Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faustynannaa

MÓJ NARZECZONY NIE CHCIAŁ POKAZAĆ MI SMSA !CO O TYM SĄDZICIE ...OTO SYTUACJA..

Polecane posty

Gość faustynannaa

niechcący przypadkiem dostal smsa od kogoś i ja nachylilam sie przypadkiem i zobaczyłam podpis jakiś .TO ZNACZY INICJAŁ ..I pytam od kogo a on zaczłą sie denerwowac i mowi ze nie wie a potem przeczytał i mówi ze od kolegi najlepszego ale jego kolega to marian a inicjałbył calkiem innym ..zaczal sie tłumaczyc ze nagle marian zaczal sie tak pospisywać..co o tym sądzicie ?strasznie sie plątał we wszystkich zeznaniach ..a ja prosilam zeby pokazal mi chociaż jedno pierwsze słowo a reszte zakrył jak jest fair wobec mnie a on powiedzial ze nigdy nie pokaże bo to jego sprawy z kolegą ..i wyszedl twierdząc ze musze sie leczyć.wiem ze nie powinnam tak robic ale to strasznie podejrzane..ja nie mam tajemnic przed nim żadnych a on .:(

Gość chyba marianna
:D

Gość mariannaaa
z dużymi tzytzykami

Gość dokladnie tak
uuuu wieje to jakims romansem!!!!

Gość lblblblblblb
manipulatorka i szpieg

nie rob nic pod wplywem emocji, ale pozostan czujna i zwracaj uwage na jego tryb zycia. pozniej wraca z pracy? z konta znikaja pieniadze, a Ty nie wiesz na co poszly? jest rozkojarzony? pilnuje swojego telefonu i nawet do kibla z nim chodzi? pomysl jeszcze nad jego nietypowymi zachowaniami. to faktycznie moze byc cos zwiazanego z niespodzianka, moze masz niedlugo urodziny czy cos. jesli to zdrada, to i tak sie wyda, jesli bedziesz go pilnie obserwowala.

Gość jabłko antonówka
wejdz na forum uczucia na kafeterii i poszukaj topicu pierwsze sygnaly ostrzegawcze :słodka jagoda:

Gość faustynannaa
NIE MA MOWY O ŻADNEJ NIESPODZIANCE BO przez 5 lat odkąd go znam nie zrobil mi żadnej takiej niespodzianki nigdy bo jest typem twardziela a nie romantyka..on brzydzi sie jak chlopak jest romantykiem i pantoflarzem nie mam urodzin..znam go za dobrze..byl strasznie dziwny..kazalam mu przysiąc ze to od kolegi poptem sms a on nie przysięgnął..niestety.. ja mu pokazuje wszystkie smsy od bylych itd..nie mam tajemnic i moze to błąd

O jaa, może coś przeskrobał albo w pracy ma problem - cokolwiek - nie musi to być od razu zdrada, bez przesady :o A czy ty wszystko musisz wiedzieć? Przypadkiem się nachyliłaś, jasne. Nie czyta się cudzych wiadomości i bardzo dobrze, że tak zareagował. Człowiek bez prywatności się dusi, pamiętaj o tym.

Gość faustynannaa
ON pracuje i czesto po pracy spotyka sie z kumplami..ma dużą rezerwe i luz .nie zabraniam mu niczego bo sobie zabronić nie da.. czesto widzi sie z tymi kumplami własnie .twierdzi ze kocha nad życie mnie ale ja juz mu wierze coraz mniej..mialam za duzo sytuacji w których mnie okłamał bo on nie raz i nie dwa kłamał ..ale nie sadzilam ze moze z kims flirtować albo coś. .nie wiem co dalej robić?

Gość okjuhgyui
"niechcący przypadkiem dostal smsa od kogoś" składnia rozbrajająca :P jak można niechcący DOSTAĆ smsa? :D

Gość faustynannaa
cholera laski!!!!!!!! nie czytalam mu smsa bo nie zdążyłam .widzialam tylko od kogo i to byl inicjal jakiś bardziej dziewczęcy niz faceta..czemu wiec klamal ze to od mariana jego kolegi ?po co by mial klamać..no po co>? czemu wykręcał sie milionami sposobów..smsów mu nie czytam nigdy ale nalewalam mu wino i przypadkiem zobaczylam to..bo on siedzial i czytal rozwalony na mojej sofie a ja kolo niego..

a może kumpel wysłał jakiegos zbereźnego smsa i facet nie chciał ci pokazać, albo jakaś prywatna sprawa kumpla, o której nie powinnas wiedzieć tak, wpadnij w jakaś psychozę przez jednego smsa a jeśli chodzi o tajemnice, to każdy je ma, a to nie musi oznaczac nic złego

I na pewno od nas otrzymasz informację, dlaczego się wykręcał, na pewno to wiemy - pomyśl trochę. Skoro jesteś z nim w 5-letnim związku i nie masz 15 lat, powinnaś wiedzieć, że JAK MASZ JAKIEŚ PYTANIA TO KIERUJ JE DO SWOJEGO PARTNERA a nie do ludzi na kafeterii. Możemy wystawić diagnozę, że cię zdradza, ty oczywiście uwierzysz - okaże się to nieprawdą - i co wtedy? Myślenie, dziewczyno, nie boli.

Gość faustynannaa
WIDZISZ ZAGNE CIE TERAZ! TAK INICJAL DZIEWCZĘCY BYŁ BO PIERWSZE DWIE LITERY BYLY IMIENIA DZIEWCZĘCEGO AKURAT .NIE NAPISZE TU INICJALU BO MÓGŁBY KTOŚ TU ZAJRZEC KTO Z TĄSPRAWĄ JEST ZWIĄZANY.

po pierwsze, to zle ze nie masz przed nim zadnych tajemnic, bo to usmierca powoli zwiazek, jakas mala iskierka niepewnosci musi zawsze zostac, on sie czuje za pewnie przy tobie po drugie, to za normalnymi kontaktami, tez sms-owymi, stoja normalne zachowania...a jego zachowanie nie bylo dla mnie normalne...chyba ze w ten wlasnie sposob lubi ciebie denerwowac

Gość faustynannaa
PYTAM CO SĄDZICIE WY O TYM A NIE TRAKTUJE WAS JAK JAKIŚ AUTORYTET W KTÓRY MUSZE WIERZYĆ.poprostu pytam co mysłalybyscie na mym miejscu ?no wczujcie sie troche ..

Gość faustynannaa
PODSZYWY SOBIE DARUJCIE !

Nie można się "niechcący" nachylić i przeczytać. Nachyliłaś się ŻEBY przeczytać, a świadczy o tym chociaż to, że się tak dopytywałaś. Przysięgać?? Nie przesadziłaś trochę?? Już nie raz pisałam, że podziwiam facetów, którzy wytrzymują z takimi dziewczynami... Ja bym nawet przez miesiąc nie zniosła... Dziewczęcy inicjał?? A jaki to jest dziewczęcy?? M.J.?? Czy może K.S.?? Bo nie wiem...

laVita, a byłaś tam, że jego reakcja jest dla ciebie nienormalna? Widziałaś kolesia? Nie, więc skończcie takie głupie gadanie, laska przesadza i to grubo. Już teraz nie można nawet dostawać smsów w taki sposób, żeby nie tłumaczyć się z każdego wyrazu? :o

Gość ale jajajajakkk
:D:D:D

Autorko wczuwam się na tyle, że z taką pierdołą poleciałabym do mojego faceta wyjasnić (o ile w ogóle do głowy by mi przyszło, że to jest jakiś problem!) i z nim pogadać, a nie zakładać durne topiki na kafe. Proste. Innych problemów nie masz, może wakacje ci się dłużą przez pogodę, że takich pierdołów się czepiasz. Pewnie w nocy nie mogłaś spać...

Gość FAUSTYNAAA
ZROZUMCIE CHOLERA JEDNO NIE RAZ MNIE OKŁAMAŁ WIĘC CO MAM MYSLEC?NO CO ? W PRACY MA KONTAKT Z DZIEWCZYNAMI ..PYTALAM GO CZY SA JAKIES FAJNE A ON NA TO ZE OBRZYDLIWE SAME A POTEM POTWIERDZIL ZE ŁADNE NIEKTÓRE..RAZ MÓWI TAK A RAZ INACZEJ.

z "normalnych" sms-ow nie trzeba sie tlumaczyc...bo i niby po co, po prostu powiedziec krotko, ze niewazne...ale zaczac nagle krecic i wpuszczac sie samemu w sprzecznosci?...tez nie wiem po co niby

Gość FAUSTYNAAA
PYTALAM GO MILON RAZY ,.,.PRZECIEZ PISZE ZE SIE DENERWOWAL I POCIL .PRÓBOWAL ZMIENIĆ TEMAT.TO JAK MIALAM DALEJ Z NIM ROZMAWIAĆ..SKORO WYSZEDŁ Z DOMU ?

Gość FAUSTYNAAA
NIE WIEM PO CO SIE TAK WKRĘCAL W SPRZECZNE INFORMACJE..PO CO TAK KRĘCIŁ..CZY TAK SIE ZACHOWUJĄ LUDZIE KTÓRZY NIE MAJĄ NIC DO UKRYCIA?