszcze nie bardzo sie w tym wszystkim orientuje czy mogę wziąc te moje pierwsze 21 tabletek a potem odrazu kolejnych 21 ? bez przerwy? bardzo mi zalezy gdyz wyjezdzam własnie w tym okresie na wakcje... i same rozumiecie, chciałąbym ten okres przesunac. Czy to nie jest niebezpieczne dla zdrowia? i czy nie zmniejsza sie skutecznosc pigułki? Z góry dziekuje za wszystkie powazne odpowiedzi. Pozdrawiam :)

Gość kkkkkkkubvewjs
Wiem że można tak robic , ale nie wiem czy jest to dopuszczalne w pierwszych 3 op. ... Jesli chodzi o tabletki to biorę Rigevidon ponad 2 lata , dla mnie są rewelacyjne , zero skutków ubocznych .

Gość nooowowa
o własnie o to mi chodzi... czy moge tak zrobic odrazu przy pierwszym opakowaniu?? co do tych skutkow to tez sie nasłuchałam róznych rzeczy... ze zwiekszają apetyt, ze powodują kłopty z cerą... ciesze sie ze z Toba wszystko ok :)

Gość kkkkkkkubvewjs
umnie apetyt się nie zmienił , waga stała i stoi w miejscu , przez cały czas przyjmowania rigevidonu , a cera to mi się nawet poprawiła . Ale nie sugeruj się wypowiedziami innych , tabletki działają bardzo indywidualnie na każdą kobietę . dla mnie są idealne , ale czy idealne będą dla Ciebie to niewiadomo .

Gość odswiezam

Gość do goryy

Gość mozna

możesz tylko pamiętaj że możesz mieć(ale nie musisz) skutki uboczne typu palmienia podczas drugiego opakowania lub dostać "okresu" takiego jak w przerwie 7 dniowej zazwyczaj się dostaję. Tylko że dostaniesz go podczas brania tabletek normalnie.

Gość noooooooowaaaaa
a nie wiecie czy to nie zmniejsza działania tabletek? bardzo dziekuje za wypowiedzi, to dla mnie bardzo wazne

Gość odswiezwa

Gość gololo
wg mnie nie mozna a na dodatek wtedy tabsy juz nie zabezpieczają jak wczesniej

Gość można można
Jasne, że możesz i będziesz zabezpieczona, ale nie rób tego częściej niż raz na rok. Ja zawsze latem biorę trzy opakow. bez przerwy, nawet pytałam o to gina. i pozwolił.