Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noxxxman

Faceci są naprawdę prości drogie Panie

Polecane posty

doprawdy ja wczoraj rozmawialam z dziewczynami ike pola ola i zlosliwa na innym tooiku ;). proponuje Ci tam zajrzec :) pozdrawiam :)bo tam wszystko jest wyjasnione :)

i nie mam na mysli topiku o dziewczynie brata tylko zupelnie inny ;)

Komiczne, jezdziłam trochę po Polsce i po świecie, najpierw miałam dwa służbowe wyjazdy z klientami firmy, każdy po parę dni, a potem byłam z rodziną prywatnie przez tydzień na urlopie poza tym my w wakacje bardzo rzadko spędzamy weekendy w domu, dlatego nie mam czasu siedzieć na kafe jak Kacia i jej podobne ;) a niedługo też mnie nie bedzie, bo idę na normalny długi urlop:D:D i już nie mogę się doczekac a Ty kiedy i gdzie się wybierasz??

kacia mowi o temacie \"Czy jesteś w związku, w którym partner molestuje Cię psychicznie\" :P

"a Ty kiedy i gdzie się wybierasz??" na tydzien na pewno jakis ciepły kraj zalicze (wszystko mi jedno gdzie) i tydzien nad nasze morze skocze

Gość ooIga
przypadek co do czasu mnie też zaskoczył, nie jestem kacią :D Ale wracając: czytam twoje wypowiedzi i widzę jak bronisz schematu. Vide: wczorajsza jatka z kacią. Poszedłeś tak daleko, choć wcale nie musiałeś, bo doskonale widziałeś co się kroi. Tak jakby wpis w stopce, który udowadnia twoją teorię był ważniejszy od człowieka ( w tym wypadku kaci ) Rozumiem, że nie darzysz dziewczyny przesadną estymą, natomiast w kanał wpuściłeś ją moim zdaniem świadomie. Zawsze w takich przypadkach rodzi się we mnie pytanie :dlaczego? Czego w sobie bronisz tak bardzo, że prowadzi cię to do występowania w takiej roli. Jeśli masz ochotę sam zadaj sobie to pytanie :D Podpowiedź: każdy psycholog powie ci, iż najtrudniejszym pacjentem jest pacjent o ponadprzeciętnej inteligencji. Ponieważ ma takie intelektualne możliwości jego system obrony jest finezyjnie skonstruowany i ciężko obalić go komuś z zewnątrz Uwaga o morderstwach była nietrafiona :). Nie widziałam Cię w akcji w tej roli :D

\"Poszedłeś tak daleko, choć wcale nie musiałeś, bo doskonale widziałeś co się kroi.\" oolu - wez sobie młoteczek, puknij sie w główke i zrozum to co Ci wczoraj kilka razy pisalem - do tekstu, ktory mam w podpisie nie prowokowalem kaci w zaden sposob... ona wyskoczyla z tym i otem jeszcze gorszymi frazami bez zadnej prowokacji... dopiero potem uznalem, ze skoro laska tak sie rozkręca bezp owodu, to ciekawe co zrobi, gdy powod bedzie miała...

żono - gdybym sie obrazal o takie rzeczy, to co ja bym tu jeszcze robił? :D

Doprawdy wysle ci na maila jak bede w domku. teraz jestem w pracy a przyznam szczerze ze wzgledu na tego malego podskakiwacza nie chce pisac na ogolnym. Przeczytasz sama wyciagniesz wnioski :)Nie komik pudlo. Ale Ciebie chyba zona molestowala psychicznie.... Biedactwo... moze terapia?? :P

olga- też czytałam wczorajszą akcję z kacią, nie chcę nikogo bronić, niemniej powinno schlebiac tej dziewczynie, że komiczne potraktowal ja jak równorzednego partnera do rozmowy- pomijajac poziom tej wymiany zdań:D

Gość ooIga
doprawdy: olga- też czytałam wczorajszą akcję z kacią, nie chcę nikogo bronić, niemniej powinno schlebiac tej dziewczynie, że komiczne potraktowal ja jak równorzednego partnera do rozmowy- pomijajac poziom tej wymiany zdań w myśl twojej tezy komicznemu powinno schlebiać, że ja w dzisiejszych postach traktuję go jak równorzędnego partnera ;) w sposób nie urągający kutluralnej wymianie opinii w dodatku a jak widzisz proponuje mi młoteczek :D

Coraz częściej można przeczytać o zamianie płci:D Teoria ogranicza się do dwóch prostych założeń: - Mężczyźni twierdzą, że \"wszystkie baby to ch...\", oprócz matki. Żony i siostry są wyjątkiem tylko warunkowo :p - Kobiety ogłaszają, że \"faceci to zniewieściałe cioty\", oprócz tego macho, z którym nie mogą być w danej chwili. To tylko teoria:) Mam nadzieję, że po tej sympatycznej dyskusji razem wirtualnie wypijecie tak smacznie nawarzonego browara:D

czy mi się wydaje- czy nalot kacii częśc trzecia?

jestem kobietą Komicznego ---> a odróżnia, która to spódnica, a która sukienka?? ;)

czesc ike ;) Dla mnie komiczne nie jst partnerem do rozmowy. I to wszystko. ja ten temat skonczylam. Ike dzwonilam juz w tej sprawie do krakowa. zaczeto dzialania i szukanie ;)

Szukanie dziury w całym ---> może trochę obok tego, co napisałeś, ale niewątpliwe zgodzę się z tym, że fajnie jest, jak kobieta ma w sobie jakieś męski pierwiastek (który nie umniejsza jednak jej kobiecości). Facetom to się podoba ;) Co niekoniecznie można powiedzieć o sytuacji odwrotnej

kaciaa- a co mnie to obchodzi jeśli komuś coś obiecujesz to chociaż pamiętaj komu;) bo o ile wiem to była samica???