Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

co to jesr za piosenka?

Polecane posty

To już było... Ja też zaczynam się zastanawiać, czy to Verba... Przejrzałam też Mezo, ale on jakieś bardziej optymistyczne kawałki ma ;) Może podpowiecie jakieś zespoły chociaż?? Bo to zupełnie nie mój klimat. Jak ktoś rzuci jakąś nazwę, to kojarzę, ale sama sobie nie przypomnę... A już myślałam, że ktoś znalazł, bo kilka nowych wpisów się pojawiło...

wlasnie to tez nie moj klimat zupelnie, nawet nie znam tych zespolow, ale tak mi to w ucho wpadlo, ze szok

fafforek - ale gdzie tam wiem, ze to malo co wiem, ale sa tez takie elementy na kafe ktroe pisza tam tam tam taaaam - tak to lecialo i jaka to piosenka :P

ehhhhhhhhhhhhh jutro rano mam rozmowę o pracę, jak się nie dostanę, to będzie Twoja wina, Ginorossi :P:P:P

Poza tym ja nie chciałam dusić, żeby coś wydusić, tylko żeby udusić, za to co mi zrobiłaś :p

kopcie lezacego:classic_cool: to napiszesz jutro na tym oto topiku jak poszlo, savy? powodzenia 🌻 dobra, dosc slodzenia, szukac piosenkiiiii, go!

ale jak przy tym duszeniu poza uduszeniem cos wydusic, to byloby ok :P tez wielbisz spietego? :classic_cool:

Jak wyduszę, to dla Ciebie już pożytku nie będzie :) Za to moja umęczona dusza zazna odrobiny spokoju ;) Może jeszcze nie wielbię, bo dopiero się zapoznaję, ale już nieźle się wczułam. Muszę powiedzieć, że niektóre kawałki mnie zmiażdżyły... fafforek ==> Również powodzenia!! Znam ból rozmów ostatnio...

nie wiem jakie to radio, wlazyli, byl ten kawalek, pozniej dionowa zawodziła i zasnelam ;) desire, mi sie najbardziej podoba powstanie warszawskie, dobra muzyka, daje do myslenia

jak to bylo za granica polskie radio, to mam trop.. zaraz poszukam jak sie ta stacja nazywa

a m oze to bylo w niemieckim radiu, albo nagrali sobie jakas skladanke na plyte.. teraz nie wiem juz nic

Gość sasasasa
a może 18L - WIerzyłem tak?

Nadal nic?? Bo ja już wszystkie teksty Verby, Jeden Osiem L i Mezo przeczytałam :) Ale żaden kawałek mi nie pasował... Potrzebuję nowych zespołów, bo się wczułam strasznie :D

Gość lalaaaaaaaaaaaa
macie?

NIEEEEEEEEEEE!! Kuźwa, mi nie ta po głowie chodziła... Już sama nie wiem, może wymyśliłam coś sobie, ale cały czas gdzieś tam się tłucze... Szczęściaro, Ty już masz spokój, a ja dalej będę się męczyć...

Gość sasasasa
nie ma za co. polecam sie na przyszłość :D a Tobie o jaką chodziło? hmm? może jakoś pomoge?