Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcia222

Podoba wam sie ta sukienka?

Polecane posty

Gość mi bardziej ta krótka się
podoba,ta jest dla mnie za workowata

Gość justi84
bardzo mi się podoba... jest inna niż te wszystkie gorsety i spódnice :-/ jak dla mnie jest boska

boska !!! ja tez m.in. w nia celowala. jest jedno ale ... jak TY w niej wygladasz? to prosta i skromna suknia, wiec nie kazdemu pasuje. mam na mysli to zebys na slubie nie wygladala jak dziewczynka do komunii ... tylko jak panna mloda :)

Sukienka fajna, tylko do niej trzeba być wysokim i smukłym, niekoniecznie po fotoshopie jak modelka na zdjęciu, ale przynajmniej 1,70 to na pewno.

Gość dejzi69
bardzo ladna,klasyczna,elegancka,prosta,zwykla,ale sliczna.tylko warunki trzeba do niej miec idealne:)

Gość marcia222
Jak ja pierwszy raz zobaczyłam to stwierdziłam to jest to! Niepodobna do żadnej innej!Ale oczywiscie inaczej wyglada na modelce. Ja bym moze i miała 168 cm ale w wysokich butach:-) moj rozmiar to 38 (duzy biust, waska talia) boje sie tylko ze w rzeczywistosci moze wygladac troche jak pidzama

Gość czarterka
brzydka firana i nie przypomina sukni slubnej

Gość sileska
w tej sukience wysoka i sliczna panna mloda bedzie wygladac pieknie, ale niestety brzydka dziewczyna zrobi sie jeszcze brzydsza ubierajac te kiece

pomimo ze nie w moim stylu ale podoba mi sie i faktycznie nie kazdemu bedzie pasowac

mi mala nie martw sie ja mam tez alergie...na madonny pronoviasy...ale ta akurat nawet mi sie podoba ..pomimo ze totalnie nie w moim stylu..a jakos przyciaga uwage..hmm moze rzeczywisce bardzij jako wieczora lub do cywilnego ..ale jednak cos ciagnie:)

Gość wysmiewczyni
e mi sie nie podoba. wlasnie ostatnio bylam na slubie gdzie panna mloda miala podobna suknie tylko byla ona waska i wygladala kiepsko. Ale co sie komu podoba. a tak w ogole uwazam ze panna mloda nie powinna w dzisiejszych czasach zgrywac skromnisi i dziewicy orleanskiej. Ale to tylko moje zdanie. Przynajmniej jak panna mloda sie wyroznia jest o czym opowiadac.

Gość nie nie niess
nie:/ brzydka

Gość bezgrzywkinareszcie
ta sukienka jest piękna, i ta w ostatnim poście tez :). Ale jak masz rozmiar 38 i duży biust - niestey nie będziesz dobrze w nich wyglaać, to sukienki dla wręcz chudych dziewczyn. Lepiej będzie jeśli tylko się zainspirujesz nimi, materiał moze być taki zwiewny, góra taka sama, ale od biustu w dół sukienka musi być dopasowana do sylwetki i od bioder dopiero się rozszerzać i robić zwiewna. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :)