Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa 20stka

..88 rocznik!

Polecane posty

ja mam problem na odwrot, wydaje kosmiczne pieniadze na rzeczy zbende podczas gdy moj facet najchetniej wydawalby maksymalnie 2 zl dziennie i wiecznie mamy o to wojne, naszczescie dla siebie wydaje tylko swoje pieniadze i zaciagam kredyty na swoje konto :P

Ja akurat nie jestem zakupoholiczką:P Nie znoszę kupować butów - albo żadne mi się nie podobają albo mam problem ze znalezieniem rozmiaru. W ogólę ubrań też nie lubię kupować, łazić, mierzyć... Zakupy nieprzemyślane - nie ma u mnie miejsca na coś takiego;) Osa - jak Twoje pieniądze to nie powinień się czepiać. Choć pewnie robi to w dobrej wierze;)

w dobrej wierze o swoje zachcianki, nie ma problemu koles z tym zeby mi powiedzec chce to albo chce tamto :P masakra, czasem to ja sie czuje w tym zwiazku jak facet :D

ma oczywiscie ze ma tylko na swoje sie zydzi 100 razy bardziej niz na moje :D zarabia dwa razy tyle co ja a jak ma wydac wiecej niz 5 zl jednorazowo, to az go ręce bola :P

To dziwny jakiś:P Ja zrozumiałam, że Ty mu robisz prezenty i płacisz za was oboje w knajpie czy coś...

no wlasciwie tak jest, ze place za nas oboje, prezenty mu robie jak mam ochote, jak zobacze cos w sklepie co mi sie spodoba, natomiast w knajpie czesto place za dwoje :)

nie no to nie jest tak ze on mnie zmusza czy cos , bez przesady :) ale dalam mu kiedys jasno do zrozumienia ze "jak sie dzielic to tylko forty forty" jak to sokół spiewa ostatnio :P

Hehehe no tak "forty forty" ... :P To Ty pracujesz w kioseczku i mozesz sobie gazetki czytac?;)

zajebiscie ciekawie lepie kwiatki od rana do wieczora a czasem zastepuje ludzi w jakims glupawym kioseczku :D hahaha, a Ty masz \"tylko \" laptopa :D nota bene Pantera gdzie pracujesz to moze cie wygryze :P 🌻

Kliknij w mój nick, a się dowiesz - jako jedna z nielicznych osób tutaj, wpisałam co nieco o sobie;)

Gość freequa
La Pantera powiedz cos o byciu asystentka dyrektora :D bo mi by sie taka praca pdoobala :) ale w sumie nic nie wiem..jakie wymagania maja zeby przyjac a potem jakie obowiazki?? wściekłaOsa co z wyjazdem na bora bora?? :P troche mnie tu nie bylo :(

Gość freequa
pewnie ze mozesz :D tym razem to ja sie rzadze mimo ze to nie moj temat :P

mi się dziś nic nie chce, nawet jechać do chłopaka :P więc snuję się po domu i marudzę, czytam kafe i maluję paznokcie :)

Freequa - moja praca polega przede wszystkim na kontakcie z klientem. Muszę umiejętnie i rzetelnie przedstawić ofertę -\"sprzedać produkt\". Obsługuję urządzenia biurowe, komputer, odbieram i wykonuję telefony, zajmuję się korespondencją, pobieram opłaty za kursy, przeprowadzam prezentacje... W tej pracy niezbędny jest bardzo wysoki poziom kultury osobistej, uprzejmość, dobra prezencja i kilka \"podstawowych\" cech. Ja tę pracę dostałam po maturze - z wykształceniem średnim - poszukiwana była studentka zaoczna. Udało się:)

Wybacz, ale chcę to zachować dla siebie, ok?:) Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi:)

Gość Ankaaaaaaaaaaa
Halo! Odświeżam :)

Gość yris
przylaczam sie, chociaz juz niedlugo skoncze 21 lat buuu :(