Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandziaa

OPŁACA SIE Z UK PRZYWOZIC CIUSZKI???

Polecane posty

mam okazje sprowadzic ciuszki z UK ale nie wiem czy sie oplaca? mieszka tam ktos zeby moc doradzic cos?

Gość page up/down
Jak najbardziej ja kupuje na allegro ubranka z UK wychodzą taniej niż nasze wliczając przesyłkę a są dożo leprze gatunkowo.

Gość jaknajbardziej
sie oplaca,siedze tu juz pare lat i doskonale wiem jaki sa ceny tutaj a w pl, a tymbardziej trafilas na swietny okres teraz sa mega przeceny w river island,zara,hm i wszystkie wszystki inne sklepy, polecam rowniez primark, tamt to w szal zakupow wpadniesz kupisz wieeeele,wydasz male, zarobisz duzo duzo

dzieki dziewczynki moja mama mieszka w UK i przyjezdza za tydzien do polski ja jestem co prawda dopiero w 2 m-cu ale mysle,ze moze mi przywiesc jakies ciuski o kolorkach pasujacych do obu plci bo chyba nie bede miogla do niej leciec do konca ciazy...

Gość karolinusiaaa_09
Jak mozesz polecac Primark????? Kupione tam ciuszki sa szyte przez hinduskie dzieci w slumsach za grosze!!! Niedawno byl o tym dokument na BBC Ogolnie oplaca sie.Szczegolnie ciuszki z wyprzedazy

Gość do karolinusiaaa_09
nie byc taka madra ;/ nie kazdy musi to wiedziec ;/

w primarku mozna dostać coś fajnego i dobrego gatunkowo, ale to rzadkość. kolezanka przywoziła mi rzeczy z primarku dla mnie i dla synka wszystko ladowało w koszu na śmieci po kilku praniach- chińszczyzna!!!! więc co do primarku byłabym ostrozna. ale tak jak dziewczyny piszą na wyprzedażach w firmowych sklepach sa super ciuszki, dobre gatunkowo te z pewnościa opłaca sie kupić.

Gość karolinusiaaa_09
OK, nieslusznie zalozylam ze kazdy ogladal ten program. Ja do tej pory jestem zszokowana bo czasem kupowalam w Primarku. moja noga juz wiecej tam nie postanie. Ostatnio u mnie byla wyprzedaz ciuszkowa dzieciecych w Peacocks. Troche nakupowalam:)