Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

ja nie wiemjak ja dzisiaj wysiedze w pracy, takie nudy, nie mam co robic...a tu do 15:30 daleko!!! :o

Edusia - pytam dlatego, że gin zalecił mi branie Duphastonu (działanie takie samo jak luteina) od 15 do 26 dc i tak się zastanawiam jak to jest: Czy jeżeli do momentu jak zaczynam brać lek owulacja nie wystąpi to jest jeszcze na nią szansa czy hormon ją blokuje ? Może ktoś się orientuje jak to jest - będę wdzieczna za odpowiedź. Bo ja wczoraj miałam 15dc, zaczęłam brać Duphaston, a z obserwacji wynika, że nie było owulki (brak skoku temperatury) i się zastanawiam czy jest jeszcze jakaś szansa.

achaja ja w tych samych dniach cyklu brałam luteinę. Nie wiem jak to jest, ale ja w tym cyklu co zaszłam w ciąze to na USG byłam w 16dc (czyli od 2 dni brałam luteinkę) a jajeczko wg lekarza miało peknąć ok 18 dnia. Wynika z tego ze pomimo dużej dawki progesteronu z luteiny owulka nie została zahamowana.

ok ja uciekam do domu, jestem głodna a wymysliłam sobie roladki na obiad... Jakbym sie nie pojawiła juz to zycze wam miłego weekendu:)

heh nie przylazła ale do właściwego terminu ma jeszcze dzień, czyli wszystko może się zdarzyć. Jej jaka jestem szczęśliwa. Wreszcie mogę pisać poprawną polszczyzną, albo chociaż zakrawać o nią bo wreszcie pozbyłam sie długich pazurów co zupełnie uniemożliwiało mi to :P :P:P hhehehe glupie a cieszy :D

Dzień dobry wszystkim :) Ale mi się nic nie chce ... A tu bałagan w domu się zrobił :o

Witam w paskudny deszczowy poniedziałek Ale strasznie na dworze ale chyba juz zima sie kończy:D

Witam, Taka pogoda, że mi się nawet nic pisać nie chce :o Przydałaby się już ta wiosna, ale chyba się jeszcze nie zapowiada ...

Ulysses - proszę się meldować :) Jak tam rozwój sytuacji ? Zastanawiam się co tam u Marty miała od stycznia zacząć starania, ale przestała się odzywać ...

No jak nikt nie chce nic pisać to ja się pochwalę, że byłam w sobotę z mężem w Teatrze Muzycznym na musicalu \"FAME - Sława\" :D Było super, chyba musimy to częściej powtarzać :) Szkoda tylko, że bilety nie są tańsz ... No i firanki w końcu wiszą - okazało się, że jedna jest za krótka :o Chyba trzeba będzie wymienić, bo głupio wygląda ...

Cześć dziewczyny. Strasznie was przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale miałam mnóstwo pracy. Zaraz idę do domku to na reszcie odpocznę :) Wy tu mówicie o remontach a przede mną remont dwóch mieszkań, oszaleć można :(

Dwóch ? Czemu aż tyle ? Ja po wykańczaniu jednego miałam dosyć ...

a ja juz mam mebelki poskładane, dzisiaj juz tylko podłoge umyłam, wypastowałam i koniec!!!! Zrobione wszystko:D Teraz odpoczywam przed kompem bo sie najadłam obiadu:P ale zaraz chyba poczytam książkę:) Do jutra dziewczyny!

Dzień dobry :) Właśnie jem śniadanko i zaraz zabieram się do pracy :) Achaja dwóch mieszkań dlatego, że to co teraz kupiliśmy wyremontujemy dla mojej teściowej, a drugie dla nas :)

Cześć A ja piję poranną kawkę, a do pracy jakoś nie chce mi się zabierać:P Na razie zresztą nie mam nic ciekawego do roboty

Dzień dobry :) Mi też się nie chciało iść do pracy ale musiałam :o Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, bo o 9 mam Okresową Ocenę Pracowniczą, to taki nowy wymysł u nas w firmie i nie do końca wiem czego się spodziewać.

No to Achaja ja trzymam mocno żeby wszystko było ok i żeby do niczego się nie doczepili :)

Przypomina tabelkę, bo dawno nie było STARAJĄCE SIĘ: Nick........|.Data @...|Test....|CyklStarań.|..Miasto....|..Wiek...|Dziecko ________________________________________________________ _____ Ulysses.....|.21.02.....24/25.02.....1.....woj. mazowieckie....20 Aszti.......|.01.03.......08.03.......9........ Warszawa .........32 achaja82..|.05.03.......08.03.......7........Trójmiasto. ........26 Ptakowa...|.....?...........?...........17.......ok.Kłod zka. .......26 Eddi29.....|.....?............?...........6........śląsk ie . ...........27 ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|..TC..|...Data Porodu...|Płeć......|..Miasto......|...Dzieci ________________________________________________________ ___ Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.......... .| .lubuskie. ...I....1.... Tulipanek....28....I...22..I....26.05.2009....I ...........|małopolska...I....-.... nicola81.....27....|...24..|...10.06.2009....|chłopak... |górny śląsk..|..Maks 5l. Dianak.......26....I...20...I...11.06.2009....|chłopak.. | warszawa....|.......... Loona_84....24....|..22...|...30.06.2009...|chlopak... | dolny śląsk..|....-...... Sylvia25...|.25.....I..19...I....16.07.2009...I........ ....|Kraków.......I........... J_A_N_A.....25....|...17...|...15.07.2009?...|.......... . | Zielona Góra|.Justysia 2l kasza83......25....|...?...|....21.07.2009?..|.......... .|.łódź..........|.... LUŚKA28...|.28.....I..9....I....23.09.2009...I.......... ..I..opolskie.... I..syn 2lata GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań........22 marta84....Poznań .......24 MajkaMB1...Rzeszów.....28 zabcia86....kuj-pom......23 Edusia83....Kraków.......25 Ulysses nam umilkała :(

Achaja trzymam kciuki. U nas co roku jest taka rozmowa oceniająca i powiem, ze przynajmniej z moją szefowa przebiega w luźnej atmosferze, są różne obszary w których musze siebie ocenić i np. też ocenić moja szefową, zakres obowiązaków, co bym chciała zmienić, czego oczekuję itd....W sumie fajnie sie gada bo zawsze mozna powiedziec to co leży na sercu:)

Gość nicola 81
witam dziewczyny w ten kolejny zimowy dzień

Gość nicola 81
ale jesteście dziewczyny zapracowane wcale wam nie zazdroszcze bo ja dziś się fatalnie czuje a jeszcze jakbym miała iść do pracy to chyba bym się rozsypała na milion kawałków