Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

ja sie przyłączam ale z kawką:) Z rana kawa obowiązkowo- musze się jakoś obudzić...

no nie śpie ale z chęcią bym pospala, dosłownie oczy mnie pieka strasznie i czuję jakbym piasek miala....a poszłam wcześnie spać, chyba za wczesnie bo jak spie po 6 godzin to duzo lepiej sie czuje niz jak gnije w łóżku 8-9 godzin.

Cześć Achaja. Mi też coś ostatnio się oczy zamykają i chodzę wiecznie niewyspana :( ale to chyba przez to, że w nocy często się budzę.

ja tez czesto sie budze...dzisiaj 3 razy wstawałam do kibelka :o

Loona ja zazwyczaj wstaję do ubikacji raz ale jak się dużo w nocy napiję albo wstaję później niż zwykle to muszę iść co najmniej dwa razy.

Zmieniam tygodnie w tabelce. Już połowa za mną, jeszcze drugie tyle i maleństwo będzie już z nami :) STARAJĄCE SIĘ: Nick........|.Data @...|Test....|CyklStarań.|..Miasto....|..Wiek...|Dziecko ________________________________________________________ _____ Ulysses.....|.21.02.....24/25.02.....1.....woj. mazowieckie....20 Aszti.......|.01.03.......08.03.......9........ Warszawa .........32 achaja82..|.05.03.......08.03.......7........Trójmiasto. ........26 Ptakowa...|.....?...........?...........17.......ok.Kłod zka. .......26 Eddi29.....|.....?............?...........6........śląsk ie . ...........27 ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|..TC..|...Data Porodu...|Płeć......|..Miasto......|...Dzieci ________________________________________________________ ___ Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.......... .| .lubuskie. ...I....1.... Tulipanek....28....I...22..I....26.05.2009....I ...........|małopolska...I....-.... nicola81.....27....|...24..|...10.06.2009....|chłopak... |górny śląsk..|..Maks 5l. Dianak.......26....I...20...I...11.06.2009....|chłopak.. | warszawa....|.......... Loona_84....24....|..22...|...30.06.2009...|chlopak... | dolny śląsk..|....-...... Sylvia25...|.25.....I..20...I....16.07.2009...I........ ....|Kraków.......I........... J_A_N_A.....25....|...17...|...15.07.2009?...|.......... . | Zielona Góra |.Justysia 2l kasza83......25....|...?...|....21.07.2009?..|.......... .|.łódź..........|.... LUŚKA28...|.28.....I..9....I....23.09.2009...I.......... ..I..opolskie.... I..syn 2lata GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań........22 marta84....Poznań .......24 MajkaMB1...Rzeszów.....28 zabcia86....kuj-pom......23 Edusia83....Kraków.......25

Ja dzisiaj wyjątkowo wstałam 3 razy bo normalnie to tez raz wstaje. Dzisiaj w końcu ide na usg połówkowe więc będzie troche czasu, zeby sie napatrzc na dzidzię, bo przy normalnej wizycie to usg trwa minutke lub dwie...a dzisaij z 15-20:)

Loona ja idę jutro na drugie już USG genetyczne, już nie mogę się doczekać :)

dzien dobry:)) wstalam jakas godzinke temu:)) ale obiadek juz zjedzony:)) wczoraj jak mi odbilo na sprzatanie to jak o 17 zaczelam,posprzatalam cala chalupke to na gotowaniu skonczylam:)) o 23,30 zabralam sie za robienie krokietow:))dzis tylko obtocze w bulce i jajku i beda,pycha:))

Zabcia Ty tak długo śpisz ? Ja też sobie wczoraj posprzątałam w domku i teraz jest czyściutko i pachnąco :)

ja tez mam posprzątane, bo po składaniu mebli, musiałam wszystko w szafkach poukładać. teraz jest błysk:) Dzisiaj obiadu nie musze gotować bo wczoraj robilam zupę którą mam na dzisiaj jeszcze. Żabcia podziwiam że tak długo możesz spać, ja na studiach długo spałam, z tym, że gniłam do 2-3 w nocy. A teraz jak pracuje na 7:15 i o 6 muszę wstawac to o 23 juz staram sie spać. A w weekend zawsze sobie obiecuje ze pośpię a o 8-9 juz sie budze i nie mogę dłuzej spac, to juz chyba rzyzwyczajenie do wczesnego wstawania. Ale wystarczy dwa tyg wolnego żeby sie przestawic na nocny tryb zycia, chodzic spac o 2 a wstawac o 11. Dużo łatwiej przychodzi mi przyzwyczajenie sie do takiego trybu niż z powrotem na poranne wstawanie:P

Ale nasza Achaja dzisiaj zapracowana :) Ja niedługo uciekam więc dziewczyny trzymajcie kciuki za moje usg, które mam nadzieję dojdzie do skutku- nie tak jak ostatnio... Milego popołudnia

Loona ja też za chwilkę kończę i oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)

Nie tyle zapracowana, co mam zrypany humor i nie chce mi się udzielać ... Trzymam kciuki by USG doszło do skutku i by wszystko było ok. Czekam na wieści i na fotkę malca :)

no spie tak dlugo....jak klade sie o 3 bo wczoraj sie tak pozno kladlam:)) no niestety jestem typem sowy,dla mnie wstac o 7 to juz jest meka...a jutro do pracy...

Cześć dziewczyny:) Byłam wczoraj na usg. Z dzidzia wszystko ok, rozwija sie prawidlowo, wszystkie pomiary tez prawidłowe, waży juz prawie poł kilo:) Był tak ruchliwy, ze ginie cięzko bylo upewnić sie czy to na 100% chłopak, powiedziała tylko, ze skoro na poprzedniej wizycie powiedziala że chlopak to musiała lepiej widziec i na razie mamy sie tego trzymać:) miał pępowine między nogami i cięzko było jej stwierdzić czy jest tam też siusiak. Widziałam nawet buźkę wyraźnie, usta nosek...super widoki:) Także jestem zadowolona:)

Cześć Loona. To super, że z małym wszystko ok. Ja idę dzisiaj na USG i mam nadzieję, że mały będzie na tyle grzeczny, że pozwoli się pooglądać z każdej strony no i w końcu dowiem się na 100% czy chłopak czy dziewczynka :)

Dzień dobry loona - cieszę się, żę wszystko ok :) Sylvia - jak zwylke trzymam kciuki za Twoje USG by wszystko było dobrez ;)

Kurde no, ciężko coś fajnego znaleźć, a potrzebuję torbę na taki trzydniowy wyjazd ....

ja preferuje sportowe:) Także pewnie bym sobie kupila jakąs sportową:)

Jak chcę coś sportowego to wkładam plecak, a potrzebuję czegoś bardziej eleganckiego co do płaszcza można wziąć ze sobą i nie wyglądać głupio, bo połącznie płaszcz+plecak jet dość komiczne :D

hehehhehe no dokładnie:P Najbardziej mi sie podoba jak laska załozy fajny plaszcz i adidasy do tego:P W takim razie z tych co podałas linka to i tak obstawiam pierwszą:) Ale mnie dziecko kopie...rozruszało sie na maxa z tym ze w tej chwili od wewnetrznej strony daje w pęcherz...dziwne uczucie:) Juz się boje jak to bedzie jak bedzie większe i zasadzi kopniaka w pecherz....nie bedzie to przyjemne...