Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dziala

Czy metoda na olewke jest skuteczna ?

Polecane posty

Gość motorollla
czy to dziala - skad jeste? ile masz lat? :classic_cool: podaj nr telefonu ;D hihi

Gość czy to dziala
Nie bawi mnie to juz, Zalezy mi na tym zeby miec kogos z kim moge przejsc przez zycie. A spotkania ze znajomymi ,melazne przestaly mnie juz dawno bawic ilez mozna

Mam być z Tobą szczery? - Znaleźć inną. Bycie męzczyzną to sztuka podejmowania wyborów. Jeśli dałeś się poznać z nieciekawej strony, nie zmienisz swojego obrazu w jej głowie, choćbyś się bardzo starał. Czasem trzeba wiedzieć kiedy zrezygnować, tylko desperaci podrywają tą samą dziewczynę pomimo usilnych sygnałów, że nic z tego nie będzie.

Gość manipulacjom mowmy nie
jak sie dziewczyna szanuje i ma pewne zasady to jezeli olejesz i dasz jej d zrozumienia ze jestes z kims ustapi, nie bedzie wchodzila z butami w cudze zycie...ja bym przestała robienia czegokolwiek bo by mnie to bolało a olewka......jest dla mnie potwierdzeniem, ze facetowi nie zalezy, czy dziala inna sprawa ale zdrowy rozsadek gora

Gość czarna woda
Na mnie olewka by nie podzialala. Nie jestem typem osoby ktora walczy o faceta. Albo zalezy mu na mnie i wspolnie cos budujemy, albo nie i wtedy mowie "do widzenia" nawet jesli przez to cierpie.

Gość czy to dziala
do Motoroli heh stary juz jestem ,ponad 20 na karku :P a numeru Ci nie podam :P aha i jestem z pomorza

Niestety nie jest kobietą... i mam nadzieję, że nie czujesz się zwiedziona:) Czasami męski punkt widzenia się przydaje.

Sadząc po wypowiedziach,Kenniks jest facetem z zasadami i ma więcej lat niż20 :)

Gość motorollla
ej ja mam 20 :p i pochodzę z centrum hihi prze żartowałam :) chciałabym żeby facet pokazał mi ze mu na mnie zależy kufa ciągle trafiam na takich, których muszę w jakiś sposób zachęcać do bliższej znajomości i już mi się znudziło :o

Gość czy to dziala
heh jeszcze trafisz na takiego co bedzie to za bardzo okazywal i bedziesz sie wkurzac :P

Gość motorollla
wiem, mam jeszcze czas, młoda jestem bla bla bla ale ja tak bardzo potrzebuje ciepła :p

Gość czy to dziala
No nie tylko Ty. Mi w sumie tez tego brakuje :P jak dlugo mozna samemu zamulac :P

Makijaja z wszystkim trafiłaś;) Co do powyższej wypowiedzi, powiem to co do wszystkiego pasuje:"Trzeba znaleźć złoty środek i umiar we wszystkim"

Gość motorollla
ja zamulam tak juz 2 lata :o

Gość czy to dziala
ja lepiej nie bede mowil ile

Gość motorollla
niech mnie ktoś pokocha! no przygarnijcie kropka :)

Idelanie? Zgodzę się z tym stwierdzeniem, bo studia to najlepszy a zarazem najgorszy okres w życiu;) Z jednej strony wolność, szaleństwo, ale z drugiej ciężka praca (no w zależnośći od kierunku, u mnie jest strasznie). Dlatego wszystkiego ma się po trochu;)

Gość czy to dziala
ja bym Cie pokochał ,ale niestety moje serce nalezy juz do innej :P

Gość kaajjaja
Ja kiedyś spotykalam się z takim chłopakiem,który po prostu zniechęcił mnie swoją zbytnią natarczywością i wlasnie takim przesadnie byciem miłym.Ciągle sms-y po kilkadziesiąt na dzien,ciągłe pytania co robisz?gdzie jesteś?,poza tym byl taki słodki że aż mdły:O Ale spotykalismy się przez jakiś czas,tylko nie moglam znieść tej jego zbytniej nadgorliwosci. Z czasem jednak się zmienił,coraz mniej pisał,czekal aż to ja się czasem odezwę i wtedy kiedy jakby w moim życiu zrobilo się go troche mniej to wtedy zdalam sobie sprawę że bardzo mi na nim zależy. Chodzi o to żeby nie popadac w jakieś skrajnosci,zeby nie byc albo zbytnio nachalnym,albo zbyt olewającym 🖐️ Aha i juz z nim nie jestem, tak mnie kochal,ale znalazł lepszą;) ehhh stare dzieje:D

Gość manipulacjom mowmy nie
a mnie nie ma w ogóle ;P