Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Jestem zajebiście szczęśliwy, że DROŻEJĄ PAPIEROSY

Polecane posty

Gość kraksanamatecznym
Palę i dynda mi to, czy drożeją, czy nie. I tak będę palić.

Gość To Jaaaaaaaaaaaaa
pikajwak, a dlaczego sie cieszysz, ze "gumki" tez drozeja :D ?

Gość kraksana matecznym
A niech nawet i 70 zł, nie odstraszy mnie to! Będę elitą:D Jak wyciągnę papierocha, każdy pomyśli : kurcze! Bogaczka!

Koszt jednego i drugiego jest mi obojętny. Stać mnie. A widok chudego studenciny grzebiącego ostatnie grosze na Fajranty albo LMy (straszne ścierwo) jest dla mnie błogi :)

Najlepsze fajki to Lucky Strike. Jak jeszcze paliłem, to wyłącznie LS. Paczka kosztowała 4.45, a potem 5.60. A teraz cieszę się, że was drenuje :classic_cool:

Od ruskich to kupowałem szlugi dla kumpla, który siedział w Dortmundzie. 3 zł paczka, w przejściu podziemnym koło Hali Marymonckiej, tam, gdzie teraz jest stacja metra :classic_cool: Pijawa zapewne przyjaciela ładuje z akumulatora samochodu ojca, a R20 używa jako kulek gejszy :classic_cool:

a co ty sie tak autor cieszysz, polem tytoniu rozporzadzasz w majątku? jeszcze jakbys mial jaki argument konkretny.. esz..

Ja bym chciał żeby o 200% podrożały pieczątki z napisem \"ZGODNE Z ORYGINAŁEM\" oraz \"KAŁ ĆWICZEBNY\". Taki mam dzisiaj kaprys. :classic_cool:

Gość hrum hrum
a mnie nie stac siedze teraz pale i placze chyba zrezgnuje z jedzenia bo tez drogie :classic_cool: