Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka014

ideał faceta

Polecane posty

niektore dziewczyny wolą chłopaków z długimi włosami, a niektóre z krótkimi. jedne wolą metalmaniaków a drugie chłopaków chodzacych w dresach. jakich wy wolicie?? a teraz mój ideał:) - midowozłote oczy, blada zimna skóra, mątający w głowie aksamitny glos:) wszystko w nim przyciaga, pociaga i kusi-....twarz, nawet zapach...:)!!

Gość looo matkooo

Gość nietypowo tak
tak, tak...mątające głosy...mmm...

- mówi poprawnie po polsku } Bądź uprzejma spadać na Alaskę. :classic_cool: Po Polsku ?

Gość meheret
Umie pływać i jeździć na nartach!!! ma własne zdanie, daje mi oparcie, wiem ze zawsze mogę na niego liczyć. Gdy na mnie patrzy to widze w jego oczach ze mnie kocha, a każdy dotyk przyprawia mnie o dreszcz... to jest mój ideał :)

Gość Bolterowiec
niektórzy faceci wymyślają własny polski - zamiast np.strzałka mówią szczałka , zamiast pierniki - pierdniki

Gość po mojemu
mieć w głowie obraz idealnego faceta to najgorsze co może być, ponieważ każdego porównujesz do swojego wymarzonego ideału... W każdym znajdziesz coś w czym będzie odbiegać od wzoru. i w taki oto prosty sposób nigdy go nie znajdziesz.

Gość meheret
do "po mojemu" to nie jest tak do końca. co prawda zawsze uważałam że musi umieć pływać i jeździc na nartach. Ale poza tym marzył mi sie brunet o piwnych oczach... a mój ideał okazał się przystojnym niebieskoookim blondynem. Zycie weryfikuje wyobrażenia i ideały:)

Agni-s pasuje do Ciebie. Jestem skromny, wyksztalcony, troche mniej odpowiedzialny i zadbany.

Gość po mojemu
i całe szczęście że weryfikuje, bo inaczej źle by było. a tak nawiasem mówiąc to też marzył mi się brunet o piwnych oczach, okazał się blondyn niebieskooki