Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzącasię

TOPIC PRZENIESIONY Z UCZUCIOWEGO... TAM NIE CHCĄ ZE MNĄ GADAC!

Polecane posty

Gość nudzącasię

ZERO KONTAKTU Z RODZICAMI..... [16.07.2008] 15:41 nudzącasię Mam 22 lata i nie umiam rozmawiac z moimi starymi... nie potrafie z nimi gadac, nie mam z nim zadnego kontaktu... jedyna wymina zdan pomiedzy nami to sprawy przyziemne... zakupy, co na obiad itp... nie umiem z nimi gadac....naewt nie mam ochoty... [16.07.2008] 15:44 nudzącasię ktoś jeszcze tez tak ma?? [16.07.2008] 15:45 Niezapominajka86 Jak mieszkalam z rodzicami, to tez nie za fajny mialam z nimi kontakt Bye bye to all the lies I’ve heard You made a different kind of girl [16.07.2008] 15:46 ja sie przyzwyczailam [16.07.2008] 15:52 nudzącasię ja w sumie tez sie pryzwyczaiłam.... ogolnie bardzo mi to nie orzeszkadza... zreszta jak juz pisalam to nie mam nawet ochoty z nimi gadac... szczerze mowiac sa troche swirnieci... na szczescie nie mieszkam z nimi na stale w roku akademickim nie ma mnie tu i zadko bywam ale teraz wakacje i tak sie zlozylo ze nie mialam innego wyjscia tylko dom czasem chcialabym miec takich jakis fajnych rodzicow z ktorymi da sie fajnie pogadac.... moi tacy nie są.... [16.07.2008] 15:55 Niezapominajka86 (osenka@poczta.fm) u mnie sie milej zrobilo jak sobie zawiesilam kilka sztucznych owocow i jarzyn np jabluszka czy cos innego mozna kupic, bardzo fajnie to wyglada Bye bye to all the lies I’ve heard You made a different kind of girl [16.07.2008] 15:56 Niezapominajka86 (osenka@poczta.fm) uuupss to nie ten topic sorki Bye bye to all the lies I’ve heard You made a different kind of girl [16.07.2008] 15:56 nudzącasię he??? a co to ma do kontaktu ze starymi??? sztuczne jabłuszka??? [16.07.2008] 15:57 nudzącasię tak myślałam [16.07.2008] 15:58 Niezapominajka86 (osenka@poczta.fm) No przeciez mowie, ze topicki mi sie pomylily Bye bye to all the lies I’ve heard You made a different kind of girl [16.07.2008] 16:10 a rodzice pewnie nie umieją z tobą gadać bo ty nie potrafisz więc jak z tobą może gadać ktokolwiek / (w tym rodzice?). Koło się zamknęło. kiedys z pewnych powodów spotykałam się z gronem osób starszych (nawet w wieku emerytalnym), były powody ważne dla mnie do rozmów, i wiesz co? odkryłam wtedy że są lepszymi przyjaciółmi do trudnych rozmów niż młodzi, więcej nawet odkryłam pokrewieństwo dusz i do dziś mam lepsze przyjaźnie niż z rówieśnikami, wystarczyło tylko nie zwracać uwagi na wiek i widzieć w nich ludzi takich samych jak my. To dzięki nim czegoś się nauczyłam, coś się przełamało i umożliwiło prawdziwe rozmowy z rodzicami, odkryłam nowy świat bliskości z rodzicami, jakoś dorosłam. Życzę ci tego samego. [16.07.2008] 16:12 werdena argua poprawa kontaktu z rodzicami po zawieszeniu sztucznych owoców dobre [16.07.2008] 16:13 marieta1 Ja tez nie umiem gadac z nimi od kiedy sie od nich wyprowadzilam i urodzilam dziecko-bo oni przeciez wiedza najlepiej jak sie zajmowac dzieckiem,ze na nocnik powinno sie uczyc jak dziecko ma roczek a nie dwa latka itd.itp. Stare motto: Sprawiedliwość to swędzenie z zakazem podrapania się... aktualne: Sprawiedliwość jak ślepa k...., odda się każdemu za byle co... [16.07.2008] 16:23 nudzącasię >> a rodzice ja nie mowie tego ze nie umiem z nimi gadac bo sa starzy... nie zaprzeczam temu ze ze starszymy osobami moze sie dobrze gadac... jest wiele osob starszych duzo ode mnie w moim otoczeniu z ktorymi mi sie zaj**iscie gada na wiele tematow... ale z rodzicami niestety nie... poprostu nie wiem roznica charakterow... nie dlatego ze sa starsi tylko dlatego ze sa jacy są... [16.07.2008] 16:26 nudzącasię w ogóle wk**wia mnie to ze nadal trakrują mnie jak dziecko.... bez kitu [16.07.2008] 16:27 nudzącasię wiec jak ma z nimi gadac jak oni mnie traktują jak dziecko??? z innymi normlanie mi sie gada, bo widzą we mnie normalna osobe, doroslą... a nie k**wa dziecko! [16.07.2008] 19:49 niejedzacaduzo [16.07.2008] 20:16 nudzącasię może ktoś coś by sie jeszcze coś wypowiedział wiem ze to nie jest jakis emocjonujący topic typu ktos kogos zdradza albo ktoś kogos rzucił.... ale chcialabym porozmawiac na ten temat chcialabym miec rodzicowk z ktorymi moglABYM pogadac.... [16.07.2008] 20:22 nudzącasię fajnie ludzie........ nie ma to jak sobie z kims pogadac....

Gość nudzącasię
widze ze tu tez:(