Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cervvii

Dziecko mi pokaszluje a lekarka po badaniu NIE WIDZI NIC !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cervvii

Od 2 dni mała mi pokaszluje - u lekarza akurat nie kaszlała ale zbadana została i nic lekarka nie "widzi" inna pediatra jak u niej byłam kazała nie przychodzić do niej bo nie do niej się zdeklarowałam z małą do leczenia !!!!!!!! Taką mamy służbę zdrowia!!! ma 5 miesięcy

Gość no ale o co ci chodzi
wiesz, ze kaszel moze byc nerwowy?? to co sie dziwisz, ze lekarka nic nie widzi :O Moze sie dziecko tylko zakrztusilo :O

Gość cervvii
tak krzusi si rano i w nocy od 3 dni :o Nerwowy kaszel? No nie wiem.. siedzi sobie większość dnia ze mną i sie bawi, zadnych nerwów...

Gość no ale o co ci chodzi
to nie znaczy, ze nie z nerwow, poza tym tak rzucam propozycje.. A co w 3 w nocy nie mozna sie zakrztusic?? Wlasna slina! Rozne moga byc przyczyny i wcale nie jest powiedziane, ze cos ma byc widac...

Moja corcia bardzo czesto miewala kaszel, raz miala taka chrypke ze jej glos zachodzil, a 2 lekarzy powiedzialo \"nic tam nei ma, nic tam nei sluysze\" kiedy tak mowia oznacza to ze nie podlega to leczeniu. Kaszel moze wynikac z róznych przyczyn. Jesli sie marwtisz nadal to wiadomo, zawsze mozesz isc do innego lekarza

To że jest kaszel nie trzeba zaraz od razu dopatrywać się zapalenie krtani,płuc itd.Trzeba się cieszyć że jest czysto :)

ja polecam zamoczyc pieluszki tetrowe w wodzie skropic odrobinką olejku np sosnowego i powiesic przy lózeczklu malej takie mokre pieluszki to jej ulatwi oddychanie. byćmoze kaszle bo powietrze jest suche... a moze cos ja uczula- pierze, kurz, roztocza? przyczyn kaszlu jest wiele i ja równiez bym tego nie ignorowala tylko probvowala znalesc tą przyczynę i ją wyeliminowac.

A może to kaszel alergiczny ? Własnie bardzo często jest w nocy... Wówczas na gardle lekarka nic nie zobaczy...