Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana69

Kiełbasa

Polecane posty

Gość Zszokowana69

Ostatnio postanowiłam sie zmasturbować jakimś przedmiotem .. na myśl wpadła mi kiełbasa . taka gruba na grilla . i gdy byłam już w najwspanialszym momencie kiełbasa pękła !! i w pochwie została mi połówka . próbowałam ją wyciągnąć ale nic nie dało .. powiedziałam o tym swojemu partnerowi a on to zignorował .. zaczął mnie pieścić i zapomniałam o kłopocie . potem to zrobiliśmy . bolało niesamowicie bo on wepchnął mi tą kiełbase jeszcze dalej .! teraz każdy ruch sprawia mi niesamowity ból . byłam u lekarza a on straszy mnie bardzo bolesnym zabiegiem . są jakieś inne 'domowe' sposoby.? może wiecie . Pomóżcie !!

Gość gość
2/10 🖐️😴

Gość lol hahahah xD
kiedyś coś podobnego słyszałem tylko że kobieta sobie wsadała kaszanke i też jej została tylko nie pamiętam na jakim to forum było :D a jakie komentarze na nią były to już nie będe mówił ale sie uśmiałem że szok xD

Gość ymmm...
włóż śrubokręt tak żęby sie wbił w kiełbase a jak sie mocno wbije to może jak wyjmiesz to kiełbasa też sie wyjmie ^^

Gość myślę że...
weź odkurzaczem spróbuj wyssać resztki tej kiełbasy ! :D buhahahaha :D:D:D

Gość fatyndja
teraz musisz zajsc szybko w ciaze, przy porodzie parówa wyskoczy ! :-D

jak masz psa to może on Ci pomorze jak poczuje zapach kiełbasy :D:D:D A tak na marginesie to chyba powinnaś udać się do psychiatry :D loool !

Gość gość
Zawsze można wpuścić mrówki 🖐️

Gość sokowirowka
To juz bylo... ze 100 lat temu....

Zszokowana69, idź do ginekologa. Usunie ci tą kiełbasę z pochwy. Zabieg nie będzie bolesny. Ponad to: 1. Na przyszłość nie wkładaj do pochwy rzeczy z których usunięciem możesz mieć problemy. 2. Rzuć faceta o którym pisałaś.

Gość jamjest
albo korkociąg albo niech twój facet ja zassie, a tak w ogole to słaba prowokacja, poprosze lepszą

Gość gość
Wrzuć w siebie jeszcze trochę kapusty ( grzyba już pewnie masz) i bigosik jak znalazł.